Tara - oaza marzeń cz.6
- kasik 69
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 maja 2010, o 15:04
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Tara - oaza marzeń cz.6
Mnie marzą się te dwie Louise Odier Louise i Ghisline de Feligonde,no a że działka mi się marzy to inna sprawa
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
No to Anka Ci dołożyła do pieca......
Taki tunel mieć to jest coś, jeszcze tylko wiedzieć co za odmiany na nim rosną i można działać.
Oj będzie się działo.......
Taki tunel mieć to jest coś, jeszcze tylko wiedzieć co za odmiany na nim rosną i można działać.
Oj będzie się działo.......
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Sonkas jak miło, że wpadłaś, zapraszam - Grażynka podała listę aż głowa boli same cudeńka i do tego faktycznie pnące.
majka411 - już nie mogę się doczekać sadzenia różyć a jakie to w fazie projektowania, chcę wykorzystać swoje: Laguna, Polka, Zephirine Drouhin, Schneewalzer? do nich coś dokomponuję, a wybierać jest w czym,
Miło, że myślisz o małpowaniu już jest nas dwie
an-ka widziałam wosko.............dzięki wiesz
a Vanilia przecudna
kasik 69 powiadasz Louise Odier Louise i Ghisline de Feligonde strojnisie a działka marzenie Skarbie powiem tak: marzenia się spełniają, życzę Ci hektarów
kogra masz rację widoki przepiękne
majka411 - już nie mogę się doczekać sadzenia różyć a jakie to w fazie projektowania, chcę wykorzystać swoje: Laguna, Polka, Zephirine Drouhin, Schneewalzer? do nich coś dokomponuję, a wybierać jest w czym,
Miło, że myślisz o małpowaniu już jest nas dwie
an-ka widziałam wosko.............dzięki wiesz
a Vanilia przecudna
kasik 69 powiadasz Louise Odier Louise i Ghisline de Feligonde strojnisie a działka marzenie Skarbie powiem tak: marzenia się spełniają, życzę Ci hektarów
kogra masz rację widoki przepiękne
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Witaj Ania.....ja sie tam na różach kompletnie nie znam,nie mam ich i nawet nie lubię.....ale na taki szpaler to z przyjemnościa popatrzę.....,życzę powodzenia w realizacji marzenia....niech się spełni do końca.....
Tara to ja juz mam LO na poczatek, mam 3 szt ale dwie chcialam dac w prezencie kolezankom, bo z tego co wiem, to rosna wielkie krzaki, juz nie moge sie doczekac powrotu do domu i sadzenia ich dopiero co psadzilam Alchymist pozdrawiam
Ogród w budowie nieustającej ,pozdrawiam Krysia
- tara
z Alchymistu będziesz bardzo zadowolona u mnie dał popis w trzecim sezonie ale jak patrzeć na niego było to marzenie, szkoda tylko kwitnie raz w roku ale obwicie i długo.
Przed chwilą wróciliśmy od weterynarza nagle Reks dostał drgawek, od rana już nie jadł, w nocy zwracał - teraz spokojnie leży dostał kolejne antybiotyki.
wszystko było dobrze bo to "zawodowy" turysta dla niego jazda samochodem to przyjemność ale przed lecznicą za pioruna nie chciał wyjść, jak dziecko na rączkach,
qurcze jak ta psina cierpi, teraz ucina drzemkę ciekawe czy hasło: działka postukuje
Przed chwilą wróciliśmy od weterynarza nagle Reks dostał drgawek, od rana już nie jadł, w nocy zwracał - teraz spokojnie leży dostał kolejne antybiotyki.
wszystko było dobrze bo to "zawodowy" turysta dla niego jazda samochodem to przyjemność ale przed lecznicą za pioruna nie chciał wyjść, jak dziecko na rączkach,
qurcze jak ta psina cierpi, teraz ucina drzemkę ciekawe czy hasło: działka postukuje
Biedna psiunia.Trzymam kciuki,żeby był zdrowy Reksio.A z tym weterynarzem to pewnie wszystkie psie tak mają.Moja Goldenka(jak dawno jej nie ma ) za pioruna nie dała się wyciągnąć z auta.Pan doktor musiał ją szczepić w naszym samochodzie.Wyła już od połowy drogi.A kot?Nie wsiadal do samochodu bo skojarzenie miał jedno-szczepionki Aj,o zwierzakach można by cały dzień opowiadać i wspominać.
Anusia co nie posadzisz to taki szpaler będzie cud-miód.
Anusia co nie posadzisz to taki szpaler będzie cud-miód.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- tara
Grażynko a no sobie marzę
Aniu - nie mogę się doczekać kiedy już coś będą robić a sadzić to różyce to
mam problem z Reksem nadal, niby po wczorajszej dawce zastrzyków lepiej ale dziś już jakiś ponury, nie chce jeść, musiał mój Reksiu mieć wcześniej ciężkie życie szkoda ze nie może mówić. Od początku niejadek - myśleliśmy, że taki jest teraz myślę, ze jest chory i to poważnie. Czekamy na wyniki.
a tu taki miszmasz
a pierwsze kwitnienie Ascota jak dla mniej bajka
Aniu - nie mogę się doczekać kiedy już coś będą robić a sadzić to różyce to
mam problem z Reksem nadal, niby po wczorajszej dawce zastrzyków lepiej ale dziś już jakiś ponury, nie chce jeść, musiał mój Reksiu mieć wcześniej ciężkie życie szkoda ze nie może mówić. Od początku niejadek - myśleliśmy, że taki jest teraz myślę, ze jest chory i to poważnie. Czekamy na wyniki.
a tu taki miszmasz
a pierwsze kwitnienie Ascota jak dla mniej bajka
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
No to kuś dalej tym Ascotem i w końcu dam się przekabacić.
Już nawet wpisany na listę chciejstw na przyszłość jak coś wypadnie po zimie.
Bonica cudna jak dla mnie.
Już nawet wpisany na listę chciejstw na przyszłość jak coś wypadnie po zimie.
Bonica cudna jak dla mnie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Kiedy moja taka będzie??? Zosiu, codne masz te róże!!!
Ascot cudna, ehhhhhhhh......
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- Sasanka18
- Od: 1 sty 2010, o 19:25
Aniu
jak tam Reksio ,czy czuje się lepiej -bardzo się martwię o jego zdrówko
jak tam Reksio ,czy czuje się lepiej -bardzo się martwię o jego zdrówko
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Aniu Twoje róże to nadają się do zdjęć w jakimś katalogu.
Takie są dorodne i pięknie kwitną. Masz do nich widać dobrą rękę i serce.
Reksiowi dużo zdrowia życzę.
Takie są dorodne i pięknie kwitną. Masz do nich widać dobrą rękę i serce.
Reksiowi dużo zdrowia życzę.
- renzal
- Od: 13 maja 2011, o 12:33
,,...Dziewczyny czy na forum jest lekarz ale taki co leczy "głowę" bo coś mi padło na stare lata spełniam dziecinne marzenia - jak na początku mojego pobytu na forum pisałam w różach pnących zakochałam się w dzieciństwie. Nigdy nie zapomnę tzw.tunelu różanego od furtki do domu i wiecie wczoraj grzecznie, podstępnie zaprosiłam braciszka na rodzinny obiadek i przekazałam moje marzenie: wiesz co chcę mieć taki tunel różany - M poszedł sobie pogadać z Reksem bo pukał się w głowę - mój kochany braciszek na to jak na lato hahahaha już dziś zrobił projekt, kosztorys - wykonanie gratis
wkrótce jak dożyje nie padnę na zawał z radości będzie tunel 5 m x 1,70 m x 2,00 m
już zamawiam i dumam na różami, 3ymcie kciuki i dajcie mi okład na łepetynę..."
1. Marzenia są po to aby się spełniały!
2. Pożycz brata....
wkrótce jak dożyje nie padnę na zawał z radości będzie tunel 5 m x 1,70 m x 2,00 m
już zamawiam i dumam na różami, 3ymcie kciuki i dajcie mi okład na łepetynę..."
1. Marzenia są po to aby się spełniały!
2. Pożycz brata....
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...