Beatko
Przepiękna kolekcja liliowców
Lilie tez cuudnneee
Canny Ci kwitną,,,a ja nie mam szczęścia w tym roku do cann,,,jakieś zapyziałe siedzą, ,,nie wiem,,czy zdecydują się zakwitnąć ,czy nie
Manenko71 Marzenko te pomarańczowe mam najdłużej rosną wszędzie i są najwytrwalsze ..Rozsiewają się i stąd jest ich sporo .Nie wysyłałam Ci ich ? prawie wszystkim komu wysyłałam to i lilie anabuko1 AniuCanny mam ładne zwykle nawożona ziemia jest jesienią nawozem organicznym jesienią i dobrze rosną
Beatko
Powiedziałabym,że wręcz pieknie Ci canny rosną I ja wtym roku spróbuje dać nawóz organiczny jesienią pod kwiaty,,,bo tylko pod niektóre dawałam
Lilie jeżówki,dalie ślicznie teraz wygladaja,,,kwitną,,,
To prawda :"Biel zawsze urokliwa" ,ja tez ją lubię
Beatko, a ja się dziwię dlaczego nie mam powiadomień, a Ty nowy wątek masz. Dobrze, że zaczęłam szukać zdjęć z wycieczki, o której i umie pisałaś i są zdjęcia wesołej paczki ale i piękna kolekcja liliowców i wielu roślin której Ci teraz kwitną. Piękna jest ta lilia na początku
Mamafrania Aniu starożytność miesza się z wpółczesnością naturalna kolej rzeczy a biedronek bez liku .było fajnie Masko Marysiu miło ,ze podobają Ci się moje kwiatki a wizyta u dinusiów miała wiele atrakcji warto pojechać z dziećmi . Kris1515Witaj miło ,ze wpadłeś do mnie Iwona0042Iwonko masz rację takie chwile są niezapomniane.Kawałek drogi ale ubaw dzieci miały niesamowity.