Advanced Nutrients
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 25 cze 2013, o 14:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Advanced Nutrients
Witam! Rozmawiałem dziś ze znajomym który parał się uprawą roślin, tyle że tych wyjętych spod prawa i zachwalał tytułowego producenta nawozów. Ja mam w swoim repertuarze drzewka, więc okej. Stosuje głównie biogold'a, na przyszły rok planowałem przetestować coś z plagrona lecz znajomek skutecznie mnie odwiódł cytując że jest to wiodąca marka. Po dłuższej chwili znalazłem głównie marketingową papkę i kilka opinii hodowców zielonego suszu. Nie ulega wątpliwości że cannabis to bezsprzecznie roślina , jak wszystko to co mamy w doniczkach. Pytam Was bo tak jak superthrive i asahi sl mają ten sam cel, lecz różne spektrum zastosowań tak samo suple do weeda mogą nie być tak efektywne dla roślin pokroju figowca, wiązu, ligustru, czy choćby modrzewnika. Może i pytanie jest głupie, ale wole wiedzieć niż marnować i tak wątły budżet :P (proszę o wybaczenie ewentualnych błędów składniowych lub logicznych z uwagi na stan i pore ;b)
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 25 cze 2013, o 14:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Advanced Nutrients
Nie mogę zedytować więc walne pod siebie.. ;b
Temat można zamknąć - jeśli ktoś ciekaw AN ma bardzo bogatą ofertę ale znacznie przekombinowaną i okrutnie drogą (mówię o całym wachlarzu) w stosunku do Bio-plagron'a. Choć godna uwagi może być seria Heavy Harvest z tytułu stosowania raz na miesiąc, dzielona na 3 pory roku. (dotyczy gruntowych)
Temat można zamknąć - jeśli ktoś ciekaw AN ma bardzo bogatą ofertę ale znacznie przekombinowaną i okrutnie drogą (mówię o całym wachlarzu) w stosunku do Bio-plagron'a. Choć godna uwagi może być seria Heavy Harvest z tytułu stosowania raz na miesiąc, dzielona na 3 pory roku. (dotyczy gruntowych)