Actusowa kolekcja cz.III
- Mariusz3357
- 1000p
- Od: 10 paź 2011, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Actusowa kolekcja cz.III
Oj już mnie ucisza no.. Szczyl sam potrafi się uciszyć. Tak tak wiem wkurzający jestem..ale to ja.
Pozdrawiam Mariusz3357
i co sie tak ciskasz??? Drzewko sie robi??
- Mariusz3357
- 1000p
- Od: 10 paź 2011, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj bo przygnębiony jestem,wiesz czym Drzewko stoi w miejscu od wczoraj bo na chałupkach i w Obi byłem.
Pozdrawiam Mariusz3357
- marta325
- 1000p
- Od: 15 lip 2012, o 14:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To i ja sie przylacze do zachwytow nad drzewkiem. Swietnie to wymyslilas. Jestem pelna uznania. Chyle czolo za pomysl i wykonanie
Martusiu dziekuje serdecznie .Teraz czekamy na nowe kwiatki Juz za chwileczke ,juz za momencik
- Alice 12
- 1000p
- Od: 7 lip 2013, o 19:44
Witaj i ja odwiedzilam twoj watek, drzewko sama radosc dla oczu, gratuluje pomyslu
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Alice witam Cie serdecznie u mnie .Milo mi ze zajrzalas i dziekuje.Zapraszam czesciej
- Alice 12
- 1000p
- Od: 7 lip 2013, o 19:44
No ja wlasnie caly czas teraz szpieguje
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
Sprzedam storczyki!
Droga Actus, czy możesz mi powiedzieć ile storczyków liczy Twoja kolekcja?
- Karnova
- 1000p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
Gratuluje pomysły i super wykonania jak Ci sie to jeszcze rozrośnie to dopiero gąszcz będziesz miała Piękne
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
Kasiula, ja Twojego drzewka nie widziałam . Gdzie ja byłam, że mnie tu nie było... .
Śliczne jest . Fantastyczny pomysł, super wykonanie . Jaka Ty zdolna bestia jesteś .
Też mi się marzy taki pień epifityczny i nawet miejsce by się znalazło. Pieniek jakiś też bym przytaszczyła bo mam skąd ale podobno takie gałęzie z lasu np. są pełne patogenów - grzybów i szkodników. Tak myślałam, żeby go wyparzyć w wannie na przykład.
Będziesz moją inspiracją kochana .
Śliczne jest . Fantastyczny pomysł, super wykonanie . Jaka Ty zdolna bestia jesteś .
Też mi się marzy taki pień epifityczny i nawet miejsce by się znalazło. Pieniek jakiś też bym przytaszczyła bo mam skąd ale podobno takie gałęzie z lasu np. są pełne patogenów - grzybów i szkodników. Tak myślałam, żeby go wyparzyć w wannie na przykład.
Będziesz moją inspiracją kochana .
Wiki dziekuje kochana .
Andzia,nojuz nic nie chcialam mowic co to za balagan ,ze jeszcze nie przyszlas mojego drzewka zobaczyc .Super bedzie jak zrobisz sobie taki pien!!! Mysle ze jak sie z lasu przytarga ,to albo trzeba z kory obrac i czyms zdezynfekowac ,albo jak mowisz wyparzyc i najlepiej zostawic zamoczone w jakims srodku(chemia potraktowac),bo faktycznie nie wiadomo co sie do domu przytaszczy.Ja akurat ten problem mialam z glowy jak widac
Andzia,nojuz nic nie chcialam mowic co to za balagan ,ze jeszcze nie przyszlas mojego drzewka zobaczyc .Super bedzie jak zrobisz sobie taki pien!!! Mysle ze jak sie z lasu przytarga ,to albo trzeba z kory obrac i czyms zdezynfekowac ,albo jak mowisz wyparzyc i najlepiej zostawic zamoczone w jakims srodku(chemia potraktowac),bo faktycznie nie wiadomo co sie do domu przytaszczy.Ja akurat ten problem mialam z glowy jak widac