Aneczko/ sweety/ miło mi Ciebie gościć w nowym wątku. Tak jak pisałam ... w okresie pracy zawodowej , ktorą kochałam i dużo czasu poświęcałam aranżowałam tak ogród , aby łatwo bylo zadbać o jego estetyczny wygląd .Dominowały więc trawniki i nasadzenia drzewiasto- krzewiaste , głównie iglaków.Czas nieubłaganie mijał...drzewostan porósł ogromniasty...a ja nie obejrzałam się kiedy... minęło 34 lata pracy.
Przez 3 lata byłam pracującą emerytką ...od września 2012 roku jestem szczęśliwą emerytką na pełnym etacie
Werwy, zapału mam jeszcze sporo...a obecność na F...potęguje i zachęca do dalszego działania.
Przyszedł czas na tworzenie kolorowych rabat...
Masz rację, do szczęścia mi więcej nic nie trzeba ....mam swój raj na ziemi , choć jeszcze nie taki jakbym chciała.
Pozdrawiam
Majeczko!...dziękuję za odwiedzinki i słowa uznania
![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)
....dalijki mam tez od Ciebie
Aneczko!/anabuko1/ ![heya :wit](./images/smiles/witaj.gif)
w kolejnej odsłonie mojego "raju"
Prawie dwa tygodnie u mnie były upalne , bez deszczu... to kwitnienie przyspieszone.
Pozdrawiam cieplutko
Andrzeju!...cieszę się ,ze mnie odnalazłeś...
![yes ;:108](./images/smiles/yes.gif)
witam serdecznie!
Wiesz, musiałam pokazać tez efekt pracy mojego męza...to on pielegnuje
głównie pomidorki w tunelu foliowym....nie będę taka...
...a co do rózy...to szkoda ,ze nie znasz jej imienia...zatem będę szukała o takich cechach.
O Twoim sposobie zabezpieczania na zimę czytałam .Mój eM ciągle mnie kusi rózami na pniu, szczepionymi...ale z rozmów z wieloma ich posiadaczami wynika,ze łatwo przemarzają.Co Ty na to?
Ewuniu!7
![serduszko ;:167](./images/smiles/heart.gif)
....miło,ze jesteś
..oj wiele mu brakuje do śliczności...
dobrej nocki!
Aneczko!...nie spóźniłaś się... przecież czekam na Ciebie
...a wiesz, ze moja glicynia 'wydała" dopiero teraz kwiaty...jeszcze w pąkach ....niesamowite, o tej porze...
jutro obfocę...
![yes ;:108](./images/smiles/yes.gif)
a jak Twoja ...żyje ?czy padła?
.