Storczyki Valdessy Kane :)
- valdessa_kane
- 500p
- Od: 21 cze 2013, o 10:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczyki Valdessy Kane :)
Mam nadzieję, że jeszcze większą latarenkę uda mi się kiedyś drapnąć
Dobrze, że poradziłyście bym napisała do OG w sprawie marnego stanu Odontorettii Dümmerbrand, zwrócą mi pieniądze za nią i podobno to nieporozumienie, bo do mojej paczki miała ponoć zostać włożona kartka z prośbą o nr konta bo widzieli, że roślina jest marna. Przyjmuję tą wersję za prawdziwą i jestem zadowolona z obrotu sprawy
Dobrze, że poradziłyście bym napisała do OG w sprawie marnego stanu Odontorettii Dümmerbrand, zwrócą mi pieniądze za nią i podobno to nieporozumienie, bo do mojej paczki miała ponoć zostać włożona kartka z prośbą o nr konta bo widzieli, że roślina jest marna. Przyjmuję tą wersję za prawdziwą i jestem zadowolona z obrotu sprawy
- marta325
- 1000p
- Od: 15 lip 2012, o 14:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Brawo Trzeba walczyć o swoje
- kahim
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
No to super!
Zwrócą ci pieniądze, ale czy ty musisz im zwrócić kwiatucha?
Zwrócą ci pieniądze, ale czy ty musisz im zwrócić kwiatucha?
- kamikami26
- 1000p
- Od: 14 maja 2013, o 11:32
- valdessa_kane
- 500p
Kwiatek jest dla mnie a jak uda mi się go uratować to będzie taki dodatkowy bonus
Kurcze ,to swietnie ,naprawde bardzo sie ciesze ,bo wierze ,ze go uratujesz i jeszcze kaske odzyskasz
- valdessa_kane
- 500p
Nom tylko jeszcze jak bym znała jej wymagania... kompletnie nic nie mogę w intrenecie znaleźć ale będę póki co traktować jak cambrie bo z wyglądu podobna
- Alice 12
- 1000p
- Od: 7 lip 2013, o 19:44
jeśli chcesz to w przyszlym tygodniu moge zapytac o warunki jej uprawyvaldessa_kane pisze:Nom tylko jeszcze jak bym znała jej wymagania... kompletnie nic nie mogę w intrenecie znaleźć ale będę póki co traktować jak cambrie bo z wyglądu podobna
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja poszukam u siiebie ,moze cos u francuzikow znajdevaldessa_kane pisze:Nom tylko jeszcze jak bym znała jej wymagania... kompletnie nic nie mogę w intrenecie znaleźć ale będę póki co traktować jak cambrie bo z wyglądu podobna
-- 27 sie 2013, o 18:24 --
Jak ten storczyk sie dokladnie nazywa?
- valdessa_kane
- 500p
To jest Odontorettia Dümmerbrand będę wam bardzo wdzięczna za każdą podpowiedź
Kurcze ,jedyna rzecz jaka znalazlam jest to ,iz jest to hybryda Odm. bictoniense z Comp. macroplectron.Moze to pomoze Ci szukac.Jak bedziesz wiedziala jakie wymagania maja "rodzice" ,wtedy latwiej bedzie Ci ustalic jak ja pielegnowac.Wiem tylko ze lubi duzo swiatla.Przykro mi ,ze nie pomoge
- valdessa_kane
- 500p
No nie w OG mieli napisane że to botanik i tylko dla tego go wzięłam w każdym razie dzięki za info.