Moja kolorowa oaza :)
- Amara
- 1000p
- Od: 13 maja 2013, o 19:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja kolorowa oaza :)
Magdo dzięki tobie chyba w przyszłym roku pokusze się o begonki
(może przez FO uda mi się zdobyć jakieś) bo mój balkon idealnie się dla nich nadaje
Janku bo jest się czym chwalić a inni ci poporstu zazdroszczą
(może przez FO uda mi się zdobyć jakieś) bo mój balkon idealnie się dla nich nadaje
Janku bo jest się czym chwalić a inni ci poporstu zazdroszczą
- Alenka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2013, o 15:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu jak moje bulwki przetrwają zimę, to chętnie się nimi podzielę na wiosnę, jakimi tylko będziesz chciała
Dziś pochmurno i deszczowo, więc podlewania nie miałam..A brakuje z jednego słonecznego dnia, by zakwitły kolejne pelargonie Już są tak blisko
Ale skoro zaoszczędziłam czas na podlewaniu, to mocniej umocuję sznurki pod fasolę, bo pnie się jak szalona i ciągle zrywa..No i jakoś muszę poskromić moją parkę kobeowo-chmielową, bo tak się skumali, że nie nadążam za nimi Kobea już zmierza do wiszących doniczek
Dziś pochmurno i deszczowo, więc podlewania nie miałam..A brakuje z jednego słonecznego dnia, by zakwitły kolejne pelargonie Już są tak blisko
Ale skoro zaoszczędziłam czas na podlewaniu, to mocniej umocuję sznurki pod fasolę, bo pnie się jak szalona i ciągle zrywa..No i jakoś muszę poskromić moją parkę kobeowo-chmielową, bo tak się skumali, że nie nadążam za nimi Kobea już zmierza do wiszących doniczek
Mój balkonik -->Moja kolorowa oaza *cz.3*, Początki hoyozy i inne roślinki Madzia
Galerie zdjęć:*Moje pelargonie * Fuksje
Moje wątki
Moje wątki
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Madzia no te nemezje to mi się będą po nocach śnić ja już w ogrodniczym stałam i gapiłam się na nasionka i na pytanie mojego M. - "Coś jeszcze będziesz teraz siać" jak powiedziałam - "No co ty, planuję co za rok posieję na balkon" to myslałam że zawału dostanie
Mi wilec porósł całą pergolę i teraz biedak szuka gdzie by tu się jeszcze puścić muszę coś wymyśleć bo do jesieni jeszcze kupa czasu
Mi wilec porósł całą pergolę i teraz biedak szuka gdzie by tu się jeszcze puścić muszę coś wymyśleć bo do jesieni jeszcze kupa czasu
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
Zielony świat Moniki cz. 9
- Amara
- 1000p
- Od: 13 maja 2013, o 19:07
To ja chętnie przygarne begonki a co do to moge podesłać
dzisiaj od rana mam tropiki że nawet skrobanie idzie mi jak po grudzie wrrrrrrr.
Moniko to teraz a jak zaczniesz siać to ci chłopina osiwieje
dzisiaj od rana mam tropiki że nawet skrobanie idzie mi jak po grudzie wrrrrrrr.
Moniko to teraz a jak zaczniesz siać to ci chłopina osiwieje
- Alenka
Pogoda taka beznadziejna, że natchnęło mnie artystycznie
Starzec z nasionek z pelargonią
Starzec z nasionek z pelargonią
Mój balkonik -->Moja kolorowa oaza *cz.3*, Początki hoyozy i inne roślinki Madzia
Moje wątki
Moje wątki
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale pięknie Ci ścianka zarosła
Ale cudne kolorki nemezji
Śliczniutki ten starzec nie wiem, czemu nie mogę przekonać do nich rodziki, aby na balkoniku rósł, bo powiedzieli ze to roślina Cmentarna i z cmentarzem im się kojarzy
Mi się tam starzec podoba
Ale cudne kolorki nemezji
Śliczniutki ten starzec nie wiem, czemu nie mogę przekonać do nich rodziki, aby na balkoniku rósł, bo powiedzieli ze to roślina Cmentarna i z cmentarzem im się kojarzy
Mi się tam starzec podoba
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
-
- 200p
- Od: 17 maja 2013, o 12:57
Witaj ALENKO. Na reszcie znalazłam chwilkę i nadrobiłam tygodniowe zaległości w Twoim wątku.
Ależ Ci się wszystko rozrosło
Begonie to chyba u Ciebie są najpiękniejsze i największy wybór Przynajmniej mi się tak wydaje.
Fuksje boskie ,wiadomo Pelargonie również ale ja nimi się za każdym razem zachwycam
Nemezje, ciekawe małe kwiatuszki o niespotykanych kolorkach.I u Ciebie dobrze wyszło że są dodatkiem do innych kwiatuszków.
Ciekawe jakby się prezentowały same w doniczce, taka mała sadzoneczka...
A kompozycje ze starcem wspaniałe. Nie wiedziałam że tak ładnie mogą razem wyglądać.
Super zdjęcie białej pelargonii i czerwonej.
Kochana jak będę mogła to się zapisuję w kolejkę na sadzonki tej bluszczolistnej ... oj,cudna
Niestety swoim kwiatuszkom zdjęcia będę mogła zrobić dopiero w poniedziałek bo zapomniałam wziążć z pracy aparat
Będę więc podziwiać Twoje nieustannie
Pozdrawiam serdecznie i sorki że się nie odzywałam tydzień.
Ależ Ci się wszystko rozrosło
Begonie to chyba u Ciebie są najpiękniejsze i największy wybór Przynajmniej mi się tak wydaje.
Fuksje boskie ,wiadomo Pelargonie również ale ja nimi się za każdym razem zachwycam
Nemezje, ciekawe małe kwiatuszki o niespotykanych kolorkach.I u Ciebie dobrze wyszło że są dodatkiem do innych kwiatuszków.
Ciekawe jakby się prezentowały same w doniczce, taka mała sadzoneczka...
A kompozycje ze starcem wspaniałe. Nie wiedziałam że tak ładnie mogą razem wyglądać.
Super zdjęcie białej pelargonii i czerwonej.
Kochana jak będę mogła to się zapisuję w kolejkę na sadzonki tej bluszczolistnej ... oj,cudna
Niestety swoim kwiatuszkom zdjęcia będę mogła zrobić dopiero w poniedziałek bo zapomniałam wziążć z pracy aparat
Będę więc podziwiać Twoje nieustannie
Pozdrawiam serdecznie i sorki że się nie odzywałam tydzień.
------------------------------
ANNA2006 Kolorowy balkon
ANNA2006 Kolorowy balkon
- Alenka
Paulii, Małgosiu, Aniu dzięki
Sama nie wiedziałam, że starzec będzie tak fajnie wyglądał I tak jak Paulii, strasznie mi się on podoba Coś w sobie ma
Poza tym, jeszcze przecież w kwietniu/maju wyglądał tak:
I w ogóle zastanawiałam się, czy da radę do lata choć troszkę podrosnąć
Sama nie wiedziałam, że starzec będzie tak fajnie wyglądał I tak jak Paulii, strasznie mi się on podoba Coś w sobie ma
Poza tym, jeszcze przecież w kwietniu/maju wyglądał tak:
I w ogóle zastanawiałam się, czy da radę do lata choć troszkę podrosnąć
Moje wątki
Moje wątki
- agucha432
- 500p
- Od: 3 lis 2011, o 10:10
Madziu balkonowe cudne a jak twoje hojkowe
Moje doniczkowe Moje storczyki
Sprzedam-wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=67556" onclick="window.open(this.href);return false;
Robótki Aguchy http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=63&t=71851" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam-wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=67556" onclick="window.open(this.href);return false;
Robótki Aguchy http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=63&t=71851" onclick="window.open(this.href);return false;
- Alenka
Hoykowe? Chyba mi już odbiło, bo dziś plotłam wiszące doniczki ze sznurków(i nawet mi to wyszło ), wbijałam gwoździe, wspinałam się i wieszałam
Moje wątki
Moje wątki
- agucha432
- 500p
- Od: 3 lis 2011, o 10:10
ja dostałam takie koszyczki od nowejpasji Oj hojoba postepuje jakies fotki Madziu wrzuc
Moje doniczkowe Moje storczyki
- Alenka
Są w moim hoyowym wątku
Mogę Ci podesłać link jak się takie koszyczki robi Bardzo łatwo i szybko
Mogę Ci podesłać link jak się takie koszyczki robi Bardzo łatwo i szybko
Moje wątki
Moje wątki