Jaka wizytowke ?Dufin pisze:oj Loli Loli.,, myślisz, ze jak Ci wizytówkę zmienili z zielonej na srebrną to zyskałaś super tajne moce zaklinania storczyków?
Mój storczykowy kącik :) cz.II
Re: Mój storczykowy kącik :) cz.II
Nawet nie zauwazylam Refleks szachisty i spostrzegawczosc slepego
Powtórzę się Aniu, że nowy kwiatuszek u Black Pearl piękny Miło by było gdyby więcej się takich pojawiło, ale to już czas nam pokaże
-
- 1000p
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu tak teraz patrzę na pierwsze zdjęcie u Mariusza w II części i widzę, że jego Black Pearl też się zmutował i miał żółtą obwódkę Czy mi się wydaje tylko?
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
Pojęcia nie mam Może to Brown sugar? a może faktycznie Black Pearl, tyle, że u Mariusza chyba wszystkie kwiaty tak wyglądają.. zapytałam, może się dowiem swoją drogą dzięki Pati za cynk
- Dufin
Jako, ze niemal każdy miewał jakies wpadki związane utrąceniem kwiatów, pędów tak i ja doczekałam się swoich 5 minut.. Moje Dendrobium moczyło się w łazience na pralce a ja chciałam wysuszyć włosy.. Odkładałam suszarkę na pralkę i chyba wiało na niego tym ciepłym powietrzem bo gdy wróciłam do domu dwa kwiaty leżały na ziemi a reszta robi się taka pergaminowa i tez opadnie
- Dufin
eh... a jeszcze upewniałam się czy nic mu nie wieje.. widocznie powinnam się jeszcze upewnić czy się dobrze upewniłam no szkoda.. tak lubię to moje maleństwo teraz to już totalnie sama sałata mi zostanie w pokoju niechże te vandy coś powypuszczają
Aniu, a gdyby tak każdy z nas wypożyczył Ci na kilka tygodni jednego kwitnącego ze swoich parapetów, to co Ty na to?
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
-
- 1000p
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
Dufin, ta ostatnia jest teraz na All...Dufin pisze:Pati zakochałam się w pomarańczowych, więc musiałam mieć obie, bo jednak są różne ;) jeszcze mi się czerwona marzy, jeszcze Strawsberry Soda i jeszcze Sanderiana
- furious
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Czyli jednak to prawda, że woda + włączona suszarka = niebezpieczeństwoDufin pisze:Jako, ze niemal każdy miewał jakies wpadki związane utrąceniem kwiatów, pędów tak i ja doczekałam się swoich 5 minut.. Moje Dendrobium moczyło się w łazience na pralce a ja chciałam wysuszyć włosy.. Odkładałam suszarkę na pralkę i chyba wiało na niego tym ciepłym powietrzem bo gdy wróciłam do domu dwa kwiaty leżały na ziemi a reszta robi się taka pergaminowa i tez opadnie