Witaj, no i super cieszymy się ...ale jaką wiedzę przez swój post wniosłaś do naszej dyskusji...nawet nie zadałaś pytania co Cię interesuje w tym temacie... z góry PRZEPRASZAM ZA SARKAZM...ja też się chwalę ale razem ze swoim chwaleniem staram się przekazać swoje doświadczenie i wiedzę. Za kilka lat będzie kilkanaście mln. postów na tym forum, ale tych merytorycznych niewiele i dlatego będzie trudno cokolwiek znaleźć wartościowego. Już się zastanawiam nad wycofaniem z dalszej dyskusji i korzystania z tego forum, bo zakupienie książki na konkretny temat jest tańsze niż mój czas spędzony na wyszukiwaniu porady w innym temacie niż ten. Bo np. te 4-części o borówce, można zmieścić w 1-cześci, a przeczytanie wszystkich postów w tym temacie to wydaje mi się ...naście godzin ?agnieszka7855 pisze:U moich rodziców są 3 krzaczki borówek. Jak na razie malutkie, ale owoce są przepyszne i nawet troszke ich jest. Aby jak najszybciej urosły
Prośba do adminów za takie posty lub podobne -10pkt, a niech tracą te szlachetne metale , a jak uzyska w sumie -100pkt. to ban, w USA tak robią i dlatego tematy są krótkie, rzeczowe i merytoryczne.
Ale, z góry wiem że to
Dobranoc