Kasiu, witaj

To Cunningham's White... zakwita jako jeden z najpierwszych i zdarza mu się powtarzać w sierpniu... Twój się trochę pospieszył, ale słonko przyświeca i jak tu nie kwitnąć ;-)
Kasik, witaj! Klepsydra z pewnością się zrealizuje... muszę to policzyć
Jolu, jesteś spostrzegawcza ;-)
Krysiu, zgadzam się z Tobą w każdym calu! Ja w tym roku obejrzałam mało forumowych ogrodów, ale jeszcze nic straconego... szykuję się na co najmniej trzy wizyty ;-) Takie przyswajanie wiedzy jest najprzyjemniejsze... przez praktykę i niewymuszoną wymianę cennych informacji... kiedyś dziwiłam się, że dziewczyny znają tyle różanych imion, a tymczasem sama obecnie nie mam najmniejszego problemu z zapamiętywaniem.
Śpiochem nie jestem i rano mam najwięcej energii... paradoksalnie lubię też długo posiedzieć, więc... mam stosunkowo mało snu... troszkę teraz nadrabiam

Pozdrawiam Cię!
Aniu, witaj! Ja także uwielbiam zaglądać do serca kwiatów, stąd od czasu do czasu pokazuję Wam zbliżenia
Bożenko, dzieńdoberek! Ciekawa jestem jak zakończą się Twoje kolejne zakupy, skoro kajet pęka od nazw... ;-) Nie martw się, każda z nas ma wiele zachcianek - grunt to powoli, we własnym tempie, je spełniać! Serdeczności, A.
Monia, witaj kochana
Parę fotek na popołudnie: