Moje początki hodowli storczyków...
- Dusiaaa
- 1000p
- Od: 4 cze 2012, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje początki hodowli storczyków...
ooo to podziel się wrażeniami zastanawialiśmy się właśnie z M czy w tym roku też nie jechać ale chyba wybierzemy Bułgarię i przy okazji wpadniemy do Istambułu
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
- onectica
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sie 2012, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pozwolicie, że cofnę się nieco w czasie, bo zrobiły mi się małe zaległości
Cambria-Natalia piękna! Ale sześciany z młynkami!!! O łał!!
Ciekawe, co będzie następne ;)
Cambria-Natalia piękna! Ale sześciany z młynkami!!! O łał!!
Ciekawe, co będzie następne ;)
- kamikami26
- 1000p
- Od: 14 maja 2013, o 11:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zapytaj się księdza i zaproponuj mu odkupienieCallanthe pisze:Piękna wystawa w kościele U mnie też ostatnio ksiądz ołtarz przyozdobił storczykami... To tak jak zawsze stoję przy winklu to teraz poszłam do drugiej ławki lepiej się przyjrzeć I miał jednego Pelorica, którego chętnie bym przyjęła. A co oni później robią z tymi kwiatami to nie wiem
Może myśli,że to roślina jednokwitnieniowa to i taniej sprzeda
Henryku gratuluje udanego wypoczynku
A zdjęcia tych storczyków w kaplicy to po nocach będą mi się śnić
- Dufin
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
a ja myślałam, ze to księża oferują odkupieniekamikami26 pisze:Zapytaj się księdza i zaproponuj mu odkupienie
Kami najpierw w jednym wątku chcesz męża wymienić na storczyki a później jakiś Henryk Ci w głowie (Arkadiusz ma na imię...Arkadiusz )kamikami26 pisze:Henryku gratuluje udanego wypoczynku
- kamikami26
- 1000p
Ale plama z tym Henrykiem
Przepraszam Arkadiuszu coś mi się poplątało
Aniu za długie i szerokie parapety M.oddam a nie za storczyka
Przepraszam Arkadiuszu coś mi się poplątało
Aniu za długie i szerokie parapety M.oddam a nie za storczyka
- Dufin
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
No fakt, duża różnica jak mogłam się tak pomylić?!kamikami26 pisze:Aniu za długie i szerokie parapety M.oddam a nie za storczyka
- kamikami26
- 1000p
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Cytrusy,fiołki i inne rośliny Arkadiusa cz.2
Drodzy moi Przyjaciele.
Nie mam co prawda nowego nabytku by móc się nim dzisiaj pochwalić na naszym Forum i tu gdzie jestem a jestem poza domem bo w dalszym ciągu leniuchuję jest zatrzęsienie storczyków i żadnego nie kupiłem bo żaden z nich nie" powalał" mnie swoim wyglądem ale mam za to dla Was miłą wiadomość
Mianowicie mieliście zupełną rację twierdząc,że to co mnie wydawało się być odbiciem pędu u mojego miniaturowego storczyka,to jest keiki-hurra
Wniosek z tego wypływa prosty-jesteście profesjonalistami bo w takim stadium w jakim go pokazałem bynajmniej mnie nie było łatwo wypowiedzieć się wprost,że to co wyrastało z pędu mojej miniaturki to zawiązek młodej roślinki czyli keiki.
A zatem w Waszą stronę głęboki ukłon
Tomku-Janeczko-Aniu-Kasiu-Pati-Karnova-Paulinko-Dusiuuu-Luśko-Kameczko
Witam Was i cieszę się niezmiernie z Waszych kolejnych sympatycznych odwiedzin i pełnych sytuacyjnego dowcipu postów z których uśmiałem się co nie miara ,niech sobie mówi kto chce i co chce ale ja tam sobie naszego Forum bez Was nie wyobrażam
A i jeszcze jedno-miło mi powitać nowych Forumowiczów,którzy zawitali do mojego wątku a to:Dusięęę-Callanthe-Kamikami26-dzięki za odwiedziny i fajne posty.Zapraszam Wszystkich ponownie do siebie.
Dla przypomnienia zdjęcie-kolaż mojej miniaturki w okresie kwitnienia oraz keiki:
Pozdrawiam Wszystkich raz jeszcze
Nie mam co prawda nowego nabytku by móc się nim dzisiaj pochwalić na naszym Forum i tu gdzie jestem a jestem poza domem bo w dalszym ciągu leniuchuję jest zatrzęsienie storczyków i żadnego nie kupiłem bo żaden z nich nie" powalał" mnie swoim wyglądem ale mam za to dla Was miłą wiadomość
Mianowicie mieliście zupełną rację twierdząc,że to co mnie wydawało się być odbiciem pędu u mojego miniaturowego storczyka,to jest keiki-hurra
Wniosek z tego wypływa prosty-jesteście profesjonalistami bo w takim stadium w jakim go pokazałem bynajmniej mnie nie było łatwo wypowiedzieć się wprost,że to co wyrastało z pędu mojej miniaturki to zawiązek młodej roślinki czyli keiki.
A zatem w Waszą stronę głęboki ukłon
Tomku-Janeczko-Aniu-Kasiu-Pati-Karnova-Paulinko-Dusiuuu-Luśko-Kameczko
Witam Was i cieszę się niezmiernie z Waszych kolejnych sympatycznych odwiedzin i pełnych sytuacyjnego dowcipu postów z których uśmiałem się co nie miara ,niech sobie mówi kto chce i co chce ale ja tam sobie naszego Forum bez Was nie wyobrażam
A i jeszcze jedno-miło mi powitać nowych Forumowiczów,którzy zawitali do mojego wątku a to:Dusięęę-Callanthe-Kamikami26-dzięki za odwiedziny i fajne posty.Zapraszam Wszystkich ponownie do siebie.
Dla przypomnienia zdjęcie-kolaż mojej miniaturki w okresie kwitnienia oraz keiki:
Pozdrawiam Wszystkich raz jeszcze
- marta325
- 1000p
- Od: 15 lip 2012, o 14:30
To i ja sie przywitam . Mam na imie Marta Sliczne masz storczyki, a miniaturka wprost boska. Gratuluje keiki, jak widac juz nie taki maluch z nie/niego
-
- 500p
- Od: 20 mar 2012, o 14:06
Ach te Twoje zdjęcia Keika super, mi tylko jedną z trzech udało się utrzymać przy życiu
- kamikami26
- 1000p
Gratuluje keiki
A ten storczuś taki piękny
Takiego jeszcze nie widziałam
A ten storczuś taki piękny
Takiego jeszcze nie widziałam
- Karnova
- 1000p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
Cudne to mini masz i na dodatek obdarowało Cie już potomstwem gratuluje
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova