HVX - doświadczenia i dyskusje użytkowników
- Ellaa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Czy możesz zdradzic, gdzie są do nabycia takie testy? Przebadałabym moją 'podejrzaną'.
To fatalnie, gdybym wiedziała nie kupiłabym jej Zrobię tak jak mi radzisz. Odstawię w odległy kąt i poczekam, może to nic groźnego, ale przydałby się test dla pewnosciTomasz II pisze:Paradise Joyce ma bardzo złą reputacje, choć to nowa odmiana.
Do USA trafił jej pierwszy rzut i wszystkie przeszły test ELISA pozytywnie Istnieje hipoteza, że Paradise Joyce nie była sportem Halcyon, a w ogóle zarażoną częścią. tak jak Corona w przypadku Sum and Substance.
W to jednak mi się nie chce wierzyć.... Pewne jest,ze do handlu trafiła masa zawirusowanych
Na tej niby coś jest, ale trudno powiedzieć. Wyglada jak uszkodzenia owadów. Wirus nie przejdzie na inne hosty, o ile nie dostanie się z niej sok. Posadź gdzieś do poczekalni, z dala od innych i nie tykaj jej nożem itp.
- paco
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Beato - a czy nie można (przesiewowo) zbadać wymieszany sok kilku host - jednym paskiem.
Podobnie jak są robione ogólne testy uczuleniowe - w ten sposób można by taniej sprawdzić większą grupę - choćby tych mniej podejrzanych.
Podobnie jak są robione ogólne testy uczuleniowe - w ten sposób można by taniej sprawdzić większą grupę - choćby tych mniej podejrzanych.
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,