![heya :wit](./images/smiles/witaj.gif)
Znawca tematu dalii, kolekcjoner u którego kupowałam wiosną dalie tak twierdzi. I cos w tym jest ...wszystkie,które podzieliłam jesienią / nowe nabytki/ straciłam.Jeśli będziesz cierpliwa to wiosną wymienimy się ok.
Ja mam je w swoim ogrodzie od kilkunastu lat i nigdy nie musiałam robić oprysku na mączniaka.Pozdrawiam cieplutko!
![tuli ;:168](./images/smiles/hug.gif)
Marysiu!/ maska/...tak ....kocham swój ogród ...ale ma też swoje wady , o których w początkowych wątkach pisałam...np. nad stawem stoi ohydna trafostacja ...szpeci...nie jestem w stanie nic zrobić..W innym miejscu usadowione dwa słupy elektryczne. Na szczęście jeden został osłonięty świerkami....przy drugim posadziłam bluszcz. Warzywka mam dorodne i w folii ...i w gruncie...
![yes ;:108](./images/smiles/yes.gif)
Chęci do pracy są ...tylko czasu coraz mniej / tak jest na emeryturze/....i nie wiem jak długo sil wystarczy...
...ale co tam ...nie narzekam...jest OK
![tuli ;:168](./images/smiles/hug.gif)
Jurku!
![heya :wit](./images/smiles/witaj.gif)
![poklon ;:180](./images/smiles/notworthy.gif)
...te wielkie chęci przejścia na emeryturę przejawiamy wtedy, gdy jeszcze pracujemy...
W momencie , gdy dowiadujesz się,że ... kończy się etap pracy zawodowej...gdzieś tam w głębi stany emocjonalne dają o sobie znać...
Ja miałam mozliwość pracować jeszcze 3 lata ... mając status emerytki,stopniowo zmniejszając wymiar godzin
Pozwolilo mi to na "bezbolesne"
![lezy-ze-smiechu :;230](./images/smiles/lezy-smiech.gif)
Sławku! / slanka-flora/...milo mi, że jesteś...dziękuję.
![poklon ;:180](./images/smiles/notworthy.gif)
No własnie....areał dający wiele możliwości....ale ile pracy?
Staw...tez wymaga wiele pracy.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie!