W.o... Psach 5cz. (2008.05-2008.10)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Zaczarowany
200p
200p
Od: 8 mar 2007, o 10:57

Post »

Jak ja Wam coś powiem to spadniecie z krzeseł.

Mój znajomy wraz z dziewczyną wracali z miasta koło lasu. Zauważyli ruszający się worek po śmieciach. Podeszli z ciekawości i zobaczyli że jest w nim.... szczeniaczek. Weterynarz (bo oczywiście go wzięli) powiedział że ma około 3 tygodni....
Ludzie opamiętajmy się!! Co My robimy!!

Pozdrawiam :)

Ale farcik fajnie wygląda. Ile kosztuje takie obcięcie?
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Co co robią TAKIE RZECZY chyba nie zasługują na miano ludzi :twisted:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Biedne maleńswto - kto mógł to zrobić :cry:
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
Lantana
50p
50p
Od: 15 lip 2008, o 16:07

Post »

Ano beznadzieja z tym wyrzucaniem szczeniaków, ale to chyba dość częsta sprawa! Niewiarygodne, że ludzie myślą iż jak wezmą suczkę to będzie mniej kłopotów. Może po prostu wystarczyłoby wykastrować, ale to jak widać bardziej pracochłonne od wyrzucania bezbronnych piesków :( !
A za Farcika zapłaciłam z ciężkim bólem w sercu 70 zł - za takie szkaradne obcięcie - sama poprawiałam już za darmo :D
Bzzz bzzz bzzz....
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja bym chyba nie zapłaciła, niech się sama obcina, a nie biedne pieski :roll:
Awatar użytkownika
Lantana
50p
50p
Od: 15 lip 2008, o 16:07

Post »

Ja też nie chciałam, ale nie miałam wyjścia - w sumie to nie wiedziałam jak go obetnie i tak mnie zatkało, że zapłaciłam :lol: Ale fajnie w sumie wygląda, bo ja bym nie dała rady tyle tych kudłów było, no i nie miałabym skrupułów. A tak to lata sobie dziarsko i nawet zadyszki nie łapie :D
Bzzz bzzz bzzz....
milka0105
1000p
1000p
Od: 2 mar 2008, o 20:59

Post »

Obrazek
a oto mój 5cio miesięczny Figo :)
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ale słodziak mmmm :D
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Milko - Figo jest piekny, ale coś nie rozpieszczasz nas jego zdjęciami.
A to moja roczna Layla ( w niedziele skończyła rok) - dziś odpoczywa po wczorajszej sterylizacji.

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p

Post »

Milko, nawet dziś się zastanawiałam co tam słychać u Ciebie i psiaczka :lol: napisz coś o nim, rozrabiaka jest czy grzeczny :?: bo na zdjęciu wygląda rozbrajająco :wink:

Danusiu, jeszcze raz dużo zdrówka dla Layli, mizianka i urodzinowe życzenia :lol:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Dziękuję - oczywiście przekażę życzenia. Mała czuje się juz troszke lepiej, zaczyna jeść i próbuje podskakiwać :shock: , bedzie cięzki weekend - ani na chwilę nie można jej spuścić z oka.
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p

Post »

To dobrze że tak szybciutko dochodzi do siebie :wink: oj to teraz trzeba pilnować żeby szwów nie zerwała przypadkiem czy coś :?
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
milka0105
1000p
1000p
Od: 2 mar 2008, o 20:59

Post »

A więc tak :D Figo jest niesamowity! rozrabiaka z niego niemiłosierny, ale potrafi np. przyjść sie przytulić, liznąć itp :)
Pomysły ma chyba z kosmosu np. ostatnio jak z rodzinką jedliśmy kolację w pokoju to on poszedł do kuchni, wziął w zęby swoja miskę z piciem i przyszedł z nią do nas :D widać nie lubi pić w samotności :D Uwielbia gryźć kapcie, szczególnie mojej siostry :twisted: a na dworze to szczeka nawet na 10 razy od siebie większe psy :D gania ptaki, wszystkie możliwe robaki i koty :D mogłabym tak pisać o nim godzinami... A tu więcej zdjęć :
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49

Post »

Ojeju,jaki Figo piękny.Faktycznie,więcej zdjęć prosimy.
Danusiu cieszę się,że Layla dochodzi do siebie.Bardzo się o Was martwiłam...a wiadomo już,gdzie tkwiła przyczyna?Wycałuj moją piękną ulubienicę!Wszystkiego najlepszego z okazji roczku i dużo zdrówka dla bidulki.
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Layla życzę ci psiego szczęśliwego i zdrowego życia i psie mizianka ;:226
Danusiu, zobaczysz jak szybko goi się na psach i pieski też szybko po takich zabiegach przychodzą do siebie ;:225
Milka z oczek Figo widać, że to mały łobuz ;:191

a my byliśmy w Sopocie na wystawie psów, co prawda jedynie pooglądać inne pieski, ale wzięliśmy naszego kudłatego i zainteresowanie naszym psem przerosło nasze wyobrażenie ;:154 pies w większości wszystkim się podobał, niektórzy chcieli z nim fotki, a on grzecznie pozował ;:183 a jak siedzieliśmy w barze to jeden pan do nas powiedział, że jakbyśmy braki opłatę za te wszystkie zdjęcia robione psu to uzbierałaby się spora sumka ;:191 bo faktycznie Kefir robił zamieszanie, w sumie jestem do tego dość przyzwyczajona, ale na wystawie psów, gdzie jest pełno miłośników czworonogów to ludzie bardziej odważnie podchodzili i pytali o rasę, pielęgnację i zachowanie psa ;:225 a ja byłam dumna, że on to wszystko grzecznie znosił
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”