Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 20

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 20

Post »

Ogrod zalany słońcem wyglada pięknie, zwlaszcza o tej porze roku, gdy królują u Ciebie trawy i hortensje ;:170
The Wall zapowiada się świetnie! Byliśmy z M na koncercie D. Gilmoura w Stoczni Gdańskiej, niezapomniane wrażenia ;:170
Pozdrowienia z upalnej wielkopolski! Ależ mamy tropiki w tym roku 8-)
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Hej Aguś.
Wróciliśmy znad morza w piątek wieczorem.
Dzisiaj upał niemiłosierny, ale widzę, że jakoś Twoje kwiatki i krzewy przetrwały i bardzo ładnie się prezentują.
;:196
Awatar użytkownika
maliola
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2012, o 16:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś, zapisuję sobie w końcu Twój kolejny wątek bo w czasie urlopu i wyjazdu trochę zaniedbałam forum. A tak lubię zaglądać co w Twoim wypieszczonym ogrodzie się dzieje. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
kasia126126
1000p
1000p
Od: 8 cze 2010, o 18:21

Post »

Witaj Aguś :wit Czy u ciebie też taki ukrop?
Pozdrawiam.
Kasia
Mój mały zielony świat
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Kasieńko, upał niemożliwy - jest już 29st, ale to mały pikuś... we znaki daje nam się bardzo wysoka wilgotność!
Olu, bardzo się cieszę że jesteś ;:173
Aga, pogodę trafiliście rewelacyjną, prawda? Tylko te ilości turystów nad morzem...
Moje rośliny jakoś zipią, ale są porządnie podlewane nocą...
Kasiu, i ja pozdrawiam :) Koncert D.Gilmoura ze Stoczni mamy na płycie - był rewelacyjny, a jeszcze poczuć to na żywo = bajka. Myślę, że The Wall będzie niesamowitym przedstawieniem muzyczno-wizualnym. I znowu czeka nas 5km spacer przez Most Poniatowskiego o północy :lol:
Aguś, trawy porosły niesamowicie - zwłaszcza Giraffe i trzcinniki... reszta miskantów też daje radę, no i rozplenice ładnie się rozrastają - czekam na pierwsze kłosy ;:170
Gosiu, cieszę się, że się podoba :) Tak, ok - jesteśmy więc umówione, że się spotkamy, jak damy radę czasowo.
Tadziu, ogród niemały, a ja nie daję rady z chwastowaniem... ale się nie poddaję!
Doris, jesteś nareszcie! ;:196

Upał dziś u nas niesamowity... pozamykałam już okna i chyba pozasłaniam rolety... jakoś musimy przetrwać...

Miłego poniedziałku!
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Agnieszko, zazdraszczam możliwości bycia w domu w ten upał. Ja w pracy, synek u niani. Wczoraj i w sobotę w basenie się chłodzilismy choć wczoraj wieczorem woda w basenie cieplejsza niż powietrze. Aż niemiło było wchodzić do tak ciepłej wody ;:224
Ogród imponująco się prezentuje, a Twoje floksy są wielkie jak hortensje ;:108
Awatar użytkownika
imwsz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2011, o 19:39

Post »

Aguś witam Cię "zawiesinowo" w poniedziałek ;:196
A już myślałam, że coś u mnie spadnie po niby chłodnym i wietrznym początku dnia. Niestety dalej zawiesina
Ostatnio mam bardzo ograniczony czas dla Fo i tak mi się rzadko bywa. Aczkolwiek jestem na bieżąco ze zmianami osobistymi (nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - sama byłam w takiej sytuacji i wyszło na in +), wycieczką (miejsce obłędne i ze wszech miar do polecenia tym którzy nie byli), ogrodowymi (nowe nasadzenia, potencjalne zmiany)
Jak zawsze zazdraszczam dużych drzew w ogrodzie :wink: i jego spokoju
A jak tam zamiar klepsydrowych zmian w stronę oczka :wink:
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Ja też przy zamkniętych oknach i zesuniętych żaluzjach trwam ;:131 ...działka wieczorkiem ...choć wtedy też duchota ;:145
Z przyjemnością obejrzałam ogród w Twoim obiektywie Aguś! ;:168
Mimo upału miłego dnia!

Obrazek
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
x-P-M
100p
100p
Od: 3 paź 2012, o 11:21

Post »

robaczek_Poznan pisze: The Wall zapowiada się świetnie! Byliśmy z M na koncercie D. Gilmoura w Stoczni Gdańskiej, niezapomniane wrażenia ;:170
tym razem to R.Waters i tym bardziej mnie to ciekawi :) na takowe wrażenia też liczymy czytając zapowiedzi.. martwi mnie tylko kiepska akustyka narodowego...
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Aguś mimo upału Wasz półcienisty ogród robi wrażenie chłodu, miło tak pospacerować wśród tych smug cienia ;:333
U nas też upalnie ale raczej sucho, nie ma wody w ziemi to nie ma co parować i stwarzać wilgoć, schnie już niby trawnik i po cichu liczę na obfity deszcz choć na polach żniwa się zaczęły więc padać nie powinno. ;:173
x-ag-a
---

Post »

Majutek, Ilonko, Marzko, Maryniu - dziękuję Wam za odwiedziny! Upał taki, że człek słów nie znajduje na sensowne odpisanie... zatem dziś tylko zdjęcia - zaznaczam, że wybranych roślin, które jeszcze jako tako w tym skwarze wyglądały... większość pomdlała!
PanieM, jestem ciekawa w jakiej formie wokalnej jest R.Waters, ale tej skali artyści śpiewają bez względu na wiek, czyż nie?

Ogród: ponad 38st!
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

OOO Aguś Elfik Ci zakwitł ;:oj, u mnie w ogrodzie niemiłosiernie praży.....zdechnąć można dosłownie....
Poleżałoby się pod brzozą u ciebie :lol:
x-ag-a
---

Post »

Kasiu, owszem, Elfe zakwitła, ale już widzę że po dzisiejszym upale jutro kwiat się obsypie... Wszystko dosłownie w oczach mdleje!
Brzozy dają jedynie schronienie przed słońcem, ale jego siła i w cieniu jest zabójcza - już 38st!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”