Ogródek AGNESS
- agatka123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Agunia ale masz śliczny tarasik .
Bardzo długo udało Ci się go uchować przed naszym wzrokiem .
A wianeczki jakie teraz go zdobią?
Bardzo długo udało Ci się go uchować przed naszym wzrokiem .
A wianeczki jakie teraz go zdobią?
-
- 200p
- Od: 18 kwie 2013, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agness, dziękuję za zaproszenie, zaglądam zdecydowanie częściej /bo zawsze jest tu czym oko nacieszyć do granic rozsądku ;)/, niż udzielam się w wątku, ale ten typ tak ma
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Agnieś piękny tarasik,a roślinki takie zdrowiutkie i wypasione...czym Ty je karmisz???
Podoba mi się nawet bardzo skrzyneczka z koleusami
Podoba mi się nawet bardzo skrzyneczka z koleusami
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Agulka bardzo się cieszę, że podoba Ci się mój taras spędzamy na nim mnóstwo czasu
Aguś jakoś tak wcześniej nie sfotografowałam go...... sama nie wiem czemu.....
Wianuszki są teraz zdjęte, chcę zrobić nowe, bo te już mi się opatrzyły, a ja lubię zmiany mam kilka pomysłów jakie zrobić i nie mogę się zdecydować, więc na razie czekają Teraz zamiast nich wiszą pęki ściętych kwiatostanów tawułek, które będę używane właśnie do wianków i innych dekoracji ..... ale jakoś ta ściana nie weszła mi w kadr
Magduś jest mi niezmiernie miło, że do mnie zaglądasz, nawet o tym nie wiedziałam, więc tym bardziej moja radość jest duża
Grażynko roślinki faktycznie porosły jak jakieś mutanty.... koleusy są olbrzymie..... gdy tak patrzę na zdjęcia , to skrzyneczki przy nich wydają się takie malutkie, a przecież mają 2 m długości Begonie też porosły olbrzymie, mają grubo ponad 50cm wysokości....( nawet nie mierzyłam dokładnie) ale za to słabo kwitną..... niektóre dopiero zaczynają
Aguś jakoś tak wcześniej nie sfotografowałam go...... sama nie wiem czemu.....
Wianuszki są teraz zdjęte, chcę zrobić nowe, bo te już mi się opatrzyły, a ja lubię zmiany mam kilka pomysłów jakie zrobić i nie mogę się zdecydować, więc na razie czekają Teraz zamiast nich wiszą pęki ściętych kwiatostanów tawułek, które będę używane właśnie do wianków i innych dekoracji ..... ale jakoś ta ściana nie weszła mi w kadr
Magduś jest mi niezmiernie miło, że do mnie zaglądasz, nawet o tym nie wiedziałam, więc tym bardziej moja radość jest duża
Grażynko roślinki faktycznie porosły jak jakieś mutanty.... koleusy są olbrzymie..... gdy tak patrzę na zdjęcia , to skrzyneczki przy nich wydają się takie malutkie, a przecież mają 2 m długości Begonie też porosły olbrzymie, mają grubo ponad 50cm wysokości....( nawet nie mierzyłam dokładnie) ale za to słabo kwitną..... niektóre dopiero zaczynają
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aguś,no mówiłam,ze masz każdy szczegół dopracowany,każdy detalik najdrobniejszy.Mój taras jest od 12 ej na patelni,ale ja lubię akurat lezeć na słoneczku.
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Aguś,jak mogłaś, tak długo nie pokazywałaś nam tak pięknego miejsca
Cudne miejsce do wypoczynku
Cudne miejsce do wypoczynku
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Małgosiu dziękuję Mój taras też na patelni..... jest od południa i w upalny dzień aż trudno na nim wytrzymać..... ja nie lubię upałów, ale już około 14-15 pada cień i jest dobrze
Reniu bardzo się cieszę, że podoba Ci się Kocham drewno, wiklinę i tak właśnie urządziłam taras..... dzięki tym materiałom mam wrażenie prawdziwej przytulności , a na tym bardzo mi zależy A żeby nie było nudno przez te wszechobecne brązy, wprowadziłam biało-czarne dodatki
Reniu bardzo się cieszę, że podoba Ci się Kocham drewno, wiklinę i tak właśnie urządziłam taras..... dzięki tym materiałom mam wrażenie prawdziwej przytulności , a na tym bardzo mi zależy A żeby nie było nudno przez te wszechobecne brązy, wprowadziłam biało-czarne dodatki
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Wiem, że sie powtarzam, ale masz super zmysł i zdolne rączki
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
Marze o takim zacienionym tarasiku. Cudowny, szczególnie na dzisiejszy dzień.
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
To ja sobie przysiądę w kątku na tym pięknym tarasie i nikt mnie nie wygoni, tu jest pięknie, wszystkie roślinki takie pełne życia, nie widać tu upału
jaki piękny i dopracowany taras swietna ta ścianka z gałązek
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
i ja dołożę garstkęreniuniek pisze:Aguś,jak mogłaś, tak długo nie pokazywałaś nam tak pięknego miejsca
Kwitnący taras po prostu. bardzo mi się podobają te ciemne koleusy. Pięknie podkreślają urodę innych roślinek, jednocześnie nie dając się prześcignąć w walce o najwyższe podium. Aga, o lampionach pisać nie będę, bo chyba zdajesz sobie sprawę jaki miałam błysk w oku
Jak ja Ci zazdroszczę gresowej podłogi, którą można normalnie zamieść i umyć, a nie szarpać się po nierównościach ze szczotą, a jak mycie, to tylko ciśnieniówka, którą muszę odpalić w weekend
- Ellaa
- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Kontakt:
Aguś ależ masz cudny tarasik....miodzio ....wszystko tak pięknie skomponowane, ze smakiem, i rośliny i doniczki, mata wiklinowa świetnie się komponuje z całością, a latarenki, to wisienka na torcie
Bardzo przyjemne miejsce relaksu, bardzo przytulne..... jak sama piszesz
Bardzo przyjemne miejsce relaksu, bardzo przytulne..... jak sama piszesz