Domek dla dziecka
Re: Wiata i jednocześnie domek dla dziecka na dachu
Witam Serdecznie
Czy mógłby Pan umieścić dokładniejsze zdjęcia stołu.
Bardzo mi się ten projekt spodobał i zamierzam zabrać się za taki, ale na podstawie tych zdjęć nie mogę zebrać wszystkich danych
pozdrawiam
Czy mógłby Pan umieścić dokładniejsze zdjęcia stołu.
Bardzo mi się ten projekt spodobał i zamierzam zabrać się za taki, ale na podstawie tych zdjęć nie mogę zebrać wszystkich danych
pozdrawiam
Szatyn - jeśli to o mój stół chodzi , to postaram się jutro wziąć aparat foto na działkę i porobię troszkę zdjęć, ze szczególnym uwzględnieniem detali budowy stołu.
Aha - na Forum zasadniczo nie Panujemy sobie.
Aha - na Forum zasadniczo nie Panujemy sobie.
Co forum to obyczaj
Tak chodzi o Twój stół bardzo ładna zgrabna konstrukcja.
Zastanawiam się jeszcze nad meblami z palet których zdjęcia znalazłem w necie, tak więc też moja koncepcja cały czas ewoluuje.
Możesz jeszcze powiedzieć jakiej grubości deski wykorzystałeś do stołu i ławek ?
pozdrawiam
Tak chodzi o Twój stół bardzo ładna zgrabna konstrukcja.
Zastanawiam się jeszcze nad meblami z palet których zdjęcia znalazłem w necie, tak więc też moja koncepcja cały czas ewoluuje.
Możesz jeszcze powiedzieć jakiej grubości deski wykorzystałeś do stołu i ławek ?
pozdrawiam
- Caparzo
- 50p
- Od: 28 kwie 2013, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Możesz mi powiedzieć po co jest ten element ?? W jakim celu go zrobiłeś ??
Będę stawiał wiatę i ciekawi mnie po co taka konstrukcja ? ;)
Szkoda że te dwa elementy są tak odmienne architektonicznie. Można było wykonać w jednym stylu, jak ta pergola.Slawgos pisze: Oto fakty zdjęciowe, myślę, że nie jest źle
To jest drabinka na górę wiaty po prostu.Caparzo pisze:możesz mi powiedzieć po co jest ten element ?? w jakim celu go zrobiłeś ??
Użyłem desek o grubości 2,5cm.szatyn pisze:Możesz jeszcze powiedzieć jakiej grubości deski wykorzystałeś do stołu i ławek ?
pozdrawiam
Domek na drzewie
Zamiast mercedesa kupa zielska
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
-
- 200p
- Od: 10 maja 2013, o 14:12
Re: Domek na drzewie :)
Marzenie mojego dzieciństwa
Niektóre to istne bajkowe arcydzieła
Zamiast mercedesa kupa zielska
-
- 200p
- Od: 10 maja 2013, o 14:12
Najbardziej podoba mi się drugi od góry
- Ruda2011
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 mar 2011, o 10:29
Witaj Slawgos. Obejrzałam sobie prawie dokładnie wygląd mebli ( szacun , mam zamiar wracać wielokrotnie) i cieszę się bo wiem, jak sklecę stół roboczy obok mojej wędzarki . Bardzo mi go brakuje gdy miotam się we wszystkie strony z kawałem uwędzonego już mięska
Czy przemyśliwasz już tarasik - daszek przy domku ?
Zajrzyj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... start=1022
Czy przemyśliwasz już tarasik - daszek przy domku ?
Zajrzyj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... start=1022
Domek dla dzieci i miejsce na drzewo
Witam mam na imię Stefan i od jakiegoś czasu przeglądam to forum,chciałbym wszystkich serdecznie pozdrowić i się przywitać w pierwszym poście.
Staliśmy się posiadaczami ogródka tzw.przydomowego jakiś rok temu, miejsce to postanowiłem jak na razie przekształcić w plac zabaw dla dzieci i odpoczynek dla nich i dla nas.Pewnie jak berbecie podrosną zamiar zagospodarowania się zmieni ale jak na razie mam ich na oku zamiast latać za nimi po całym osiedlu.Podzielę się z Wami zdjęciami z prac nad wykonaniem i zagospodarowaniem tego placu, komentarze nawet krytyczne jak najbardziej.
i jeszcze miejsce na składowanie drewna i na "byle co".
Na ten rok w planie:wymiana ogrodzenia bo stare już się rozlatuje,budowa altanki(cały czas poszukuje inspiracji),trampolina dla dzieci(rozstawic-juz kupiona) i być może grill murowany - podmurówka pod grill już zrobiona.
Proszę o niepotrzebne niekropkowanie tekstu, "kropkowanie" nie zastępuje znaków przestankowych, pomid.
Staliśmy się posiadaczami ogródka tzw.przydomowego jakiś rok temu, miejsce to postanowiłem jak na razie przekształcić w plac zabaw dla dzieci i odpoczynek dla nich i dla nas.Pewnie jak berbecie podrosną zamiar zagospodarowania się zmieni ale jak na razie mam ich na oku zamiast latać za nimi po całym osiedlu.Podzielę się z Wami zdjęciami z prac nad wykonaniem i zagospodarowaniem tego placu, komentarze nawet krytyczne jak najbardziej.
i jeszcze miejsce na składowanie drewna i na "byle co".
Na ten rok w planie:wymiana ogrodzenia bo stare już się rozlatuje,budowa altanki(cały czas poszukuje inspiracji),trampolina dla dzieci(rozstawic-juz kupiona) i być może grill murowany - podmurówka pod grill już zrobiona.
Proszę o niepotrzebne niekropkowanie tekstu, "kropkowanie" nie zastępuje znaków przestankowych, pomid.
- PiotrekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 wrz 2011, o 08:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Domek dla dzieci i miejsce na drzewo
Witaj. Co tu krytykować.... taki domek chciałem mieć zawsze świetna robota