Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 20

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 20

Post »

Agi ja też uwielbiam wykoszony trawnik .U Ciebie .Wiesz ,że ja bez trawnika ,1200 metrów samych kwiatów .Twój trawnik jest bardzo ładny ,bo nie spełnia roli dywanika ,tylko pięknie wpisuje się w ogród .
Taki trawnik ,to jest coś ;:215
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Aguś :wit u Ciebie jestem na bieżąco toż tyle się dzieje ;:224 koncerty superanckie wczasy blog nowinki z ogrodu :D a zaglądam często bo nie dość że masz piękny nastrojowy ogród ,to jeszcze te zdjęcia , normalnie mnie rozbrajają ;:173
Pozdrowienia z lodowatej Warmii :wit
Awatar użytkownika
Lisica
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2013, o 19:27

Post »

Witaj Aguniu! :wit
Ja też byłam dzisiaj od godz. 20.00 do 22.00 na koncercie.... CISZY. Przerywanej tylko cykaniem świerszczy i bezszelestnym przelotem nietoperzy.
A wcześniej...? Aż chce się powiedzieć Oh, what a perfect day!
Życzę Ci pięknego późnego lata i takiego samego nastroju.
Lisica
"Tylko błękit wciąga nas..."
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Przepiękne zdjęcie! ;:oj
Twój trawnik jest dla mnie niedoścignionym wzorem... :wink:
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:wit Aguś..

Rozplenica pięknie wygląda w takim ujęciu , ze słoneczkiem. Mam już ją wpisaną na listę traw, którymi chcę się oddzielić od sąsiadów..
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Agnieszko, rozplenica to bardzo dobry pomysł - czy jednak dzięki niej oddzielisz się od sąsiadów? Ona jest dość ażurowa mimo wszystko, i nie tak wysoka... Może jakieś miskanty byłyby lepsze?
Ewuś, dziękuję! Mój trawnik niestety daleki od ideału - otoczenie pełne rozsiewających się chwastów nie sprzyja czysto szlachetnej murawie. Ale nic więcej na to - poza tym, co robię - nie jestem w stanie poradzić ;-)
Lisico, witam serdecznie! Koncert świerszczy o zmroku to najpiękniejsza muzyka... nie dziwię się Twojemu zachwytowi. Nastroje w tak piękne jak ostatnio dni muszą być dobre - takiego schyłku lata (i w ogóle całego lata) życzyłam sobie od wielu sezonów i nareszcie jest! :)
Miłego wieczoru ;:196
Eluś, bardzo się cieszę z Twoich odwiedzin! Za wszystkie serdeczne słowa dziękuję... byłam dziś u Ciebie i jestem jak zwykle pod wrażeniem ogrodu i jego pięknego otoczenia... Czy dziś miałaś lepszą aurę czy wciąż chłodno? Ściskam, A.
Ewo, przyznam że 1200m2 samych kwiatów robi na mnie wrażenie... Muszę kiedyś zobaczyć Twoją wspaniale ukwieconą działkę!
Dziękuję za słowa uznania pod adresem trawnika :)
Iwonko, pozdrawiam! Wypogodziło się u Ciebie?
Aga ;:167

Spędziłam dziś miłą niedzielę w cudnych okolicznościach pogodowych... kilka razy wyszłam do ogrodu, nic nie robiłam w nim - po prostu cieszyła mnie otaczająca przyroda, piękno kwitnących roślin, powiewających traw, migających w słońcu wrzosów i rozchodników.
Na obiad zjedliśmy kotlety schabowe w panierce z dodatkiem parmesanu i ziół, ziemniaczane puree i podduszone na maśle pieczarki. Wieczorem upiekłam ciasteczka serowe, ale przed konsumpcją wykonałam żelazny program, czyli Skalpel. Teraz przy herbacie mamy relaks przed tv.

Spokojnego wieczoru i nocy Wam życzę!

Obrazek
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Aguś , minionej nocy termometr wskazywał w zaciszu 6 stopni a dzisiaj ma być jeszcze mniej i będzie bo wieczorem chłód nie do zniesienia :( W dzień jest ciut lepiej ale zimny wiatr zniechęca do czegokolwiek :roll: ja chcę lata ;:145
Cieszę się , że miło spędziłaś dzisiejszy dzionek ;:196
Pozdrawiam cieplutko
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Agnieszko ciekawa jestem ile jeszcze takich miłych weekendów przed nami? U mnie wiało rano bardzo intensywnie i wywróciło mi regał z roślinami na tarsie, niestety parę roślin ucierpiało i trzy doniczki ;:14. Jak go stawiałam miałam przywiązać już na wiosnę a przywiązałam dzisiaj :?
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Aga, weekend spędziłam podobnie :D Teraz siedzę przy świecach z winkiem na tarasie i zaglądam co u moich forumowych przyjaciół słychać :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Witam wszystkich w nowym tygodniu!
Poranek bardzo rześki, ale słońce przepięknie ogrzewa ogród i ptaszki, ważki, pszczoły, bąki i motyle pracują od rana!
Ja też za chwilę wyjdę obciąć kilka przekwitniętych róż.
Życzę Wam dobrego tygodnia!

Robaczku, Ty funkcjonujesz w podobnym trybie jak ja: późno się kładziemy, wcześnie wstajemy... jedynie w weekendy trochę odsypiamy, prawda?
Marysiu, słyszałam wczoraj zapowiedzi nocnych chłodów, ale mam nadzieję, że pogoda za dnia wciąż będzie tak sympatyczna jak teraz!
Elu, to faktycznie masz już chłodno... u nas temperatura spada do 10st, także jest rześko, ale do wytrzymania... spokojnie, mamy jeszcze lato - na pewno skorzystasz nie raz z przyjemnej aury ;:196
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Również Ciebie witam Aguś poniedziałkowo! ;:168
U mnie dzisiaj szaro i buro, ;:3 nie ma ale dość ciepło , moje róże przycięły mi moje Dziewczyny , przysposabiam je jakby co...na razie pod nadzorem spisują się na medal :D a ja będę w ziemi grzebać i żwirek płukać bo przeprowadzam renowację 4-letniej ścieżki żwirowej na hostowisku...już część tej pracy zrobiłam..jakby mi ktoś mówił,że będę to robić to bym ;:124.lecę M mnie wzywa...
Miłego dnia!
:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Chlodny ale sloneczny dzien dobry :wit Pod koniec sierpnia chlodne noce, to normalka ... najwazniejsze zeby w dzien bylo jeszcze pieknie slonecznie ;:138 U mnie dzisiaj zapowiadaja deszcze, tak prawde mowiac moglo by popadac, bo moje podlewanie to taka kropla w morzu.
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Aguś :wit Zazdroszczę porannego cięcia róż... ;:131 Tryb życia prowadzimy dokładnie tak, jak opisałaś, gdyby tylko można było się częściej wyspać.. :wink: Miłego dnia ;:196
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”