Oczko wodne Łukasza
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Łukaszu - mnie się podoba to ,że przykładasz wagę do detali ...
pieniek z petuniami,korzeń ,rabata.
To chyba początek Twojego ogródka jest raczej młody jeszcze.
Napisz nam coś więcej ,jaką ma powierzchnię ,pokaż rośliny z bliska.
Założyłam Ci wątek ogrodowy ... w sekcji Mój Piękny Ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 743#411743
będziemy tam rozmawiać o ogródku
a tu wkleiłam zdjęcie Twojego oczka do dyskusji o roślinach wodnych.
Jak będziesz gotowy z nowym oczkiem mogę Ci podesłać np.osokę aloesowata bo rozmnaża sie jak szalona ale to chyba wiosną kiedy unormują sie u Ciebie parametry wody,bo inaczej zniknie Ci przez zimę.
pieniek z petuniami,korzeń ,rabata.
To chyba początek Twojego ogródka jest raczej młody jeszcze.
Napisz nam coś więcej ,jaką ma powierzchnię ,pokaż rośliny z bliska.
Założyłam Ci wątek ogrodowy ... w sekcji Mój Piękny Ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 743#411743
będziemy tam rozmawiać o ogródku
a tu wkleiłam zdjęcie Twojego oczka do dyskusji o roślinach wodnych.
Jak będziesz gotowy z nowym oczkiem mogę Ci podesłać np.osokę aloesowata bo rozmnaża sie jak szalona ale to chyba wiosną kiedy unormują sie u Ciebie parametry wody,bo inaczej zniknie Ci przez zimę.
dokładnie to początki ogrodu, plany mam ogromne ale gorzej z ich realizacją, czasu mało, pieniążków też,
cały ogród to jakieś 15arów, na wiosnę posadziłem parę drzewek owocowych, i cochwila coś dosadzam,
a jestem zdania że to co sam zrobisz, ta praca która "wyciska" z ciebie największe poty najbardziej cieszy i myśle że sie zgodzicie zemną.
wieczorkiem postaram się znowu umieścić jakieś zdjęcia
pozdrowionka
P.S. KaRo dziękuję za propozycję odnośnie osoki aloesowatej, na pewno się przypomnę,
cały ogród to jakieś 15arów, na wiosnę posadziłem parę drzewek owocowych, i cochwila coś dosadzam,
a jestem zdania że to co sam zrobisz, ta praca która "wyciska" z ciebie największe poty najbardziej cieszy i myśle że sie zgodzicie zemną.
wieczorkiem postaram się znowu umieścić jakieś zdjęcia
pozdrowionka
P.S. KaRo dziękuję za propozycję odnośnie osoki aloesowatej, na pewno się przypomnę,