W.o. Psach cz.9 (2011.02 - ...)
Re: W.o. Psach cz.9 (2011.02 - ...)
To nie moj tylko Lizbonki pies. Chciałam "zacytować" jej wypowiedz ze zdjeciem ale chyba cos mi nie wyszło. Z góry przepraszam
Pozdrawiam Ania
-
- 1000p
- Od: 16 cze 2013, o 15:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aha, przepraszam za gafę i zwracam honor właścicielce
Pestk@, są Border Collie, Owczarki Szkockie Collie i Owczarki Szetlandzkie (czasem nazywane mini collie). Moja sunia nie jest rasowa, jest w typie O. Szetlandzkiego, tzn. mocno przypomina psa tej rasy, ale nie jest rasowa=rodowodowa. Została adoptowana z fundacji, ktora zaopiekowała sie nią, gdy zostala wyrzucona w silne mrozy na ulice Warszawy Jest większa od typowego shetlanda i jej sierść jest bardziej miękka (powiem, że cudowna w dotyku ), ale charakter ma naprawde szeltusiowy. Jest "mądra" tak sama z siebie. I chyba masz rację, że Twój psiak ma sporo takiej wrodzonej psiej "mądrości", owczarki takie są, od małego
Bea
-
- 500p
- Od: 28 sty 2013, o 12:33
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wspaniałe psiaki!
Moja Zosia, którą przygarnęliśmy w kwietniu (zagłodzona była), dziś już nie przypomina tamtego psa! Pięknie się błyszczy, brzuszek ma okrągły i pękaty, zęby bielusieńkie a temperament stada źrebaków Cudowna jest!
Moja Zosia, którą przygarnęliśmy w kwietniu (zagłodzona była), dziś już nie przypomina tamtego psa! Pięknie się błyszczy, brzuszek ma okrągły i pękaty, zęby bielusieńkie a temperament stada źrebaków Cudowna jest!
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2013, o 19:13
Cześć psiarze!
To mój biglasek:
tutaj na żabę, czyli standard
Uploaded with ImageShack.us
mordowanie piłki:
i portrecik:
To mój biglasek:
tutaj na żabę, czyli standard
mordowanie piłki:
i portrecik:
-
Bardzo cieszę się, że jest tutaj też zwierzakowy wątek. Od samego początku zakładania ogrodu (raptem rok temu zaczęłam, szału nie ma ) zwracałam uwagę na to, żeby było to też miejsce przyjazne dla psa i kota. I teraz wieczorami siedzimy sobie wszyscy razem i gapimy się na kwiatki...
A tutaj żywy dowód na to, że każdy kij ma dwa końce..., więc z dwóch końców da się go obżerać :
A tutaj żywy dowód na to, że każdy kij ma dwa końce..., więc z dwóch końców da się go obżerać :
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
pięknie wyglada w tej trawie i wydaje się być mniejszy niż jest Stukania dużooo życzymy
Moje dziewczyny ....
Moje dziewczyny ....
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
-
Wszystkie psiuny piękne! Oby nam się dobrze i długo chowały, nie chorowały i szczęśliwe były! Zresztą przecież wiele im do szczęścia nie trzeba; spacer, dobre słowo i kosteczka na deser!
-
- 1000p
Nasz szczeniaczek (Ozzy) przeżył dziś niemiłą przygodę: mianowicie zaklinował sobie głowę między żerdziami balustrady i zaczął się dusić wrzask i płacz były tak okropne, że szczerze mówiąc, biegnąc tam, spodziewałam się najgorszego myślałam, że dobrał się do kotki albo którejś z suń. Na szczęście skończyło się na strachu
-
Mój łobuz też coś takiego odstawił, jak chciał ukraść żarcie z michy innego psa. Wcisnąć łeb się dało, ale wyjąć gorzej. Nauczył się, żeby łba nie wsadzać wszędzie, ale łakomstwo mu zostało.
A pochwal się jakimś zdjęciem Ozzy'ego!
A pochwal się jakimś zdjęciem Ozzy'ego!
-
- 1000p
Jest parę stron wcześniej na razie mam problem z aparatem, więc wrzucanie zdjęć jest utrudnione