Niewielki ogródek wielu barw
Re: Niewielki ogródek wielu barw
Agusiu, serdeczne gratulacje Mogę prosić o fotkę synka na pw?
Pamiętam o nasionach dla Ciebie... nie zdążyłam ich zebrać przed wyjazdem, ale powinny chyba być dobre do zebrania i wysyłki.
Pozdrawiam ciepło!
Pamiętam o nasionach dla Ciebie... nie zdążyłam ich zebrać przed wyjazdem, ale powinny chyba być dobre do zebrania i wysyłki.
Pozdrawiam ciepło!
Kasiu, Tesiu, Ago (Aage), Ewciu i Ago (Agunida) serdecznie Wam dziękuję
Teraz trudno mi znaleźć czas na forum, ale postaram się co jakiś czas powrzucać kilka nowych fotek
Teraz trudno mi znaleźć czas na forum, ale postaram się co jakiś czas powrzucać kilka nowych fotek
- tesia39
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aga, wiaomo że teraz maluszek jest najważniejszy
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Może i trochę spóźniona ale i ja dołączam się do gratulacji. Dużo zdrówka dla maluszka. Czekamy na nową fotorelację.
Agnieszko, jak się masz i jak synek? Masz chwilę żeby wyjść do ogrodu? Chętnie zobaczyłabym choć jedną fotkę
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Magduś: dziękuję Fotorelacja choć częściowa- pojawi się dzisiaj
Aguś: fotki robie na bieżąco..gorzej z ich obróbką ..dzisiaj postaram się coś wrzucić
Aguś: fotki robie na bieżąco..gorzej z ich obróbką ..dzisiaj postaram się coś wrzucić
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Ale piękne masz te dalie! Te dwukolorowe są czadowe! Różyczki też Ci bardzo ładnie obrodziły.
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Cudownie róże powalają na kolana! Oj będę zaglądać
/Madziu, dziękuję, przyznam, że i mnie te dwukolorowe się bardzo podobają Wyobraź sobie, że one zmieniają kolor płatków w miarę rozwijania się kwiatów Im większy kwiat, tym więcej bladego różu.
Aniu, cieszę się, że mnie odwiedziłaś i zapraszam częściej Chciałabym, by różyczki kwitły dłużej. Po chwilowym odpoczynku część z nich ponownie zawiązuje pąki kwiatowe.
Aniu, cieszę się, że mnie odwiedziłaś i zapraszam częściej Chciałabym, by różyczki kwitły dłużej. Po chwilowym odpoczynku część z nich ponownie zawiązuje pąki kwiatowe.
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agniesiu ,fajnie ,że znajdujesz trochę czasu dla nas .Dzięki temu zawsze coś fajnego zobaczymy w Twoim ogrodzie .Róże masz śliczne i dalie też urocze .Lubię dalie bo są kolorowe i bardzo długo kwitną .
Pozdrawiam Cię
Pozdrawiam Cię
Ewciu, dziękuję i juz pędzę do Twojego nowego wątku