Ogródek majowej cz. 2 (nowe wyzwanie:)
- justyna_gl
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek majowej cz. 2 (nowe wyzwanie:)
Bardzo mi się podoba. Pięknie będzie jak ten fragment ogrodu się zazieleni.
- Patrysiowa
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 8 maja 2013, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale cudnie zaczyna to wyglądać! A tempo ekspresowe! Podziwiam
Pozdrawiam,
Ela - początkująca ogrodniczka
Ela - początkująca ogrodniczka
Cuuuuudnieeeee!!!!!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=64054 Zapraszam serdecznie wszystkich.....
- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Iwonko
Co do Ciebie zajrzę to coraz więcej w ogrodzie zrobione, prace idą w szybkim tempie, a wszystko zaczyna bardzo ciekawie wyglądać, teraz to już tylko czekać aż będą pierwsze nasadzenia a w przyszłym sezonie będziemy już podziwiać piękny ogród. Pisałaś o zmianach które wprowadziłaś w czasie prac, wydaje mi się to nieuniknione bo jak widzisz coś w realu to zawsze to inaczej wygląda i można to czasem lepiej zrobić niż się myślało, ale mi się bardzo podoba i czekam na kolejne zdjęcia.
Co do Ciebie zajrzę to coraz więcej w ogrodzie zrobione, prace idą w szybkim tempie, a wszystko zaczyna bardzo ciekawie wyglądać, teraz to już tylko czekać aż będą pierwsze nasadzenia a w przyszłym sezonie będziemy już podziwiać piękny ogród. Pisałaś o zmianach które wprowadziłaś w czasie prac, wydaje mi się to nieuniknione bo jak widzisz coś w realu to zawsze to inaczej wygląda i można to czasem lepiej zrobić niż się myślało, ale mi się bardzo podoba i czekam na kolejne zdjęcia.
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Naprawdę bardzo mnie cieszą wasze odwiedziny . Wiele osób pyta mnie o szczegóły na priv - przepraszam jeśli nie odpowiadam od razu, ale na wszystkie wiadomości odpiszę na pewno .
Aga, Kasia, Iwonka, Justysia, Ela -
Dosia witam serdecznie (nowego?) gościa i dziękuję za dobre słowo
Dziś zawiesiliśmy pierwszą "wiechę", tzw. wianek - na podkreślenie zakończenia jakiegoś etapu. Postanowiłam, że wiechą będzie posadzenie pierwszych róż - Pashmimek. Czekają na towarzystwo Aspirynek i Bailando oraz lawendy.
Dwie małe różanki
Przyjechały zamówione rosliny
miedzy innymi dwie ogromne brzozy Doorenbos
piękny okaz dębu Concordia
robinia Frisia
koreanka
i inne
Padam na nos, ale jestem szczęśliwa, bo właśnie spełnia się moje marzenie.
Aga, Kasia, Iwonka, Justysia, Ela -
Dosia witam serdecznie (nowego?) gościa i dziękuję za dobre słowo
Dziś zawiesiliśmy pierwszą "wiechę", tzw. wianek - na podkreślenie zakończenia jakiegoś etapu. Postanowiłam, że wiechą będzie posadzenie pierwszych róż - Pashmimek. Czekają na towarzystwo Aspirynek i Bailando oraz lawendy.
Dwie małe różanki
Przyjechały zamówione rosliny
miedzy innymi dwie ogromne brzozy Doorenbos
piękny okaz dębu Concordia
robinia Frisia
koreanka
i inne
Padam na nos, ale jestem szczęśliwa, bo właśnie spełnia się moje marzenie.
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
A ja siedzę podekscytowana i kibicuję Ci w każdym posunięciu ciesząc się razem z Tobą
- majowa
- 1000p
Aga, bardzo to doceniam, dziękuję
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
majowa pisze:Aga, bardzo to doceniam, dziękuję
- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwona...brak słów normalnie
Nawet nie wiesz jak ja przeżywam tę Twoją realizację. Odnoszę wrażenie, jakby mój ogród się tworzył normalnie, serio To chyba przez to, że teren podobny i te nasze pw na etapie planów i Twoje wyczucie smaku, które tak bardzo mi przypadło do serca. Trzymam bardzo mocno kciuki za bezproblemowe zakończenie prac. Już jest cudownie, ta ścieżka, te łuki, ten murek....ach, bosko. Jeszcze dojdzie kaskada, strumyk a ja chyba wpadnę w monitor z zachwytu
Twój ogród zapowiada się idealnie zgodny z moim gustem
Nawet nie wiesz jak ja przeżywam tę Twoją realizację. Odnoszę wrażenie, jakby mój ogród się tworzył normalnie, serio To chyba przez to, że teren podobny i te nasze pw na etapie planów i Twoje wyczucie smaku, które tak bardzo mi przypadło do serca. Trzymam bardzo mocno kciuki za bezproblemowe zakończenie prac. Już jest cudownie, ta ścieżka, te łuki, ten murek....ach, bosko. Jeszcze dojdzie kaskada, strumyk a ja chyba wpadnę w monitor z zachwytu
Twój ogród zapowiada się idealnie zgodny z moim gustem
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Iwonko, z zapartych tchem obserwuje prace nad twoim nowym ogrodem, podziwiam
Super pomysły i wykonanie......moge tak bez końca chwalić.........Ścieżki bardzo mi się podobają, kamyki a rośliny....to już całkiem odjazd!!! Brzoza mnie urzekła a ten pień
Róża
Będę dalej podziwiać
Super pomysły i wykonanie......moge tak bez końca chwalić.........Ścieżki bardzo mi się podobają, kamyki a rośliny....to już całkiem odjazd!!! Brzoza mnie urzekła a ten pień
Róża
Będę dalej podziwiać
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- majowa
- 1000p
Dzień dobry kochani,
Dziś rozpoczynamy etap kaskady i małego strumyka.
Sama jestem zaskoczona, że tak szybko to idzie, ale muszę podkreślić jedną rzecz - mam solidną pomoc, fantastycznych fachowców, którzy czują swoją robotę. Moja rola właściwie ogranicza się do logistyki, nadzoru , lataniu po budowie ze zdjęciami "wzorców" i przypominaniu, że coś właśnie tak mam wyglądać i korekt. Nie chcę chwalić dnia.....ale to są zawodowcy.
Madziu ja w stosunku do twojej realizacji czuję dokładnie to samo . Nawet nie wiesz, jak wkurzałam się razem z tobą na "traktorowego", jak obserwowałam akcję z kamolami....teraz czekam na lawendowe wzgórze. Dziękuje ci, że jesteś.
Reniu - z całego serca dzięki. Jestem pełna obaw czy podejmuję dobre decyzje, jak to wszystko razem będzie wygląać, ale jak siadam do komputer i czytam te wszystkie pochlebne opinie to przestaje się matrwić. Brzozy Doorenbos to było moje ogromne chciejstwo, są naprawdę cudne.
do napisania.....
Dziś rozpoczynamy etap kaskady i małego strumyka.
Sama jestem zaskoczona, że tak szybko to idzie, ale muszę podkreślić jedną rzecz - mam solidną pomoc, fantastycznych fachowców, którzy czują swoją robotę. Moja rola właściwie ogranicza się do logistyki, nadzoru , lataniu po budowie ze zdjęciami "wzorców" i przypominaniu, że coś właśnie tak mam wyglądać i korekt. Nie chcę chwalić dnia.....ale to są zawodowcy.
Madziu ja w stosunku do twojej realizacji czuję dokładnie to samo . Nawet nie wiesz, jak wkurzałam się razem z tobą na "traktorowego", jak obserwowałam akcję z kamolami....teraz czekam na lawendowe wzgórze. Dziękuje ci, że jesteś.
Reniu - z całego serca dzięki. Jestem pełna obaw czy podejmuję dobre decyzje, jak to wszystko razem będzie wygląać, ale jak siadam do komputer i czytam te wszystkie pochlebne opinie to przestaje się matrwić. Brzozy Doorenbos to było moje ogromne chciejstwo, są naprawdę cudne.
do napisania.....
Ja to tylko pomarzyć mogę o takim ogrodzie i tylu roślinkach.....
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=64054 Zapraszam serdecznie wszystkich.....
- majowa
- 1000p
Kasiu ja bardzo długo marzyłam i przygotowywałam się do realizacji. Życzę ci z całego serca spełnienia marzeń.