Zosiu
![;:7](./images/smiles/hello.gif)
chyba już wszystkie zioła, które mogę mieć, posiadam; tzn. chciałabym jeszcze inne, ale są zbyt duże (arycdzięgiel) albo kłopotliwe np. rozsiewają się (kminek). Liliowiec ze zdjęcia na początku miał tylko jeden pąk kwiatowy, rok później dwa, a teraz już garść
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
dzięki czemu kwitnie dłużej niż w poprzednich latach
Aniu(s1)
![;:100](./images/smiles/tchauzinho.gif)
dziękuję za miłe słowo. Pierwsze byliny już przekwitły, inne jeszcze nie kwitną.. chyba jesteśmy w środkowym etapie i dlatego on jest prawdopodobnie najbardziej kolorowy
![;:304 ;:304](./images/smiles/0drinks.gif)
To hosta Bright's Lights, mam ją drugi rok.
Aniu (Annar13) Troszkę jest, ale mam wrażenie, że słabo je jeszcze wykorzystuję
![hmm ;:131](./images/smiles/blush.gif)
Ćmy przy tej lilii to było coś niezwykłego (jak dla mnie). Ona chyba nie za długo kwitnie.. wszystkimi kwiatami na raz..
Gosiu no właśnie to, że ona kwitnie tak obficie powoduje że dość krótko. Kwitła dużo wcześniej przed innymi liliami w tym roku. Jest to jedna z najstarszych lilii w moim ogrodzie.
Arku dziękuję, z urokiem roślin jest tak że niektórym aparat foto pomaga, a innym raczej nie
![Wink :wink:](./images/smiles/icon_wink.gif)
Przyjemny zapach to jest to czego poszukuję wśród kwiatów, niestety występuje on nader rzadko.
Ewa wiesz miałam już tą różę kiedyś na działce. Róże okrywowe jako grupa są chyba jednymi z najbardziej zdrowych i są łatwe w uprawie. Ładnie wyglądają gdy są posadzone na małych stokach i skarpach
![vic :uszy](./images/smiles/uszy.gif)
Liliowiec to Canadian Border Patrol (co za nazwa
![Laughing :lol:](./images/smiles/icon_lol.gif)
)
Goźdzki Grenadin, lilla nn, tawuła Crispa, dalia Melody Allegro, niby skalniak z kostrzewą siną i gęsiówką nadmorską (oraz berberysem, macierzanką i rozplenicą których na razie nie widać
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
) pięciornik Lovely Pink, oregano.
![Obrazek](http://images46.fotosik.pl/2113/a5e0837f99849032.jpg)
Tawułka i odętka wirginijska, to rośliny o różnych wymaganiach, za to kwiatostany mają całkiem podobne
![Obrazek](http://images38.fotosik.pl/2104/e471a69b72d3d31d.jpg)
Koleus który nad wyraz urósł w towarzystwie młodych irezyn i szczawika.