Ogród Azy. cz3
- Aza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Azy. cz3
Dziś moja sucz Klara, występująca na wystawie w Kościelisku dostała ocenę doskonałą ,złoty medal,i CWC, czyli skończyła championat Polski. Wracałam z nią na piechotę pod Reglami, jestem wykończona
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To pewnie jesteś bardzo dumna i zadowolona Gratuluję
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- Ellaa
- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Olu
Gratuluję sukcesu wystawowego Pańcia pewnie ogromnie dumna z suni Wiem jak to cieszy gdy Twój pupil wygrywa na wystawie. Kiedyś i ja jeździłam na wystawy psów rasowych z moimi Briardami, udało mi się zdobyć Championat Polski, ale to już historia. Zakopane też zaliczyłam, nie było dla mnie zbyt szczęśliwe, zajęłam 2 miejsce i z CWC nici, ale wycieczka była super i nawet wjechaliśmy z moim Atorem na Gubałówkę...był bardzo grzeczny
Olu wszystko masz takie bujne, hosty cacy, bez dziur, czy u Ciebie nie ma ślimaków. Połączenie z irysami bardzo mi się podoba
Góry magicznie piękne jak zawsze, cudownie mieszkać w ich pobliżu..ech...
Gratuluję sukcesu wystawowego Pańcia pewnie ogromnie dumna z suni Wiem jak to cieszy gdy Twój pupil wygrywa na wystawie. Kiedyś i ja jeździłam na wystawy psów rasowych z moimi Briardami, udało mi się zdobyć Championat Polski, ale to już historia. Zakopane też zaliczyłam, nie było dla mnie zbyt szczęśliwe, zajęłam 2 miejsce i z CWC nici, ale wycieczka była super i nawet wjechaliśmy z moim Atorem na Gubałówkę...był bardzo grzeczny
Olu wszystko masz takie bujne, hosty cacy, bez dziur, czy u Ciebie nie ma ślimaków. Połączenie z irysami bardzo mi się podoba
Góry magicznie piękne jak zawsze, cudownie mieszkać w ich pobliżu..ech...
- Aza
Elu i Elżbieto dziękuję za gratulacje oczywiście jestem zadowolona.
Co do ogrodu to ślimaki mam ale one lubią najbardziej floksy, zbieram garściami i wrzucam do śmietnika nie stosuję chemii ze względu na psy, niektóre hosty są pojedzone. w ogrodzie mam dużo chwastów i nawet nie mam ambicji mieć ogród idealnie oplewiony, jak gdzieś bardziej pielę to potem przychodzą malamuty i sprawdzają co tam było ciekawego niejedna roślinę tak straciłam.
Co do ogrodu to ślimaki mam ale one lubią najbardziej floksy, zbieram garściami i wrzucam do śmietnika nie stosuję chemii ze względu na psy, niektóre hosty są pojedzone. w ogrodzie mam dużo chwastów i nawet nie mam ambicji mieć ogród idealnie oplewiony, jak gdzieś bardziej pielę to potem przychodzą malamuty i sprawdzają co tam było ciekawego niejedna roślinę tak straciłam.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- Aza
Dzisiejsze zdjęcia z ogrodu.
Liliowiec od Geni.
Liliowce od Geni i hosty od Zbyszka.
Liliowiec rdzawy , zawsze był w ogrodzie.
Azjatka w pełni rozkwitła.
Rozkwitł pierwszy groszek.
Liliowiec od Geni.
Liliowce od Geni i hosty od Zbyszka.
Liliowiec rdzawy , zawsze był w ogrodzie.
Azjatka w pełni rozkwitła.
Rozkwitł pierwszy groszek.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Cześć Olgo ,liliowiec od Geni wyjątkowo ładny .Lilie też pięknie się wpisały w klimat Twojego ogrodu .
Czy u Ciebie też tak sucho ?U mnie istna pustynia
Czy u Ciebie też tak sucho ?U mnie istna pustynia
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
No u mnie tylko jest pochmurno i nic nie padało a szkoda bo deszczyk by się przydał ,wyschła ziemia mimo podlewania
Pozdrawiam, Ela
- Aza
U mnie gorąco , sucho, zaraz idę podlewać , bo już cień wszedł do ogrodu. Zwłaszcza doniczki muszą być co dzień podlane
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Olgo cieszę się że zakwitł Ci drugi liliowiec .
- wrigley
- 500p
- Od: 5 mar 2009, o 14:23
Azo - czy na zdjęciu z liliowcem rdzawym w tle są floksy?
- wrigley
- 500p
- Od: 5 mar 2009, o 14:23
Czyli to te, o których pisała mi Grażynka, z tych od niej otrzymanych na razie zakwitł mi jeden kwiatuszek, ale za kilka sezonów będą pewnie takie piękne jak u Ciebie!
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
OLGO.... witam o północy...wróciłam do domu cala i zdrowa moja połowa w takiej samej formie.....
...dzisiaj szybciutko dziękujemy za mile spotkanie ...Klarze kibicowaliśmy ale szybko się zmyliśmy bo kierunek Nowy i Stary Sącz obraliśmy......makabra wybierać się w taka podróż przy takiej pogodzie i przy takim natężeniu ruchu....nigdy więcej takich decyzji...........jutro więcej wiadomości...
pozdrawiamy.....
...dzisiaj szybciutko dziękujemy za mile spotkanie ...Klarze kibicowaliśmy ale szybko się zmyliśmy bo kierunek Nowy i Stary Sącz obraliśmy......makabra wybierać się w taka podróż przy takiej pogodzie i przy takim natężeniu ruchu....nigdy więcej takich decyzji...........jutro więcej wiadomości...
pozdrawiamy.....