Moje spełnione marzenie Małgocha1960
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
Sprytny pomysł na maskowanie garażu, mam jeszcze starą szopkę do zamaskowania, więc w przyszłym roku pozwolę sobie skorzystać z patentu
Pozdrawiam Justyna
mój skromny ogród - początki
mój skromny ogród - początki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgosiu, bajecznie kolorowy zrobił się Twój ogród!! Jakoś w tym roku zaczęły mi się podobać rudbekie i posadziłam jakieś dwie odmiany
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Maryniu,ostatnio pogoda nie nastraja letnio.Gdyby nie kwitnące rosliny to trudno byłoby zorientować się jaka to pora roku.
Aniu,dziękuję.Gazania wysiewana wiosną wprost do gruntu z nasion od Lucynki.
Tyniu,gdybym miała maskować jeszcze raz posadziłabym iglaki jakies,ale z kolei musiałabym czekać dosyc długo zanim zamaskuja,a tak rok i efekt jest.Mam posadzona tam katalpe z nasion,jak podrosnie reszte towarzystwa zlikwiduję.
Moniu,rudbekię bardzo lubie i mam ja w róznych częsciach ogrodu.Nie wiedziałam,ze jest ich kilka odmian?
Czekam teraz na Agunie i jej pomoc w zamknięciu starego wątku i otworzeniu nowego,więc na razie bedzie przerwa w zdjęciach.
Aniu,dziękuję.Gazania wysiewana wiosną wprost do gruntu z nasion od Lucynki.
Tyniu,gdybym miała maskować jeszcze raz posadziłabym iglaki jakies,ale z kolei musiałabym czekać dosyc długo zanim zamaskuja,a tak rok i efekt jest.Mam posadzona tam katalpe z nasion,jak podrosnie reszte towarzystwa zlikwiduję.
Moniu,rudbekię bardzo lubie i mam ja w róznych częsciach ogrodu.Nie wiedziałam,ze jest ich kilka odmian?
Czekam teraz na Agunie i jej pomoc w zamknięciu starego wątku i otworzeniu nowego,więc na razie bedzie przerwa w zdjęciach.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zapraszam wszystkich do nowej części