Jak najlepiej rzucić palenie papierosów - 4cz.(2006-2011)
-
- 10p - Początkujący
- Od: 20 cze 2008, o 15:08
Wiesławie. Książka nie ma dużo stron. Warto przeczytać nawet w ramach "ćwiczenia umysłu"
Metoda podana przez Allana jest tak prosta i banalna że żałuję, że wcześniej na nią nie trafiłam.
Allan proponuje, by przeczytały ją dzieci, by mieć ją w domu i w razie czego sięgnąc do niej.
Więc naprawdę(!!!!!!!!!) Czytanie nie szkodzi!!!! Można się zmusić i zamiast jakiegos brukowca poczytać wieczorem metodę Allena Carra. To nie boli
życzę miłej lektury!
Metoda podana przez Allana jest tak prosta i banalna że żałuję, że wcześniej na nią nie trafiłam.
Allan proponuje, by przeczytały ją dzieci, by mieć ją w domu i w razie czego sięgnąc do niej.
Więc naprawdę(!!!!!!!!!) Czytanie nie szkodzi!!!! Można się zmusić i zamiast jakiegos brukowca poczytać wieczorem metodę Allena Carra. To nie boli
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
życzę miłej lektury!
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- karpek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2008, o 11:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Liska pomóż. Jak to ściągnąć (próbowałem już wczoraj), angielskiego nie znam, trzeba się tam zarejestrować ? I który kliknąć [Free] czy [Premium] ?
"Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej" - Jean-Paul Sartre
Pozdrawiam - Janusz K.
Moja zielona ścianka, Storczykowe początki karpka,
Pozdrawiam - Janusz K.
Moja zielona ścianka, Storczykowe początki karpka,
Wyślij mi adres e-mail na PW wyśle Ci w pdfiekarpek pisze:Liska pomóż. Jak to ściągnąć (próbowałem już wczoraj), angielskiego nie znam, trzeba się tam zarejestrować ? I który kliknąć [Free] czy [Premium] ?
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Nietety Eraźmie. Albo rzucasz albo nie. Nie można być "trochę w ciąży" ... jak to mówią.
Jakby można było w 2 słowach to nie paliłbys już.... parę/parenaście/paredziesiąt lat?
Zasatanów się ile razy już rzucałeś? Ciężko było prawda? I teraz chcesz 2 słowa żeby rzucić?
No to masz:
"Nie pal"
a na poważnie. To nie ma dużo kartek, dzieci w szkole podstawowej czytają grubsze lektury.
Chcesz rzucić palenie bez bólu? to przeczytaj książkę.
Ty chcesz, żeby ktoś za Ciebie przeczytał i za Ciebie rzucił.... tak się nie da.
Jakby można było w 2 słowach to nie paliłbys już.... parę/parenaście/paredziesiąt lat?
Zasatanów się ile razy już rzucałeś? Ciężko było prawda? I teraz chcesz 2 słowa żeby rzucić?
No to masz:
"Nie pal"
a na poważnie. To nie ma dużo kartek, dzieci w szkole podstawowej czytają grubsze lektury.
Chcesz rzucić palenie bez bólu? to przeczytaj książkę.
Ty chcesz, żeby ktoś za Ciebie przeczytał i za Ciebie rzucił.... tak się nie da.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
a tu: http://www.allen-carr.pl/index.php?show ... odpowiedzi
cyt. "Jaki jest koszt?
Koszt seminarium wynosi 825,- PLN +VAT i obejmuje:
- sesję główną
- dwie sesje wzmacniające, oferowane osobom,
które potrzebują dodatkowego wsparcia.
Udzielamy trzymiesięcznej gwarancji na całą kwotę.
A zatem ryzyko jest po naszej stronie."
Zobacz oni są pewni, że na ich seminarium rzucisz palene. Zwracają koszty jeśli nadal będziesz palić
jak?
cyt"Jeśli po odbyciu całego programu /sesja główna+ dwie sesje dodatkowe/ przed upływem trzech miesięcy od czasu pierwszej sesji nadal będziecie Państwo palić wystarczy w zupełności pisemny wniosek. Nie zadajemy dodatkowych pytań. Wystarczy nam Państwa słowo."
a ja dałam link do "darmowej" książki, gdzie wszystko jest opisane.... tylko przeczytać......
Ja w każdym razie kupię książkę w podziekowaniu za pomoc w rzuceniu palenia.
cyt. "Jaki jest koszt?
Koszt seminarium wynosi 825,- PLN +VAT i obejmuje:
- sesję główną
- dwie sesje wzmacniające, oferowane osobom,
które potrzebują dodatkowego wsparcia.
Udzielamy trzymiesięcznej gwarancji na całą kwotę.
A zatem ryzyko jest po naszej stronie."
Zobacz oni są pewni, że na ich seminarium rzucisz palene. Zwracają koszty jeśli nadal będziesz palić
jak?
cyt"Jeśli po odbyciu całego programu /sesja główna+ dwie sesje dodatkowe/ przed upływem trzech miesięcy od czasu pierwszej sesji nadal będziecie Państwo palić wystarczy w zupełności pisemny wniosek. Nie zadajemy dodatkowych pytań. Wystarczy nam Państwa słowo."
a ja dałam link do "darmowej" książki, gdzie wszystko jest opisane.... tylko przeczytać......
Ja w każdym razie kupię książkę w podziekowaniu za pomoc w rzuceniu palenia.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- 10p - Początkujący
- Od: 20 cze 2008, o 15:08
Wiesławie ja rzuciłam palenie dzięki tej metodzie bez problemu !!!! Ale rzucałam tyle razy !!!!! i nigdy mi się nei udało .
To ja przed Tobą chylę czoła, ze potrafiłes tak o... z dnia na dzien. Ja tak nei potrafilam.
Przeczytaj tę książke, żeby Cię nigdy już nie ciągnęło. Ja po 2 ciążach i długim karmieniu wróciłam do palenia (głupia jestem prawda??? ) Teraz na szczęscie zmądrzałam. Na pewno nie zapalę.
Wiecie z czego najbardziej się cieszę? Z czegoś co mi w ogóle nei przeszkadzało... że NIE ŚMIERDZĘ!
Ja wiem... na palaczy to nie działa... a szkoda... bo niepalący czują smród !!!!!
To ja przed Tobą chylę czoła, ze potrafiłes tak o... z dnia na dzien. Ja tak nei potrafilam.
Przeczytaj tę książke, żeby Cię nigdy już nie ciągnęło. Ja po 2 ciążach i długim karmieniu wróciłam do palenia (głupia jestem prawda??? ) Teraz na szczęscie zmądrzałam. Na pewno nie zapalę.
Wiecie z czego najbardziej się cieszę? Z czegoś co mi w ogóle nei przeszkadzało... że NIE ŚMIERDZĘ!
Ja wiem... na palaczy to nie działa... a szkoda... bo niepalący czują smród !!!!!
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Ja polecam plasterki.
Paliłem 12 lat, uwielbiałem wręcz palić, co roku a sylwestra miałem "mocne" postanowienia, które kończyły sie po max osmiu godzinach niepalenia. Próbowałem metody z prądami- wytrzymałem 2 dni.
W pewnym momencie dostałem mocnego kaszlu i zacząłem stosować plasterki. Efekt był zdumiewający- zero głodu nikotynowego. I tak dotrwałem do końca sesji plasterkowej i dzisiaj jest już 4 lata jak nie palę. Naprawdę polecam, to działa.
Paliłem 12 lat, uwielbiałem wręcz palić, co roku a sylwestra miałem "mocne" postanowienia, które kończyły sie po max osmiu godzinach niepalenia. Próbowałem metody z prądami- wytrzymałem 2 dni.
W pewnym momencie dostałem mocnego kaszlu i zacząłem stosować plasterki. Efekt był zdumiewający- zero głodu nikotynowego. I tak dotrwałem do końca sesji plasterkowej i dzisiaj jest już 4 lata jak nie palę. Naprawdę polecam, to działa.
-
- 500p
- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
bullet gratuluję !
Kasiu nie czekaj.. rozpakuj i przeczytaj... po co się meczyć?
4 dni bez palenia tylko własną wolą??? To ja chylę czoło ! Mnie się nigdy tak nie udało !
Paliłam 22 lata (ostatnio liczyłam) i nie pale nareszcie 4 miesiące!!!
Kasieńko przeczytaj. będzie Ci łatwiej...
Kasiu nie czekaj.. rozpakuj i przeczytaj... po co się meczyć?
4 dni bez palenia tylko własną wolą??? To ja chylę czoło ! Mnie się nigdy tak nie udało !
Paliłam 22 lata (ostatnio liczyłam) i nie pale nareszcie 4 miesiące!!!
Kasieńko przeczytaj. będzie Ci łatwiej...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski