Actusowa kolekcja cz.III
Re: Actusowa kolekcja cz.III
Wioleczko dziekuje ,sama nie moge sie na nie napatrzec
Kamcia ,miejsce na nowe mowisz?Jak mi moze polowa tych co na polce stala na drzewko weszla,wiec raczej nie
Kamcia ,miejsce na nowe mowisz?Jak mi moze polowa tych co na polce stala na drzewko weszla,wiec raczej nie
Polka stoi teraz przy oknie w kuchni ,musze ja pomalowac na bialo i na niej bedzie stalo to cale badziewie z balkonu wiec raczej nie
- kamikami26
- 1000p
- Od: 14 maja 2013, o 11:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ojejjj... następne cudo!! Jak sobie pomyślę jak te Twoje botaniczki zakwitnął a widać tam, już pędy z kwiatami
Świetny efekt, wszystko takie naturalne, piękny widok. Coś czuję, że Twoje drzewko stanie się inspiracją dla innych forumowiczów Sama już myślę o jakimś korzeniu ;) Jeszcze raz brawo!!
Świetny efekt, wszystko takie naturalne, piękny widok. Coś czuję, że Twoje drzewko stanie się inspiracją dla innych forumowiczów Sama już myślę o jakimś korzeniu ;) Jeszcze raz brawo!!
Ciku super ze i Ty zajrzalas i mam nadzieje ,ze moje drzewko stanie sie inspiracja dla innych.Wiem ,ze Mariuszek juz cos robi ,ale nie będę zdradzala szczegolow
No to wpadłam i ja obejrzeć Twoje drzewko Kasieńko
Ogromne gratulacje Bardzo się cieszę, że spełniłaś jedno ze swoich marzeń
Widać, że włożyłaś w to dużo pracy i serduszka Masz mnóstwo fantastycznych pomysłów, które równie fantastycznie realizujesz, a my możemy się tym cieszyć razem z Tobą Podziwiam Cię za to kochana
Pekinie wyglądają osłonki, tak naturalnie i każda jest inna, niepowtarzalna
Fantastyczny pomysł z tym keramzytem w donicy. Pięknie prezentują się tam również Twoje botaniczki Jak to wszystko pięknie obrośnie i zapełni się do końca kolejnymi botaniczkami, to będzie śliczny widoczek dla naszych oczek
Ogromne gratulacje Bardzo się cieszę, że spełniłaś jedno ze swoich marzeń
Widać, że włożyłaś w to dużo pracy i serduszka Masz mnóstwo fantastycznych pomysłów, które równie fantastycznie realizujesz, a my możemy się tym cieszyć razem z Tobą Podziwiam Cię za to kochana
Pekinie wyglądają osłonki, tak naturalnie i każda jest inna, niepowtarzalna
Fantastyczny pomysł z tym keramzytem w donicy. Pięknie prezentują się tam również Twoje botaniczki Jak to wszystko pięknie obrośnie i zapełni się do końca kolejnymi botaniczkami, to będzie śliczny widoczek dla naszych oczek
- furious
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
No Kasia Świetnie wyszło. Mogę coś zaproponować? Jeszcze bym bluszcz puścił od dołu na główny "pień" żeby ładnie go wypełnił, ewentualnie jakieś zwisające zielsko gdzie nie gdzie
Zresztą co ja Ci będę doradzał, skoro to już wygląda zacnie Na święta bombki i lampki
Kot nie jest zazdrosny, że mu takiego drapaka nie skonstruowałaś?
Zresztą co ja Ci będę doradzał, skoro to już wygląda zacnie Na święta bombki i lampki
Kot nie jest zazdrosny, że mu takiego drapaka nie skonstruowałaś?
Madziu Tobie dziekuje za znoszenie mnie w trakcie konstrukcji i Twoje cenne rady .I za te komplementy rowniez
Tomus super ,ze Ci sie podoba!!! Z tym bluszczem masz racje ,jak najbardziej!Ale mialam tylko jednego w domu (nawiasem mowiac wyhodowanego ze szczepki ,ktora buchnelam z klombu ) i dzis chcialam kupic ,ale nie bylo ,trzeba bedzie rzeczony klomb znowu odwiedzic .Kot na "drapak" nawet uwagi nie zwrocil wiec pewnie mu sie nie spodobal i chwala mu za to
Tomus super ,ze Ci sie podoba!!! Z tym bluszczem masz racje ,jak najbardziej!Ale mialam tylko jednego w domu (nawiasem mowiac wyhodowanego ze szczepki ,ktora buchnelam z klombu ) i dzis chcialam kupic ,ale nie bylo ,trzeba bedzie rzeczony klomb znowu odwiedzic .Kot na "drapak" nawet uwagi nie zwrocil wiec pewnie mu sie nie spodobal i chwala mu za to
- Mariusz3357
- 1000p
- Od: 10 paź 2011, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu super wyszło Wszystko przedmówcy powiedzieli więc nie będę powielał.Świetnie się prezentuję.. Jak ci botaników zostało to podrzuć do mnie bo moich to mało będzie na to drzewo..
Pozdrawiam Mariusz3357
Dziękuję To była dla mnie przyjemność Polecam się na przyszłość Jeżeli chodzi o rady, to myślę, że spokojnie poradziłabyś sobie bez nich
Mariuszek koncz juz szybciej ten swoj drapak i nie marudz
Madzia jaka skromnisia .Co dwie glowy to nie jedna prawda?
Madzia jaka skromnisia .Co dwie glowy to nie jedna prawda?
Hi hi no prawda, prawda