Moje spełnione marzenie Małgocha1960
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
Uploaded with ImageShack.us
Tardiwa ma ledwie widoczne paki,nie wiem czy bedzie miała w miare okazałe kwiaty.
-- 12 lip 2013, o 11:53 --
Aga,witam cię.W tym roku mniej kolorów przez strajk jednorocznych,ale begonie rekompensuja to.
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Gosia pojechałam do tych naszych pseudo-centrów ogrodniczych...szaro w tych sklepach jak diabli-roślinki takie sieroty zabiedzone.Dorwałam hortensję pinki w.-nawet ładna za jedyne 10 zeta-zobaczę co z niej będzie.Modelka pokazowa;)
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Małgosiu witaj, gdzieś cię zagubiłam A tu tak cudnie i za chwilę wątek się skończy Też się bardzo cieszę z deszczu, bo zaczynałam tracić cierpliwość Rozwalił mnie twój uroczy mały mosteczek w śród kamyczków doskonały!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- 200p
- Od: 1 cze 2012, o 12:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Czy w tamtym roku czasem nie obiecywałaś że nic już nie dokupujesz?
Na wiosnę może Ci się ogródek zmniejszyć jeśli oddasz nowej gospodyni część, bo przypuszczam że syn po ślubie nie zamierza się wyprowadzić. A Marta podobno w jakieś kwiatuchy Cię zaopatrywała. Tym sposobem możesz mieć mniej pracy, a ogród na urodzie nie straci.
Na wiosnę może Ci się ogródek zmniejszyć jeśli oddasz nowej gospodyni część, bo przypuszczam że syn po ślubie nie zamierza się wyprowadzić. A Marta podobno w jakieś kwiatuchy Cię zaopatrywała. Tym sposobem możesz mieć mniej pracy, a ogród na urodzie nie straci.
Pozdrawiam Kasia
- malgocha1960
Marzenko,do początku wrzesnia już niedaleko,więc dokupisz sobie na agrze.Oby tylko nie lało tak jak dzisiaj,bi nici z zakupów.Ja choruję na dwie wielgaśnie hosty i muszę je kupić,bo mam juz upatrzone miejsce dla nich.Na rynku facet za jedna chce 20 zł,ale wydaje mi się ,ze trochę rozum mu nabuzował.
Kasiu,witaj,najważniejsze,ze się znalazłysmy.Wiecej czsu bedzie w długie jesiennozimowe wieczory i nadrobimy stracone w wątki z forum.
Kasiu,dobrze pamietasz. Młodzi mieszkają u mnie od pazdziernika,ale nie ma szansy,zeby Marta złapała bakcyla ogrodniczego,tego jestem pewna jak dzisiejszego deszczu za oknem.
Kasiu,witaj,najważniejsze,ze się znalazłysmy.Wiecej czsu bedzie w długie jesiennozimowe wieczory i nadrobimy stracone w wątki z forum.
Kasiu,dobrze pamietasz. Młodzi mieszkają u mnie od pazdziernika,ale nie ma szansy,zeby Marta złapała bakcyla ogrodniczego,tego jestem pewna jak dzisiejszego deszczu za oknem.
-
- 1000p
Gośka nigdy nie możesz być tego pewną...Mówię Ci znam takich co już mówili,że nigdy w ziemi grzebać się nie będą...
Jeju. Właśnie przeczytałam, że o tej czarnej surfinii ktoś się wyraził, że to nic specjalnego. To chyba pospolita zawiść przemawiała przez tę osobę. Dla mnie te zwisające pędy na czarnym tle kwietnika, obsypane lśniącymi czarnymi kwiatami to szczyt ogrodowej elegancji.
-
- 1000p
Czarną surfinię widziałam osobiście u Małgośki-ten kwiat to jedne wielkie cudeńko-jest piękna,płatki takie aksamitne a kolor bajecznie głęboki.
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
czarna surfinia cudna a młodzi zdanie zmienią za kilka lat.Deszcz potrzebny niech pada jutro da się co nieco przesadzić
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Małgosiu piękne rabaty, begonki szaleją, czarną surfinie widzę pierwszy raz, szczęka mi opadła
- malgocha1960
Marzenko,wiem,co mówie,nie bedę miała pomocy.
Linetko,to jest osoba jak kiedys juz pisałam,której nie przejdzie przez gardło zadna pochwała cudzego tylko chwalenie swojego.Ten typ tak ma i trzeba na takiego człeczka patrzweć z przymrużeniem oka.
Beciu,deszcz jest bardzo potrzebny,ale chwilami u mnie leje jakby ktos z nieba wiadrem lał.Anabelka ta duza lezy na ziemi,a przed chwila byłam wiazać tamaryszka,bo by go wyrwało od nadmiaru wody.
Linetko,to jest osoba jak kiedys juz pisałam,której nie przejdzie przez gardło zadna pochwała cudzego tylko chwalenie swojego.Ten typ tak ma i trzeba na takiego człeczka patrzweć z przymrużeniem oka.
Beciu,deszcz jest bardzo potrzebny,ale chwilami u mnie leje jakby ktos z nieba wiadrem lał.Anabelka ta duza lezy na ziemi,a przed chwila byłam wiazać tamaryszka,bo by go wyrwało od nadmiaru wody.
- malgocha1960
Aniu,cieszę się,ze kupiłam czarna petunię zaraz jak ja zobaczyłam na rynku,bo potem facet juz nie miał w tym kolorze,a teraz od dłuzszego czasu w ogóle do nas nie przyjeżdża.Pod koniec sezony wysadzę ją do ziemi,moze da samosiejki tak jak inne .
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Małgosiu, jeszcze raz będziesz mi biadoliła to zobaczysz , masz morze kolorów, całe mnóstwo ślicznie kwitnących, że nie wiadomo na co najpierw patrzeć, begonie (te co dały radę) śliczne, róże ekstra, a czerwona dosłownie powala, na czarną surfinię choruję już drugi rok, ale u nas jeszcze jakoś nie spotkałam. Perukowiec piękny, lilie, liliowce i ta anabelka cudo, fajne masz pomysły na kwietniki, cleome jak dla mnie kwiat ma ciekawy, ale jakoś na kolana mnie nie powaliło, właśnie czytałam, że Ciebie również a nasiona ślazu dostałaś chyba ode mnie