Irminko i jeszcze w dodatku od dzisiaj podlewa i liczę, że zrobią to umiejętnie! Zakochała się w werbenie, chociaż ona taka
niepolska
Ewuniu dmucham do Ciebie
![gwizdanie ;:224](./images/smiles/whistling.gif)
podzielę się, bo wiem co to susza
Dziękuję pięknie!
Michale siostry skrytki to słyszałam ale bracia
![Confused :?](./images/smiles/icon_confused.gif)
.... nie słyszałam
A pomarudź sobie toż to FO i tu można
![Laughing :lol:](./images/smiles/icon_lol.gif)
Może jednak poszło i u Ciebie środkiem, bo u mnie co jakiś czas pada!
Może i ja bym pozbierała ale nie bardzo mi się
kce
Zuziu taka
Elfe przy ganku Twojego domku ...
cudmniódultramaryna
Nasiona zbierać będę wszelkie, a ta marunka z nasion to sobie wysiejesz! I tytoń koniecznie, bo też śliczny
Nasiona tych Zosinych dalii też będą; ona co roku zbiera i sieje! A nie masz jakiegoś glinianego garnka na bukiety!
Kasiu tak, to złocień maruna.
Dostałam od Zosi zwkwiat nasiona gazanii i robiłam rozsadę i oczywiście zbiorę nasiona również
Latała po ogrodzie jeszcze piękna zielona ważka, ale tej nie byłam w stanie dogonić - łażę po tym ogrodzie z aparatem to zawsze coś ustrzelę
Bukiet już dzisiaj
Małgosiu pisałam już o werbenie ale dla Ciebie powtórzę. Kupiłam na jesieni i wysiała się ale teraz zaczyna pierwsza jednym kwiatuszkiem kwitnąć , reszta chyba nie zakwitnie a na pewno nie zawiąże nasion. Dostałam nasiona od chyba Lidzi i swoje zabrałam.Wysiałam w kwietniu w tunelu i ta kwitnie jak szalona i nasiona będzie miała.
Iwonko oddaje im wiele serca i czasu to i się odwdzięczają na moją uciechę a jak jeszcze komuś (Tobie
![serduszko ;:167](./images/smiles/heart.gif)
) się podobają to radość podwójna
Ważka ustawiła się do fotografii
Reniu tu znajdziesz odpowiedź!
Iwonko 1. złocień trójbarwny, 2. złocień maruna obydwa z nasion
cdn
-- 20 sie 2013, o 18:41 --
Kasiu katex dziękuję i miłego popołudnia życzę!
Bogusiu u mnie temperatura spadłą o 10 st (jest zimno) Trochę pada i dobrze, że nie ma ulewy
Muszę Ci się pochwalić, że uratowałam piękną kliwię którą sąsiad chciał wyrzucić na kompost , była zaniedbana ale liczę na szybkie kwitnienie.
Marysiu deszcz i wiatry go sponiewierały dwa razy i już go nie ratuję
![wybij to sobie ;:14](./images/smiles/martelo.gif)