Mój zielony świat
- chinanit
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 lip 2013, o 14:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój zielony świat
Aniu, masz bardzo ładny ogród. Będę zaglądać. 

Z pozdrowieniami, Maria
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
W ogrodzie Maryni. W zimowym i letnim ogrodzie.W zimowym i letnim ogrodzie cz.2
Poszukuję, wymienię
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
A ja kocham takie kolorowe widoczki rozświetlone wakacyjnym słonkiem 

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu,jak jestes zadowolona z tegorocznego kwitnienia fuksji?
- Nikus
- 200p
- Od: 15 sty 2013, o 22:35
Aniu uśmiech na mojej twarzy się pojawił widząc takie kolory tęczy w ten mój dzisiejszy pochmurny dzień, który miałam. 

- kwiaty_poli
- 500p
- Od: 5 gru 2011, o 16:10
Aniu obłędna ilość kwiatów, marzę o takim ogrodzie 

- katharos
- 1000p
- Od: 4 sie 2012, o 12:16
Śliczne kolorowe ujęcia...takie ogrody lubię najbardziej 

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
chinanit-Marysiu dziękuję
zaglądaj, zaglądaj zapraszam
sweety-Aniu kwiaty i wakacyjne słońce najlepszy duet tego lata
małgocha1960- Gosiu w tym roku pierwszy raz fuksji nie przesadziłam do świeżej ziemi i mimo że nawożę co podlewanie nie kwitną zbyt obficie. Zima trwała zbyt długo no i te zimne noce im nie sprzyjają. Mam jeszcze nadzieję że się rozkręcą bo przykro patrzeć na busz liści bez kwiatów
Nikus-Weroniko dla Ciebie kilka słonecznych zdjęć, niech uśmiech z Twojej buzi nie schodzi
kwiaty_poli-Paulinko staram się żeby kwiatów było jak najwięcej. Kolejna partia wysiana czeka na wysadzenie
katharos-Kasiu wiesz, że masz dziurki w policzkach tak jak ja
Dla wszystkich miłych gości kolejne letnie foty

sweety-Aniu kwiaty i wakacyjne słońce najlepszy duet tego lata

małgocha1960- Gosiu w tym roku pierwszy raz fuksji nie przesadziłam do świeżej ziemi i mimo że nawożę co podlewanie nie kwitną zbyt obficie. Zima trwała zbyt długo no i te zimne noce im nie sprzyjają. Mam jeszcze nadzieję że się rozkręcą bo przykro patrzeć na busz liści bez kwiatów
Nikus-Weroniko dla Ciebie kilka słonecznych zdjęć, niech uśmiech z Twojej buzi nie schodzi

kwiaty_poli-Paulinko staram się żeby kwiatów było jak najwięcej. Kolejna partia wysiana czeka na wysadzenie

katharos-Kasiu wiesz, że masz dziurki w policzkach tak jak ja

Dla wszystkich miłych gości kolejne letnie foty

- asta6265
- Od: 8 sty 2012, o 12:01
Anka jak zwykle piękności pokazujesz
Jak tam Twoje ostrogowce i szałwia?

Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Pozdrawiam Anka
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Miłej Niedzieli Ci życzę

Pauli
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"

Aniu!
Wpadłam z rewizytą i zostaję. Cieszę się że wpadłaś do mnie bo inaczej nie natrafiłabym na Twój wątek.
Spotkałam miłośniczkę roślin i kotów. Witaj w Klubie
Masz cudny wypieszczony i wypielęgnowany ogróg. Miłośc do roślinek przebija z każdej rabatki. Już wiem co zrobić z perukowcem,żeby miał peruczki. Tylko ile tyh skorupek i jak często?
Jestem po wrażeniem tej kamiennej ścieżki. Od dawna mi się taka marzy ale nie wiem jak się za nią zabrać. Kamienie przyjechały z Dunajca i leżą sobie.
Princessa piękna i dostojna. To chyba nie jest dachowiec?
Pozdrawiam gorąco w ten upalny dzień.
Wpadłam z rewizytą i zostaję. Cieszę się że wpadłaś do mnie bo inaczej nie natrafiłabym na Twój wątek.
Spotkałam miłośniczkę roślin i kotów. Witaj w Klubie

Masz cudny wypieszczony i wypielęgnowany ogróg. Miłośc do roślinek przebija z każdej rabatki. Już wiem co zrobić z perukowcem,żeby miał peruczki. Tylko ile tyh skorupek i jak często?
Jestem po wrażeniem tej kamiennej ścieżki. Od dawna mi się taka marzy ale nie wiem jak się za nią zabrać. Kamienie przyjechały z Dunajca i leżą sobie.
Princessa piękna i dostojna. To chyba nie jest dachowiec?
Pozdrawiam gorąco w ten upalny dzień.
- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
zdjecia rewelacja no a modelki a szczegolnie budleja ,malwa ,motyl
a o nasionka aksamitki mogę się usmiechnąć bo takich jeszcze nie widziałam 

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Piękne kwitnienia
Nachyłki,budleja,róże,suszki,tawułki,,,miodzio

Nachyłki,budleja,róże,suszki,tawułki,,,miodzio

- byna
- 500p
- Od: 18 maja 2009, o 19:18
Aniu, masz niesamowity wachlarz roślin ozdobnych
,dorodne warzywa
a nawet grzyby
. Wszystko skomponowane ze smakiem i sztuka ogrodową. Twój zielony świat jest dla mnie niedoścignionym wzorem. Będę podpatrywać Twoje rozwiązania. Gdybym mogła się zapisać na nasionka tej pieknej dziewanny, to bardzo proszę uwzględnij mnie przy zbieraniu nasion. 
...........................
U Grażyny w ogrodzie

...........................
U Grażyny w ogrodzie
Przepiękny ogród. Na razie zdążyłam zobaczyć pierwszą stronę, ale jestem zachwycona. A wpisuję się, by wątku nie zgubić, bo od wiosny zaczęłam tworzyć ogród właśnie pod Grudziądzem.
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
asta6265-Aniu szałwia i ostrogowce rosną niestety w tempie mało zauważalnym, gdy przyjdzie pierwszy lepszy deszcz zaraz pójdą do gruntu może wtedy się rozkręcą. Bardzo mi zależy szczególnie na szałwii, widziałam u jednej z forumek w ogrodzie cudowny widok
Paulinko witaj
dziękuję, że zajrzałaś. Byłam u Ciebie, Twoja kocanka bajeczna
Anna55-Aniu dziękuję kochana z całego serca za wszystkie tak miłe dla mnie słowa
. Wśród znajomych i rodziny nie mam nikogo z kim mogłabym pogadać o roślinach i wszystkim co jest związane z ogrodem. Tu poznaję wspaniałych ludzi, życzliwych, miłych i zawsze z dobrym słowem
Aniu ja skorupki jajek podrzucam razem z nawozem wieloskładnikowym na wiosnę i trochę mieszam z ziemią(z pięciu, sześciu jajek) a kamienie na pewno wykorzystasz bo to cenny materiał w ogrodzie. Niestety w sprawie układania ścieżki kamiennej Ci nie pomogę, wiem tylko że mąż układał kamienie na piasku wymieszanym z cementem, potem wszystko polewał obficie wodą. Princessa to mieszanka z persem, swojego czasu miała piękne kocięta, teraz jest już wysterylizowana bo kociła się dwa razy do roku. To prawdziwa dama, nie lubi pieszczot, bardzo rzadko przychodzi na kolana
Aniu jeszcze raz dziękuję i serdecznie zapraszam zaglądaj do mnie
manenka71-Marzenko z aksamitek będę zbierała nasiona, bo mr. Majestic mam pierwszy raz. Dla Ciebie zbiorę na pewno
anabuko1-Aniu dziękuję
byna-Grażyno aż się zaczerwieniłam, dziękuję kochana to wszystko co piszesz jest bardzo miłe a nasionka dziewanny masz na bank
Pozdrawiam Ciebie cieplutko
athshe WITAJ
sąsiadko! Zakładaj swój wątek, będę zaglądać i podziwiać. Szczerzę Cię namawiam 
Zdjęcia ogrodu przed domem

kwieciście

szałwia omączona zaczyna kwitnienie

wiązówka

Paulinko witaj

Anna55-Aniu dziękuję kochana z całego serca za wszystkie tak miłe dla mnie słowa

Aniu ja skorupki jajek podrzucam razem z nawozem wieloskładnikowym na wiosnę i trochę mieszam z ziemią(z pięciu, sześciu jajek) a kamienie na pewno wykorzystasz bo to cenny materiał w ogrodzie. Niestety w sprawie układania ścieżki kamiennej Ci nie pomogę, wiem tylko że mąż układał kamienie na piasku wymieszanym z cementem, potem wszystko polewał obficie wodą. Princessa to mieszanka z persem, swojego czasu miała piękne kocięta, teraz jest już wysterylizowana bo kociła się dwa razy do roku. To prawdziwa dama, nie lubi pieszczot, bardzo rzadko przychodzi na kolana

manenka71-Marzenko z aksamitek będę zbierała nasiona, bo mr. Majestic mam pierwszy raz. Dla Ciebie zbiorę na pewno

anabuko1-Aniu dziękuję

byna-Grażyno aż się zaczerwieniłam, dziękuję kochana to wszystko co piszesz jest bardzo miłe a nasionka dziewanny masz na bank

athshe WITAJ

Zdjęcia ogrodu przed domem

kwieciście

szałwia omączona zaczyna kwitnienie

wiązówka