Awaria opryskiwacza Titan 16
Awaria opryskiwacza Titan 16
Witam, co może być przyczyną uszkodzenia opryskiwacza Titan16 polegającym na tym, że wzasadzie aby prowadzić oprysk muszę cały czas ruszać dźwignią. Wyraźnie ciśnienie wzrasta jeżeli wykonuję ruch dźwignią w dół. Niestety tak mój opryskiwacz działa po wykonaniu pierwszego oprysku, wtedy wszystko było OK, po wykonaniu kilku ruchów dźwignią mogłem prowadzić oprysk przez dłuższą chwilę. Urządzenie jest na gwarancji, ale czy to jest usterka którą musi usunąć serwis? Czy może użytkownik może zrobić coś sam we własnym zakresie? Opryskiwacz jest mi potrzebny i jakiś dłuższy czas naprawy nie wchodzi w grę.
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Awaria opryskiwacza Titan 16
Proszę napisać mail z opisem usterki na adres serwis@marolex.pl lub zadzwonić do firmy z przełączeniem do serwisu (wówczas pomogą niezwłocznie )
tel 0-22 751 30 16
PS
W poniedziałek nie pracują - Święta.
tel 0-22 751 30 16
PS
W poniedziałek nie pracują - Święta.
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 6 maja 2012, o 11:29
Mam ten sam problem jak kolega wyżej. Wiadomo co trzeba zrobić ,żeby to naprawić ?
Na początku wszystko było ok a teraz jest spadek ciśnienia i trzeba dużo pompować.
Na początku wszystko było ok a teraz jest spadek ciśnienia i trzeba dużo pompować.
-
- 200p
- Od: 6 lut 2011, o 22:20
Nikt nie podpowie co z tym można zrobić.Popryskałam pomidorki-cały czas musiałam "wajchować"-małżonek będzie opryskiwał ziemniaki,boję się ,że zakończy się to wielką awanturą ;
Mój to Titan 20
Mój to Titan 20
Pozdrawiam
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Proszę przeczytać ten post i skorzystać z podanej tam porady czyli wysłać maila lub wykonać telefon do
firmy
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 6#p2186016
firmy
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 6#p2186016
-
- 200p
- Od: 6 lut 2011, o 22:20
Tak też zrobiłam.Już naprawiłam usterke dzięki pomocy fachowca.Ziemniaki opryskane-awantury nie było Dzięki za odzew
Pozdrawiam