Zazdroszczę kwitnienia skrzydłokwiatu..Mój jakiś uparty

Gdzie trzymasz swojego? Na słonecznym parapecie??
skrzydłokwiat sam mnie zaskoczyłAlenka pisze:Piękne storczyki![]()
Zazdroszczę kwitnienia skrzydłokwiatu..Mój jakiś upartyCiągle napity i nakarmiony, a ma mnie gdzieś
![]()
Gdzie trzymasz swojego? Na słonecznym parapecie??
tak 6 o przepraszam 7Niunia1981 pisze:Ja olewałam fuksję i dzisiaj zauważyłam że najmniejsza ma pączka![]()
Musimy przestać chodzić i wnerwiać nasze kwiatki ciągłym zaglądaniem pod liście![]()
Storczyki ładnetylko 6 kwiatków? To się pewno niedługo zmieni
dokładnieNiunia1981 pisze:Musimy przestać chodzić i wnerwiać nasze kwiatki ciągłym zaglądaniem pod liście![]()
Dziękuję bardzogosiaczek12a11 pisze:Witamy nowo zielono zakręconą to hobby uzależnia ciągle chce się więcej i więcej . Podobają mi się twoje dekoracje na balkonie nadają klimatu który bardzo lubię . Ja nie mam balkonu a bardzo bym chciała mam ogród ale balkon to taka miniaturka ogrodu na który miała bym fajny pomysł w zasadzie już go oczami wyobraźni widzę
Pelcie odbijają, co prawda nie w jednym tempie ale zawiązały się pączusie i czekamAlenka pisze:M-alinko jak tam idzie Ci idzie z kwiatuszkami??
Jak tam pelargonie?? Odbiły?
całą siłę wrzucił w tę gałązkę druga stoi, nie skacze przy nich to rosnąFiligranowa27 pisze:Pięknie obficie kwitnący jest twój storczyk.
Pożyczyłam z kwiatkiem a pózniej doczytałam , że lepiej by była brz kwiatuszka.Alenka pisze:To pokazuj te pelargonie, pokazuj![]()
A ta pożyczona jaki ma kolorek?????Czysta czerwień? Czy jakaś pasiasta??Bo wygląda kusząco
tak czerwona pasiastaAlenka pisze:To pokazuj te pelargonie, pokazuj![]()
A ta pożyczona jaki ma kolorek?????Czysta czerwień? Czy jakaś pasiasta??Bo wygląda kusząco