ANIU rudbekia o którą pytasz ,to bylina .Mam ją drugi rok ,kwitnie na okrągło ,aż do mrozów .
PIOTRUŚ dziękuję Ci bardzo i zapraszam do oglądania innych kwiatuchów
AMARKO witaj kochanie ,nie szkodzi że późno .Dzięki .
AGACIU cieszę się ,że zaglądasz
TERENIU ,lilie są piękne z natury i nie tylko u mnie .To przecież też dwór królewski .
DOROTKO jak miło ,że zajrzałaś
Ewuś, wpadam przy kawce z rewizytą
Dobrze, że nowy wątek niedawno wystartował to nadrobiłam zaległości. Lilie są po prostu cudne, na pewno dokupię sobie cebulek jesienią.
ANIU zapraszam serdecznie
_oleander_ ,fajnie Cię gościć .Ja też planuję dokupić jeszcze .Teraz wsadzisz , zapomnisz ,a latem jesteś zachwycona i ciągle kuszą następne .Ja tak mam co roku ,tylko ,że czasem wsadzę w tulipany,których mam pełno i zawsze zapominam gdzie .Ale w ogrodzie też muszą być niespodzianki .
Ewo ja właśnie zamówiłam kilka trąbkowych pachnących. Miałam kiedyś jedna pachniała obłędnie, ale zeszłoroczna zima jak wiele roślin mi załatwiła.
Co to za Królik u którego kupujesz lilie.
DOROTUŚ ja miałam szczęście ,bo tej zimy nic nie straciłam .Ale za to robale mi kilka zechlaly i nawet nie zobaczyłam ,jak kwitną .Ale może chociaż cebule się wzmocnią i na przyszły rok wyrosną jak olbrzymki .Jeśli chcesz zajrzeć do Królika ,to wpisz Królik -hurtownia roślin ,to on ci wyskoczy
AGNIESIU ,bardzo się cieszę z Twoich odwiedzin ,dziękuję i zapraszam .Zawsze będziesz miłym gościem.
ANIU foteczki proszę bardzo ,staram się aby codziennie kilka było
ELUŚ fajnie by było ,żeby Twoje życzenie się spełniło i wreszcie podlało te moje piachy
Fajne są rozalkowe liliowce.Ja kilka nowości posadziłem bo miałem takie zwykłe.Jak postarają się to w przyszłym roku pochwalę się jankowymi liliowcami.
Papu dostały solidnie.
I mnie sie podobają, szczególnie ten przedostatni - cytrynowo - żółty Falbankowe posadziłam dopiero co, więc będę sie nimi cieszyć dopiero w przyszłym roku.
JAŚKU ,dzięki .Czym Ty karmisz swoje liliowce ? ,bo moje tylko wodę piją .Chętnie obejrzę Twoje
ANULKA one są bardzo mało kłopotliwe ,a ile radości sprawiają .Mnie też się jeszcze kilka podoba ,ale mogę tylko pomarzyć .Ale może coś zmarznie ,albo uschnie .to jakieś miejsce się znajdzie