Mój storczykowy kącik :) cz.II
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój storczykowy kącik :) cz.II
to białe? nie mam żadnych nowych zdjęć a teraz burza u mnie i nie ma warunków do pstrykania
Szkoda bo takie swetasne jest
- Dufin
Ja to mam wyczucie.. podlałam dziś storki z balkonu a teraz burza i wszystkie zmoczyło raz jeszcze także Kahim.. nie tylko Twoje pływają..
Proszę Kasiu Nie miałam za dużo czasu bo mama wróciła do domu a nie chciałam żeby mnie nakryła jak fotografuję storki na tle telewizora, bo całkiem by się mnie wyrzekła Przy lampie z aparatu kwiaty wychodzą białe a przy lampce biurkowej kremowe. W rzeczywistości są one raczej białe z żółtą obwódką w środeczku
Proszę Kasiu Nie miałam za dużo czasu bo mama wróciła do domu a nie chciałam żeby mnie nakryła jak fotografuję storki na tle telewizora, bo całkiem by się mnie wyrzekła Przy lampie z aparatu kwiaty wychodzą białe a przy lampce biurkowej kremowe. W rzeczywistości są one raczej białe z żółtą obwódką w środeczku
O matko ,zakochalam sie po uszy Przecudne .Dziekuje kochana
- marta325
- 1000p
- Od: 15 lip 2012, o 14:30
Aniu ale masz cudne to dendobrium Takie male, a burza kwiatow. Gratuluje
Zdjecia tez robie raczej jak nikogo w domu nie ma, co by mnie w psychiatryku nie zamkneli
Zdjecia tez robie raczej jak nikogo w domu nie ma, co by mnie w psychiatryku nie zamkneli
- Alice 12
- 1000p
- Od: 7 lip 2013, o 19:44
Ja tez sie zakochalam
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
- Dufin
Uwielbiam je za to, ze jest takie malutkie a w słonku delikatnie pachnie, ale podobnie jak Ty Kasiu, nie potrafię określać zapachów, nie mam punktu odniesienia
Marto, Alu dziękuję Wam kobitki Niestety zdjęcia takie sobie, kwiaty wyszły zbyt kremowe przez co nie widać zupełnie tej żółtej otoczki, no ale cóż.. ani pora na zdjęcia nie ta, ani aparatu mojego nie posiadam, a ten ma beznadziejną lampę, nie można zmniejszyć jej natężenia
Marto, Alu dziękuję Wam kobitki Niestety zdjęcia takie sobie, kwiaty wyszły zbyt kremowe przez co nie widać zupełnie tej żółtej otoczki, no ale cóż.. ani pora na zdjęcia nie ta, ani aparatu mojego nie posiadam, a ten ma beznadziejną lampę, nie można zmniejszyć jej natężenia
To jedno ,a drugie ,ze super w tej oslonce wyglada Fantastyczne naprawde
- Dufin
najzabawniejsze, że ta osłonka jest kremowa a nie biała.. wiec może kwiaty też są jednak kremowe? Chyba punkt widzenia zależy od punktu... patrzenia w tym wypadku a jak się mają Twoje dendrobia Kasiu? Będzie Ci coś kwitło czy same dzidziusie?actus pisze:To jedno ,a drugie ,ze super w tej oslonce wyglada Fantastyczne naprawde
U mnie tylko przyrosty Aniu ,na razie nic nie slychac ,nic nie widac ,ale nie trace nadzieji.Przyrosty piekne ,u niektorych oprocz tego jak wiesz keiki ,w pazdzierniku wroca do domu po miesiecznej suszy (we wrzesniu przestane podlewac) i zobaczymy co sie bedzie dzialo
- Dufin
a szklarenkę masz otwartą czy zamkniętą na balkonie> Może one za słabo odczuwają różnice temp. przez tę folię? Myślę, że coś się jeszcze u Ciebie obudzi, w końcu w okolicach września/października będą wyraźniejsze wahania temp ;) Ja też liczę, że mój Yellow Magic wtedy pokaże buźkę
Szklarenka otwarta caly czas.Cos tam sie na pewno wykluje ,a jak nie to moze za rok
- Dufin
Czy orientujecie się gdzie można kupić takie koszyczki do vand? Żeby były takie niskie? Patrzyłam koszyczki na cebulki w ogrodniczym, ale te mniejsze mają malutkie dziurki, za małe na korzenie vandy a te większe mają po 20 cm średnicy na allegro tez nie widzę koszyczków typowo do Vand ani w OG..