Moje spełnione marzenie... tu.ja cz.1
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Paczka pięknie spakowana. Karton z dziurkami, owinięty firmową taśmą. Miała problemy żeby dostać sie do cebulek nie niszcząc opakowania ( może się przecież przydać...). Cebule piękne, zdrowe. Wszystko w osobnych woreczkach z firmową nalepką-metryczką + kolorowe foto. Fachowcy. Otóż kupiłam 6 odmian tulipanów: Greiga "Corsage", Kaufmana"Heart`s Delight",wielokwiatowy "Orange Bouquet", Fostera"Purissima","Jan Reus" i Fostera"Orange Emperor" i 3 odmiany narcyzów: "Thalia", "Rip van Winkle" i najzwyklejszy "Recurvus". Przy okazji tej paczki pokażę Wam moje zeszłoroczne zakupy na allegro, które cieszyły moje oczy wiosną.
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Olgo! - marzenia czasem się spełniają, ale trzeba im pomóc...
KDanuta-miło,że wpadłaś i utwierdziłaś mnie w przekonaniu,że podjęłam słuszną decyzję. To forum to taki wentyl bezpieczeństwa - uczy, wzmacnia i udowadnia,że nie jest się pojedynczym "wariatem". Czy można gdzieś zobaczyć Twój ogród? Jestem go bardzo ciekawa?
KDanuta-miło,że wpadłaś i utwierdziłaś mnie w przekonaniu,że podjęłam słuszną decyzję. To forum to taki wentyl bezpieczeństwa - uczy, wzmacnia i udowadnia,że nie jest się pojedynczym "wariatem". Czy można gdzieś zobaczyć Twój ogród? Jestem go bardzo ciekawa?
W ogóle piękne te Twoje tulipanki ze zdjęć! Wiem, że za oknem jest pięknie, ale mam słabość do wiosennych roślin cebulowych i już na nie czekam hehehetu.ja pisze:Masz oko Piotrze - to właśnie królowa nocy. Z dalszej odległości sprawiała wrażenie naprawdę czarnej. Słyszałam,że w kolejnych latach jej kolor jaśnieje. Sprawdzę to wiosną. Jeśli nawet tak jest, to i tak warta jest zakupu - robi wrażenie i długo kwitnie.
Btw również kupiłem "heart's delight" porównamy na wiosnę, jak zakwitną
- Onak
- Od: 4 lip 2006, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
O Izunio - wpadam do Ciebie z rewizytą! I ślicznie tu u Ciebie - z czasem - już to widzę - będzie tu przepiękna feeria barw, kwiatów i roślin - czego Ci z całego serca życzę!
Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie