U Ciebie Aguś festiwal hortusiowy już się zaczął a u mnie zaledwie nieśmiałe początki... Vanilka pierwsza startuje a Aspera wyrosła na spore krzaczysko ale o kwitnieniu ani widu ani słychu...
Miłego ogrodowania !
Witaj Aguś, to już dwudziesta część, jubileuszowa. Życzę jeszcze wielokrotności dwudziestek. Lubię do Ciebie zaglądać po piękne obrazki, ciepłe słowa, ciekawostki i nowości. Pozdrawiam serdecznie. Pięknie dziś, żyć się chce.
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do siebie, Bogna Żabia Łąka
Aguniu, zdjęcia z ogrodu piękne. Jak ja się cieszę, że posadziłam u siebie więcej hortensji Twoje już takie duże i cudownie kwitną. Jeszcze rok, dwa i moje tez podrosną
Co do nowej planowanej rabaty (ścieżki), to na prawdę świetny pomysł. Pięknie ozdobi trawnik przy tarasie, a i widok będzie jeszcze piękniejszy.
Kochani, ja dziś do Was zaglądam odpisując tylko ogólnie... dzięki, że mieliście ochotę zajrzeć do naszego ogrodu!
Spracowałam się dziś przeokrutnie, a wciąż pracy w ogrodzie nie brakuje...
Codziennie posuwam się jednak do przodu...
Zapraszam na obchód po całym moim zielonym zakątku, który dziś skąpany jest w słońcu:
Aguś
Troszkę późno ale jestem i ja, aby pospacerować po jednym z ładniejszych ogrodów na forum. Bardzo lubię do Ciebie zaglądać, więc nie może i mnie zabraknąć. Wszystkie rabaty śliczne, ale mi jednak najbardziej teraz chyba podoba się ta hortensjowo budlejowa- cudna.
Aguniu ogród marzenie.
Oprócz zadbanych rabat, nieskazitelny, równiutki trawnik. Widać jak wiele pracy wkładasz w swoje zielone królestwo.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Agnieszko, piękny spacer, zwłaszcza w tym słońcu. Wszystko jest wymuskane i zadbane nad podziw. Ale wiem, ze na pewno masz jeszcze wiele planów, bo praca w ogrodzie nigdy się nie kończy, na szczęście