Powstający ogród

Zdjęcia naszych ogrodów.
borowina
200p
200p
Od: 3 lip 2011, o 23:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Powstający ogród

Post »

Kasiu dziękuję za tak miłe słowa. ;:196 Klonik wzmocniony i po upadku ma się dobrze. Nic mu się nie stało.
Ja w zasadzie też już zapuszczam korzenie na ziemiach Wielkopolski - tu jest moja rodzinka, ogród, dom...Gdzie nas rzuci los w przyszłości- nie wiem, ale lubię część Wielkopolski, w której przyszło mi żyć :D .

Annar13 witaj :wit kolejna mieszkanko Wielkopolski ;:215 Dziękuję za uznanie i zapraszam częściej ;:108
Zapraszam do mnie
Powstający ogród
Celina
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Celina oj jest gdzie sadzić, jest! Wtrącając się do rozmowy o agrowłókninie, ja osobiście nie polecam. Szczególnie na gliniastych glebach. Ziemia słabo oddycha i roślinki słabo się rozrastają. U mnie zdecydowanie odpada...
borowina
200p
200p

Post »

Kasia ja mam z włókniną doświadczenia takie, że czy jest czy jej nie ma, tak samo wszystko rośnie, tzn. chwasty :;230 . Pierwsze rabaty były z włókniną, którą teraz stopniowo wyciągam. Nowe są już bez włókniny. Rzeczywiście po wyjęciu włókniny rośliny na "starych" rabatach zaczęły się cudnie rozrastać. Zatem uważam, że nie warto ;:224

U mnie kwitnie :D Róże po raz drugi.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Inne roślinki tez pokazują swoje kwiatki.
Obrazek

Obrazek

Nowa rabata "basenowa" zakończona. Teraz muszę się uzbroić w cierpliwość ;:224 i poczekać aż urosną....
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Zapraszam do mnie
Powstający ogród
Celina
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Wiataj Celino :wit zajrzałam do Ciebie i jestem pełna podziwu ;:180 Mnóstwo pracy włożyliście w ogród, jest piękny. Taki elegancki, zadbany, baaardzo mi się podoba :lol: Jeśli pozwolisz pospaceruję sobie jeszcze chwilkę po Twoim ogrdzie :lol:
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Nie wiem co powiedzieć ;:oj szczęka mi opadła ;:180
borowina
200p
200p

Post »

Aniu witaj :wit i zapraszam do spacerków. Musisz tylko uważać na ;:3 - dzisiaj mocno świeci a u mnie nie ma grama cienia ;:224 . Bardzo się cieszę, że podoba Ci się nasz powstający ogród.

Aga dziękuję, ale zdradź proszę, co spowodowało, że szczęka Ci opada? Mam nadzieję, że już się podniosła ;:224
Zapraszam do mnie
Powstający ogród
Celina
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Z jaką prezycją dopieściliście tą rabatę basenową...nic dodać nic ująć....nie widziałam jeszcze piękniej wkomponowanego basenu w ogrodzie....perfekcyjnie ;:333 Linie rabat i w ogóle....no brak mi słów ;:180
borowina
200p
200p

Post »

Aga fajnie, że podoba Ci się. Wiesz, my z Moonszem mym lubimy mieć zrobione jak trzeba :roll: , co przysparza nam tylko dodatkowej pracy, bo przecież mogliśmy postawić basen na trawie i mieć z głowy ;:224 . No, ale już tak mamy ;:223 .Ta wersja jest i tak troszkę prowizoryczna, na ten rok. Dopiero po postawieniu basenu doszliśmy do wniosku, że trzeba miejsce na basen wybrukować aby nie mieć co roku zabawy w układanie folii, steropianu, kamyczków, itp. Dlatego to obramowanie z kostki wokół basenu leży sobie i imituje wykończoną robotę :;230 Może na wiosnę zrobimy docelowe rozwiązanie. Co nie zmienia faktu, że cieszę się bardzo, że moje planowanie a Moonsza ciężko wykonana praca komuś się podoba ;:196
Zapraszam do mnie
Powstający ogród
Celina
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja też jestem z tych typów jak już zrobić to porządnie aby wszystko miało ręce i nogi.
Faktycznie podłoże z kostki spisałoby się nalepiej....zrobicie w swoim czasie. Mimo wszystko jestem pod wrażeniem solidnej i skończonej w każdym detalu prowizorki ;:180
borowina
200p
200p

Post »

;:196 Aga
Zapraszam do mnie
Powstający ogród
Celina
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Celinko, efekt prac okołobasenowych po prostu znakomity - oglądam z wielką przyjemnością Wasze dzieło ;:170
borowina
200p
200p

Post »

Agnieszko dziękuję ;:196 . Staraliśmy się. Cieszy nasze serca zarówno rabata jak i basen. Jest znakomity i daje naprawdę wielką radość całej naszej rodzinie.
Zapraszam do mnie
Powstający ogród
Celina
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Celinko witaj :wit
Piekny ogród,piekne rabaty stworzyłaś, ;:63 Wszystko wymuskane,zabdane ;:63 ;:63
rózyczki piękne,A róża heidi klum to moje marzenie ;:108
borowina
200p
200p

Post »

Witaj Aniu :wit . Heidi Klum to mój tegoroczny nabytek. Dopiero zaczyna kwitnąć i bardzo mi się podoba. Jak będziesz miała możliwość zakupu to szczerze polecam. Śliczna różyca. Za wszystkie miłe słowa dziękuję ;:180
Zapraszam do mnie
Powstający ogród
Celina
Awatar użytkownika
alphax
500p
500p
Od: 26 maja 2012, o 11:35

Post »

Wielkopolanko z wyboru, z wielką przyjemnością obejrzałem Twoje włości. Super zadbany i starannie zaplanowany ogród z wielkim rodzynkiem którym jest basen robi imponujące wrażenie.
Stwierdzam że należymy do tej samej grupy, tych "bardziej akuratnych" ;:306
Z pewnością z zaciekawieniem będę obserwował i kibicował Waszym dalszym przemianom w ogrodzie.
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”