Zielony Świat Moniki cz. 6
Re: Zielony Świat Moniki cz. 6
Dzięki Moniu! Będę miała na uwadze robiąc zamówienie w styczniu
- tesia39
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Monia aleś ty stron natrzaskała przez dwa dni
No ale zaległości już nadrobiłam, pozachwycałam się pelaśkami i liliami Napatrzyłam się na zwierzaczki, wszystkie proszę wymiziać i pozdrowić od moich suniek
No ale zaległości już nadrobiłam, pozachwycałam się pelaśkami i liliami Napatrzyłam się na zwierzaczki, wszystkie proszę wymiziać i pozdrowić od moich suniek
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Tesiu - zaraz tam natrzaskałam zwierzaczki zostaną pomiziane wedle życzenia, nawet kot sąsiadów którym się opiekuję podczas ich urlopu niech też ma coś z życia
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Niunia1981 pisze:no takie gotowe kwitnące
I żeby nie było, że gadam, to bylam nawet w 2 Biedronkach ani jednej lilii nie widziałam W tej lepiej zaopatrzonej biedronce to były calle śliczne ale też trza zimować i ja chyba nie mam gdzie (ciepła piwnica)
Niunia1981 pisze: za rok cie przypilnuję
Przypilnuj Bo za rok to trzeba będzie mnie chyba pilnować nawet abym kwiatki swe domowe podlała
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Moniko przydreptałam jak najszybciej mogłam ale z góry przyznaję się że jeszcze nie przejrzałam całego wątku. W najbliższym czasie to nadrobię, zauważyłam że kochasz pelargonie i masz tyle odmian
I działeczkę posiadasz...super ...biegnę oglądać...Pozdrawiam cieplutko!
I działeczkę posiadasz...super ...biegnę oglądać...Pozdrawiam cieplutko!
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
Monia ja miałabym więcej kwiatków na balkoniku ale mieszkam na parterze...Zwyczajnie wszystko kradną...Twój balkonik to miód na moje serce
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Moniko piękny masz kwitnący balkonik pelargoniowo -fuksjowy te pelargonia o pstrych liściach i biało zielonych uroczy.
- Niunia1981
Witajcie kochani poniedziałkowo
Temperatura zawrotna już o 8 rano ale jest pochmurno i wieje więc jest szansa na zapowiadane deszcze
Weekend minął bardzo pracowicie - w sobotę przywieziono mi zamówione wcześniej drewno na szkielet dachu , ja miałam bardzo ważne zadanie zaimpregnowania belek więc cały weekend spędziłam z pędzlem w ręku, a moja ekipa - w bardzo okrojonym składzie bo tylko tata i wujek - montowali na murach altanki pierwsze belki Może gdyby nie te upały prace by szły szybciej, a tak to z psem na czele wszyscy robili rundki do kranu żeby się schłodzić a piesek za nowe miejsce leżakowania wybrał sobie sam środeczek poletka fasoli nawet nie było jej widać
Aguś - a widzisz u mnie w piątek jeszcze były dwie lilie calle też bardzo lubię ale u mnie jakoś nie chcą rosnąć to sobie podarowałam ale zimowałam je w piwnicy i nic im nie było, zaczęły puszczać kiełki o czasie
Aniu - witaj kochana Sąsiadko no jeśli chodzi o pelargonie to mam hopla na ich punkcie a działeczkę mam od zeszłego roku Buziaczki
Marzenko - oj jak na parterze mieszkasz to rzeczywiście jest pewne ryzyko my mamy osiedle zamknięte więc jest spokój a i na działce nic nie zginęło, a przecież stały palety z suporeksem i drewno i nawet nowiutka poziomica której nikt nie schował przed dwa tygodnie
Beatko - dziękuję przez te działkowe zawirowania nie zauważyłam że mi nowa fuksja zakwitła muszę koniecznie poświęcić balkonowcom popołudnie i troszkę je ogarnąć ale to jak miną upały bo teraz stoją biedaki poupychane po zacienionych kątach
To teraz troszkę fotek działkowych
Liliowy zawrót głowy
Róże - koralowa Schackenborg Castle i żółta nowość - Morden Sunrise
Powojnik Arabella na pniu po jabłonce i moje ogóraski
Akcja malowanie i montujemy belki
Miłego dzionka kochani
Temperatura zawrotna już o 8 rano ale jest pochmurno i wieje więc jest szansa na zapowiadane deszcze
Weekend minął bardzo pracowicie - w sobotę przywieziono mi zamówione wcześniej drewno na szkielet dachu , ja miałam bardzo ważne zadanie zaimpregnowania belek więc cały weekend spędziłam z pędzlem w ręku, a moja ekipa - w bardzo okrojonym składzie bo tylko tata i wujek - montowali na murach altanki pierwsze belki Może gdyby nie te upały prace by szły szybciej, a tak to z psem na czele wszyscy robili rundki do kranu żeby się schłodzić a piesek za nowe miejsce leżakowania wybrał sobie sam środeczek poletka fasoli nawet nie było jej widać
Aguś - a widzisz u mnie w piątek jeszcze były dwie lilie calle też bardzo lubię ale u mnie jakoś nie chcą rosnąć to sobie podarowałam ale zimowałam je w piwnicy i nic im nie było, zaczęły puszczać kiełki o czasie
Aniu - witaj kochana Sąsiadko no jeśli chodzi o pelargonie to mam hopla na ich punkcie a działeczkę mam od zeszłego roku Buziaczki
Marzenko - oj jak na parterze mieszkasz to rzeczywiście jest pewne ryzyko my mamy osiedle zamknięte więc jest spokój a i na działce nic nie zginęło, a przecież stały palety z suporeksem i drewno i nawet nowiutka poziomica której nikt nie schował przed dwa tygodnie
Beatko - dziękuję przez te działkowe zawirowania nie zauważyłam że mi nowa fuksja zakwitła muszę koniecznie poświęcić balkonowcom popołudnie i troszkę je ogarnąć ale to jak miną upały bo teraz stoją biedaki poupychane po zacienionych kątach
To teraz troszkę fotek działkowych
Liliowy zawrót głowy
Róże - koralowa Schackenborg Castle i żółta nowość - Morden Sunrise
Powojnik Arabella na pniu po jabłonce i moje ogóraski
Akcja malowanie i montujemy belki
Miłego dzionka kochani
Pozdrawiam, Monika
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
W taki upał z pędzelkiem? przyćpana będziesz teraz dobry tydzień ale widać prace ładnie idą do przodu No i te lilie....
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
- Niunia1981
Aguś - na szczęście impregnat nie śmierdział, wąchałam najpierw butelkę ale ciepełko dawało w plecy oj dawało a lilie ja też
Pozdrawiam, Monika
- Mary87
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 2 lip 2013, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Monia, Ty pracusiu! Ja przez cały weekend prawie nie wychodziłam z mieszkania. Widać, że altanka już niebawem będzie skończona. Ale nie ma się co dziwić przy takim tempie pracy.
Pozdrawiam
Mary
Mary
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Altana nabiera kształtów Aż miło popatrzeć. W przyszłym roku już będzie służyć
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kolejny raz powtórzę - żadna altana, tylko porządny domek Lilie w biedrze? Szkoda, że dopiero teraz doczytałam Teraz to już pewnie nie ma po co jechać. Nic to, na jesień będę wsadzać
Chłodnego dzionka Moniś
Chłodnego dzionka Moniś