Actusowa kolekcja cz.III
Re: Actusowa kolekcja cz.III
No kochani,skonczylam moje drzewko .Weszly wszystkie botaniczki z polki ,procz kilku w duzych doniczkach ,ale tych nie zamierzalam na drzewku umieszczac.Dla tych ,ktorzy maja w planach robienie czegos takiego powiem tylko ,ze oslonki najfajniejszce wychodza z plastkikowych butelek.Oczywiscie powycinalam dna butelek ,zeby byl wszedzie dostep powietrza ,jedne owinelam mata kokosowa i sznurkiem ,drugie juta.I oto efekt koncowy:
Teraz moje perelki maja docelowe domki i beda ruszane tylko do kapieli.Oby zdrowo rosly i pieknie kwitly
Teraz moje perelki maja docelowe domki i beda ruszane tylko do kapieli.Oby zdrowo rosly i pieknie kwitly
- Karnova
- 1000p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Na pewno te Twoje perełki będą pięknie rosnąć tak o nie zadbałaś, że nie ma mowy aby Ci się nie odwdzięczyły
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
- furious
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Obrodziło w tym roku Ale gęsto. A z drugiej strony... długo tak wytrzymasz z opustoszałym regałem?
Wiki ,taka mam nadzieje.
Tomus no wlasnie ,miejsce sie zwolnilo .A tak serio to polka w kuchni ,ktora widac po przemalowaniu bedzie sluzyla za domek dla dendroboiw ,ktore stoja na bzalkonie wiec na jesien sie zapelni ,poza tym sa reanimki ,male botaniczki ,wiec dam rade zapelnic,nie ma problemu
Tomus no wlasnie ,miejsce sie zwolnilo .A tak serio to polka w kuchni ,ktora widac po przemalowaniu bedzie sluzyla za domek dla dendroboiw ,ktore stoja na bzalkonie wiec na jesien sie zapelni ,poza tym sa reanimki ,male botaniczki ,wiec dam rade zapelnic,nie ma problemu
- kamikami26
- 1000p
- Od: 14 maja 2013, o 11:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nie no Kasiu zaskakujesz mnie coraz bardziej
Efekt końcowy wspaniały
No i te wolne miejsca A tyle storczy bezdomnych biega po Francuskich sklepach...
Efekt końcowy wspaniały
No i te wolne miejsca A tyle storczy bezdomnych biega po Francuskich sklepach...
- Mariusz3357
- 1000p
- Od: 10 paź 2011, o 16:43
Kasiu ale zajefajnie to wygląda.. Brawa dla ciebie za wielką kreatywność i dużą ilość pracy którą poświęciłaś na taki widok.. Co szykuje się do kwitnienia na ostatnim zdjęciu i ma 2 pączki,Princesska Mam nadzieje że moje drzewko będzie choć w kilku procentach wyglądać jak Twoje..
Pozdrawiam Mariusz3357
Kama .Naprawde nie planuje juz zakupow No chyba zeby cos wyjatkowego
Mariusz tak ,to Princess ,ma 3 paczki i niedlugo znowu bedziemy ogladac jej spektakularne kwitnienie.W koncu Krolowa to Krolowa .Dziekuje kochani za te wszystkie komplementy
Mariusz tak ,to Princess ,ma 3 paczki i niedlugo znowu bedziemy ogladac jej spektakularne kwitnienie.W koncu Krolowa to Krolowa .Dziekuje kochani za te wszystkie komplementy
Wyobraźcie sobie drzewko, które zakwitnie kwiatami w różnych kolorach. To wbrew naturze
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Przepięknie prezentuje się Twoje drzewo. Musiałaś włożyć dużo pracy aby osiągnąć taki efekt ale opłaciło się .
Dobra robota Kasiula .
Dobra robota Kasiula .
Kamcia,Janeczko,Andzia dziekuje kochane .Siedze teraz i sie wgapiam .I zastanawiam sie co teraz będę robic bo juz mi sie pomysly wyczerpaly
Pomysły się znajdą. Mówią, że "w miarę jedzenia apetyt rośnie" .
- furious
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Kontakt:
Im dalej w las tym więcej drzew. Może jakiś zagajnik zrób