W moim ogródeczku ... HalinaK ;-) 2013 r /cz.8

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: W moim ogródeczku ... HalinaK ;-) 2013 r /cz.8

Post »

Kochane Dziewczyny ;:167 dawno mnie tu nie było, siedziałam sobie w ogródeczku, a właściwie na budowie, bo tam teraz więcej pracuję, nooo i wstyd się przyznać zdjęć ogrodowych nie zrobiłam.

Dzisiaj siedzę w domu z konieczności i w wielkim napięciu, ponieważ syn przeżywa dość mocno zawód miłosny i nie chcę, żeby był w tych ciężkich dla niego chwilach sam, no i nie wiem jak mu pomóc :?
Jak wczoraj wróciłam, to byłam w wielkim szoku. Dziewczyna zostawiła go miesiąc temu, dla innego, i wyglądało, że przyjął to dość spokojnie, a tymczasem on chyba cały czas się łudził, że to chwilowe rozstanie, że do niego wróci. Wczoraj dotarło do niego, że to koniec i przeżywa to bardzo. Boję się, żeby mu coś głupiego do głowy nie przyszło.
Najgorsze, że nie pracuje i ma czas na rozpamiętywanie. W czerwcu się obronił i świeżo upieczony mgr inż poszukuje pracy, a o pracę u nas bardzo ciężko.

Majeczko - majka300 ;:167 cieszę się, że do mnie wpadłaś, dziękuję ;:196

Ilonko - imwsz ;:167 miejsca dużo, tylko nie przygotowanego do nasadzeń, a już sił i czasu nie ma na kopanie, więc postanowiłam nie poszerzać ogrodu.
Jak spotkam piwonie, które mam na liście chciejstw, to na pewno kupię :D

Krysiu - christinkrysia ;:167 trojeść amerykańską 'AGNESS' mam od Agnieszki i dopiero w tym roku tak pięknie zakwitła i poczułam jej zapach.

Renatko - Renata1962 ;:167 dziękuję ;:196

Krysiu - leszczyna ;:167 na pierwszym zdjęciu, to budleja Dawida, tz. motyli krzew w kolorze fioletowym, jest dość kapryśny, potrzebuje miejsca osłoniętego, zimą lubi przemarzać.
Na drugim zdjęciu hortensja, ale jaka, to już nie wiem.
W najbliższym czasie wybiorę się do Ciebie na spacerek i postaram Ci coś podpowiedzieć.

Monisiu Kochana - Monia68 ;:167 nawet nie wiesz, jak bardzo się cieszę, że się odezwałaś ;:196
U mnie z czasem też krucho i na forum zaglądam dość rzadko. Rano wyjeżdżam na działkę, a wracam późnym wieczorem bardzo zmęczona, tak że nawet nie włączam kompa.
Odezwę się na PW ;:196

Basiu - Barabella ;:167 miło mi i bardzo dziękuję ;:196

Elu - Tosia1 ;:167 masz rację, miejsca u mnie dostatek tylko nie ma komu przekopać, hihihi
Jeszcze nie mieszkam w domku i potrwa to jeszcze trochę, bo mój mąż wszystko robi dokładnie i powoli, dobrze, że cały czas do przodu się posuwamy.

Aguś - aguniada ;:167 dziękuję i również serdecznie pozdrawiam ;:196

Obrazek
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

HALINKO....okazuje się, że każde rozstania nie są łatwe, choć by się wydawało że mężczyźni łatwiej je znoszą.........lepiej teraz kiedy każdy jest bez zobowiązań.......żadne tłumaczenia pewno nie wiele pomagają....czas koi rany i trzeba ze spokojem na to poczekać......
...a z praca to chyba wszędzie nie najłatwiej duże aglomeracje więcej oferują choć rotacja w tych zakładach też duża.....
...teraz spojrzałam a Ty w Nowym Sączu.....wybieram się w te strony na krótki urlop.....

pozdrawiam
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Krysiu ;:167 dziękuję za cenne rady, bardzo mi są teraz potrzebne, bo ja siedzę, jak na szpilkach i denerwuję się co będzie dalej z tym moim synusiem.
Wczoraj powiedział, że to jego pierwsza i ostatnia dziewczyna. Znają się bardzo długo, a chodzili ze sobą chyba trzy lata. Jej bracia, to koledzy mojego syna i widzę, że on szuka drogi powrotnej do dziewczyna za pośrednictwem braci. Wczoraj, jak mnie nie było, była u nas Kasia i jej brat. Po ich wizycie tak się rozkleił, a sam prosił o rozmowę :?

Krysiu, napisz kiedy i gdzie będziesz w moich stronach. Może udałoby się nam spotkać.
Jeżeli będziesz w Nowym Sączu, to serdecznie zapraszam na kawkę ;:196
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

HALINKO....chętna jestem na spotkano...jeżeli tylko nic się nie wydarzy dotrę.......
ale więcej na pw. ;:196
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Krysiu,przeżywasz identyczną sytuację jak ja 4 lata temu.Potem poznał nawet przez internet bardzo wartościowa dziewczynę i za 3 miesiące mam wesele.Ułoży się wszystko na pewno,mój z poprzednią chodził też 3 lata,byli zaręczeni,zrobiłago w jajo.Takie są dziewczyny,przykro mówić,bo same jesteśmy kobietami,ale dziewczyny sa gorsze teraz.Dobrze,ze tak się stało przed slubem i nniech nie rozpacza,widocznie nie byął dla niego.
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

W tym roku budleje pewnie szaleją. Straszliwie podoba mi się ta roślinka, ale u mnie przemarza co roku
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gosiu - malgocha1960 ;:167 dziękuję za słowa otuchy ;:168 oby tak było ;:196

Gosiu - Margo2 ;:167 ojjj tak, budleje aktualnie szaleją, kwitną wszystkie z wyjątkiem żółtej, bo ta zawsze później kwitnie.
U mnie dość nawet nie przemarzają, ale w osłoniętym i nasłonecznionym miejscu rosną, od strony południowej budynku.
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Halinko , jestem z Tobą !!!!
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

HALINKO....a ja mam dwie budleje w donicach do wsadzenia i tak się miotam gdzie je posadzić aby przetrwały do przyszłego roku.......miałam swego czasu na działce i też po zimie nie okazały się....czy należy je kopczykować.....
Halinko....z Wiolą mam kontakt ale ona w tym sezonie pauzuje z gośćmi.......ale zamierzam Was odwiedzić......
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Halinko ;:196 I ja przyszłam zobaczyć co u Ciebie ;:65 ;:65
Ślicznie i kolorowo jak zawsze ;:138
Wstaw proszę zdjęcia Twoich budlei - u mnie jeszcze pąków nie widać , mam nadzieje że zdążą zakwitnąć do zimy ;:108
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
marzena06
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:01

Post »

HALINKO ale masz perukowca ,rety kiedy mój taki urośnie :wit ,
Kwiat jest uśmiechem rośliny Pozdrawiam Marzena
Moje wątki
Marzenkowo cz.1
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Halinko bardzo przeżywasz problemy serwcowe syna - jak każda matka. Ja mam córki i całe szczęście,że już maja swoje rodziny choć starsza jest po rozwodzie ale ja juz przed slubem wiedziałam,że tak będzie...
Jej zycie i chciała tego spróbować.
Pytano - uleciała mi z głowy nazwa - męczy mnie bo uzupełniam powoli etykiety u siebie a tam pusto... mam podobny u siebie .
Obrazek
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Halinko, dziękuję za odwiedziny i miłe słowa ;:196 ;:167
Co tam etykiety - liczy się cudny ogród!! Gratuluję, Kochana!!!
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44

Post »

Halinko ;:196 ;:167 wszystko będzie dobrze.
maryna45m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 gru 2009, o 17:02

Post »

Halinko jak przeczytałam to masz problem z synem ale ja mam też który ma 33 lata i ani o ożenku. Na początku coś tam się interesował a teraz ani ani. Inna rzecz ma swoją działalność i nie ma na to czasu. Musi stanąć na równi bo ma prace z remontem. Tłumacz synowi że tego kwiatu jest pół światu niech nie podchodzi tak emocjonalnie. pozdrawiam ;:180 ;:180 ;:180
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”