Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.2
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.2
O rany, ależ mam do nadrobienia.
Na szybko gratuluję guzikowca - super fotki.
Na szybko gratuluję guzikowca - super fotki.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Upał niemiłośierny,,,nam trudno ale i roślinki biedne to oczuwają,,,zwieszaja listki
e-babcia-Jadziu;anym-Aniu ; robaczek_Poznan-Kasiu ; katharos-Kasiu dziękuję
Amara-MałgosiuSame piękności,i sama natura A wiesz łanów zbóż z chabrami jakoś nie sfotografowałąm...szkoda
sweety-Aniu może W realu guzikowiec ma mniejsze te swoje guziczki,,,ale obficie i orginalnie kwitnie,,,i ,takie w ogrodzie nie ma podobnego;: Moje mieczyki kwitną,,,ale i sporo jeszcze jest w pąkach
Maska-MarysiuDziękuję i miło i ,że przyczniłam się do czegoś ładnego
patkaza-Aguś Nie steki nie znam większości nazw moich róż
Nie zawpisywałam kiedyś ,ot co Aguś,nie pamiętam już na jakiej rośline był ten motylek,,,ale to było poza moją działką robionę,,,,przy drodzę do działki właściwie A kłosika kraknij oczywiście Ja tez coraz wstawam jakiaś nową tapetę z roślin czy owadów na tapetę,A rabatki postaram się robić w więkzej perspektywie.Faktycznie u Agi jest prawie taka sama lilia tygrysia pomarańczowa,ale jej pełniejsza
Tosia1Dziękuję Och,,,zwiedzanie,,,łażenie uwielbiam To prawda skwar z niego niemiłośierny,ja byłam wczoraj,,podlałam,,,i dopiero jutro mogę pojechać
Renata1962 Guzikowiec jest taki ładniutki i oryginalny,,także polecam,,,nie wiele miejsca zajmuje,po jest zwarty,,szybko strasznie rośnie,,,a ciekawie wyglada,I pszczółki go uwielbiają
maniusika-Janko Witaj Mnie wszystkie kwiaty ciesza i te małe i te duże Mój guzikowiec kupiłam jako 2 letnia sadzonkę i był już z 3 kwiatkami,bo latem go kupywałam.eraz ma 4 lata ; Także i Ty doczekasz się na pewno pięknych kwitnień
kogra-Grażynko dziękuję
Bo i teraz mamy czas pięknych kwitnień i sporo nawet rózności jest w naszych ogrodach.Ale to właśnie je czyni pięknymi,niepowtarzalnymi
e-babcia-Jadziu;anym-Aniu ; robaczek_Poznan-Kasiu ; katharos-Kasiu dziękuję
Amara-MałgosiuSame piękności,i sama natura A wiesz łanów zbóż z chabrami jakoś nie sfotografowałąm...szkoda
sweety-Aniu może W realu guzikowiec ma mniejsze te swoje guziczki,,,ale obficie i orginalnie kwitnie,,,i ,takie w ogrodzie nie ma podobnego;: Moje mieczyki kwitną,,,ale i sporo jeszcze jest w pąkach
Maska-MarysiuDziękuję i miło i ,że przyczniłam się do czegoś ładnego
patkaza-Aguś Nie steki nie znam większości nazw moich róż
Nie zawpisywałam kiedyś ,ot co Aguś,nie pamiętam już na jakiej rośline był ten motylek,,,ale to było poza moją działką robionę,,,,przy drodzę do działki właściwie A kłosika kraknij oczywiście Ja tez coraz wstawam jakiaś nową tapetę z roślin czy owadów na tapetę,A rabatki postaram się robić w więkzej perspektywie.Faktycznie u Agi jest prawie taka sama lilia tygrysia pomarańczowa,ale jej pełniejsza
Tosia1Dziękuję Och,,,zwiedzanie,,,łażenie uwielbiam To prawda skwar z niego niemiłośierny,ja byłam wczoraj,,podlałam,,,i dopiero jutro mogę pojechać
Renata1962 Guzikowiec jest taki ładniutki i oryginalny,,także polecam,,,nie wiele miejsca zajmuje,po jest zwarty,,szybko strasznie rośnie,,,a ciekawie wyglada,I pszczółki go uwielbiają
maniusika-Janko Witaj Mnie wszystkie kwiaty ciesza i te małe i te duże Mój guzikowiec kupiłam jako 2 letnia sadzonkę i był już z 3 kwiatkami,bo latem go kupywałam.eraz ma 4 lata ; Także i Ty doczekasz się na pewno pięknych kwitnień
kogra-Grażynko dziękuję
Bo i teraz mamy czas pięknych kwitnień i sporo nawet rózności jest w naszych ogrodach.Ale to właśnie je czyni pięknymi,niepowtarzalnymi
Anusia,no,no -ale dałaś po oczach pięknymi zdjęciami.Chyba będę musiała przejść jakieś szkolenie,żeby Wam choć odrobinę dorownać.Liliowce to moja
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Amara
- 1000p
- Od: 13 maja 2013, o 19:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
dla mnie to dobrze bo bym przepadła na całegoanabuko1 pisze: Amara-MałgosiuSame piękności,i sama natura A wiesz łanów zbóż z chabrami jakoś nie sfotografowałąm...szkoda
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Aneczko Fotografować to od lat lubię,,,teraz może więcej fotografuję kwiaty,,,ale tak to już jest ,,,jak się prowadzi wątek to i potrzeby większe A liliowce to też moja
Małgosiu ja też lubię zdjątka pól,łąk,,,..na drugi rok łany zbóż bedą
zakwitł clemek ,który był kupiony jako powojnik president,którego wcale nie przypomina,,,tylko teraz co to jest ????
i moje nowe nabytki-jeżówki Marmolade,szkoda,że do przesyłki zotsał przycięty kwiat,,,i drugiego nie widac.Trezba będzie czekać do przyszłego roku na kwiat
i Jeżówka- Echinacea 'HOT PAPAYA'
guzikowiec
Dziewięćsił bezłodygowy (Carlina acaulis L.) ?
Hortensja bukietowa Kyushiu - Hydrangea paniculata Kyushiu
HORTENSJA BUKIETOWA 'VANILLE FRAISE'
hortensja ogrodowa "Renate"
Floksy;
i działka
i moja córcia w dali
Małgosiu ja też lubię zdjątka pól,łąk,,,..na drugi rok łany zbóż bedą
zakwitł clemek ,który był kupiony jako powojnik president,którego wcale nie przypomina,,,tylko teraz co to jest ????
i moje nowe nabytki-jeżówki Marmolade,szkoda,że do przesyłki zotsał przycięty kwiat,,,i drugiego nie widac.Trezba będzie czekać do przyszłego roku na kwiat
i Jeżówka- Echinacea 'HOT PAPAYA'
guzikowiec
Dziewięćsił bezłodygowy (Carlina acaulis L.) ?
Hortensja bukietowa Kyushiu - Hydrangea paniculata Kyushiu
HORTENSJA BUKIETOWA 'VANILLE FRAISE'
hortensja ogrodowa "Renate"
Floksy;
i działka
i moja córcia w dali
- Amara
- 1000p
- Od: 13 maja 2013, o 19:07
To ja poczekam na te łany a teraz zbieram szczęke
przepiękne hortensje
przepiękne hortensje
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Kamienie moje marzenie! takie kamole nadaja klimat w ogrodzie u nas jednak brak. Czy Twoje floksy pachną? Wszędzie juz pytam bo ja moich nie czuję
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Ale Ty masz piękny ogród nie tylko pojedyncze rośliny zachwycają, ale i ich nasadzenia
- byna
- 500p
- Od: 18 maja 2009, o 19:18
Aniu pięknie zagospodarowałaś swoją działkę a hortensja bukietowa Kyushiu jest urzekająca. Już zapisałam sobie nazwę i zobaczę w ogrodniczym czy przypadkiem nie stoi na sklepie.
...................
U Grażyny w ogrodzie
...................
U Grażyny w ogrodzie
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Guzikowca dopiero nie dawno zobaczyłam na którejś z działek - nie znałam tej rośliny ale u Ciebie upewniłam się,że dobrze rozpoznałam Ładnie wygląda , nie powiem! Floksy mamy chyba takie same ...ładnie u Ciebie Aniu!
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Aniu pięknie wygląda ogród w panoramie, otoczenie wokół urocze i powietrze zapewne przesycone żywicą portrety roślin o gospodyni nie wspomnę bo wygląda jak nastolatka
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu nowych jeżówek normalnie zazdroszczę uwielbiam je.... to takie śliczne kwiaty , a Ty kupiłaś cudne odmiany Guzikowiec kwitnie i kwitnie, niesamowity jest....
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Aniu śliczna jeżówka, floksy i hortensje, a guzikowiec obsypany kuleczkami! I tak jak Ewa zachwycam się kamieniami