Zielony Świat Moniki cz. 6
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielony Świat Moniki cz. 6
Marylko - no ja mam Kropkę - w sierpniu minie 5 lat jak ją znalazłam pod balkonem i Albercika - dwukilogramowego rozbójnika no i teraz jeszcze mam pod opieką kotka sąsiadów - cała menażeria
Marzenko - no ja zdecydowanie mam za dużo tego skrzypu
Milenko - ja to kocham wszystkie zwierzaczki, no poza komarami a Kropka - oj pogoniła kota na działce i biedak siedział na wierzbie przez jakiś czas bo Kropka siedziała pod nią z dupką we floksach i czule go namawiała żeby zszedł
Marzenko - no ja zdecydowanie mam za dużo tego skrzypu
Milenko - ja to kocham wszystkie zwierzaczki, no poza komarami a Kropka - oj pogoniła kota na działce i biedak siedział na wierzbie przez jakiś czas bo Kropka siedziała pod nią z dupką we floksach i czule go namawiała żeby zszedł
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Moniczko! Albercik - rudzielcowa słodycz. Ja (no może mój syn) mam szarego - na imię ma Pucek, patrz - awatar. Jak to królik, bywa upierdliwy ale bardzo go
ale się tu u Ciebie fajnie futrzakowo zrobiło i jak tu na FO dużo kicających zatem pozdrawiam ja i Muniek (królik)
Nieśmiało, skromnie, balkonowo... Zapraszam!
Pozdrawiam Alicja
Pozdrawiam Alicja
- Mary87
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 2 lip 2013, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hej, hej
Przyszłam obejrzeć obiecane zdjęcia i się nie zawiodłam . Kropeczka rewelacja Albercik oczywiście też
A i lilie również pochwalę. Ja niestety nie mogę teraz mieć zwierzaczka ze względu na skomplikowaną sytuację mieszkaniową. Ale jak się zmieni, to na pewno będzie piesek
Przyszłam obejrzeć obiecane zdjęcia i się nie zawiodłam . Kropeczka rewelacja Albercik oczywiście też
A i lilie również pochwalę. Ja niestety nie mogę teraz mieć zwierzaczka ze względu na skomplikowaną sytuację mieszkaniową. Ale jak się zmieni, to na pewno będzie piesek
Pozdrawiam
Mary
Mary
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
No dziewczynki wiadomo - ci co kochają roślinki kochają też zwierzaczki
Prawda że to długookresowy obowiązek i obciążenie dla rodziny ale nie za żadne skarby bym nie oddała moich futrzaków i życia bez nich sobie nie wyobrażam
Marzenko - hihi, mój królik pogonił pinczerka moich teściów, piesek prawie zawału dostał Kicia cudna
Beatko - no mój królik to do aniołów nie należy przez niego nie mogę mieć kwiatków na podłodze bo by zostały same kikutki ale i tak jest kochany
Hugomir - pozdrowienia dla Muńka
Mary - ja zarzekałam się że więcej pieska mieć nie będę - poprzednią suczkę musiałam uśpić jak miała 16 lat i bardzo ciężko to przeżyliśmy) ale jak znalazłam taką chorą i biedną sunię pod balkonem to jak mogłam ją zostawić
Prawda że to długookresowy obowiązek i obciążenie dla rodziny ale nie za żadne skarby bym nie oddała moich futrzaków i życia bez nich sobie nie wyobrażam
Marzenko - hihi, mój królik pogonił pinczerka moich teściów, piesek prawie zawału dostał Kicia cudna
Beatko - no mój królik to do aniołów nie należy przez niego nie mogę mieć kwiatków na podłodze bo by zostały same kikutki ale i tak jest kochany
Hugomir - pozdrowienia dla Muńka
Mary - ja zarzekałam się że więcej pieska mieć nie będę - poprzednią suczkę musiałam uśpić jak miała 16 lat i bardzo ciężko to przeżyliśmy) ale jak znalazłam taką chorą i biedną sunię pod balkonem to jak mogłam ją zostawić
Pozdrawiam, Monika
- Amara
- 1000p
- Od: 13 maja 2013, o 19:07
Albert boski
jak zrobie fote to pokaże swojego Pepe czarny baranek i równie uparty
jak zrobie fote to pokaże swojego Pepe czarny baranek i równie uparty
Moniś, chyba pogoda się zmieniła na gorsze, bo wszyscy nagle pozamykali się w domach i rozmawiają o zwierzaczkach, a nie o roślinkach. Pieseczek śliczny i wyraźnie zakochany w swojej Pani, a kocio taki niewinny, że nikt by nie pomyślał, że to taki wojownik. No i króliś cudny! U mnie zestaw jest podobny, tylko numer dwa występuje razy trzy.
Lineta u Ciebie też królik? no nieprawdopodobne
Nieśmiało, skromnie, balkonowo... Zapraszam!
Pozdrawiam Alicja
Pozdrawiam Alicja
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Kocio na początku miał nie zdiagnozowaną płeć i był Lucynką.Potem pani doktor w woreczku pod ogonkiem coś tam znalazła i kicia zaczął być Lucjanem vel Luckiem,Lucusiem,Bandytą-to w zależności od tego ile fiołków i kaktusów zrzuci danego dnia( ale i tak jest kochany)
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
Monisiu
Twój Albercik to miłość mojego życia
niestety tylko na odległość
ale czyż on nie jest przystojny???, a mordkę ma taką puci, puci że nie wiem
pozdrów go ode mnie, oczywiście Kropulkę też, nie dzwoniłam do niej!!!
Masz super dobre serduszko dla zwierzaczków , mało jest takich ludzi,
dlatego tym bardziej jesteś cenna
Twój Albercik to miłość mojego życia
niestety tylko na odległość
ale czyż on nie jest przystojny???, a mordkę ma taką puci, puci że nie wiem
pozdrów go ode mnie, oczywiście Kropulkę też, nie dzwoniłam do niej!!!
Masz super dobre serduszko dla zwierzaczków , mało jest takich ludzi,
dlatego tym bardziej jesteś cenna
Pozdrawiam, Agata.
- Mary87
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 2 lip 2013, o 19:30
Z czystym sumieniem mogę ogłosić, że skończyłam nadrabiać zaległości .
A teraz idę lulu , bo do pracy trzeba rano wstać
A teraz idę lulu , bo do pracy trzeba rano wstać
Pozdrawiam
Mary
Mary
- Wiktoria_W
- Od: 21 sty 2011, o 03:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No, pędzisz niesamowicie . Miałam napisać rano, ale rzęch mi się zawiesił, z tu nie minęła doba, a doszły kolejne dwie strony . Dlatego skupię się na najświeższych zdjęciach. Te lilie są niesamowite . Śliczności . Nawet nie potrafię wybrać najpiękniejszej, bo wszystkie są tak oryginalne i śliczne, że tylko patrzeć i czekać na więcej .