Zgłoszone fotografie do zabawy NK1
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zgłoszone fotografie do zabawy NK1
Moja rączka przedstawia się tak. Jak widać tylko materiału starczyło na 4 paluszki ale za to jakie alkaliczne.
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Chcecie cosik innego, niż dłonie? Proszę bardzo, wcale się nie wstydzę Zdjęcie jest z tego roku, z września, na działce u przyjaciół (mają piękne kwiatki, piękny dom, piękny trawnik, ale najpiękniejsze i tak są dwa psy). Jestem, jak na siebie, bardzo opalona i jest to mój naturalny (od wielu już lat, więc się już przyzwyczaiłam) kolor sierści :P
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- pogotowie ogrodnicze
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 wrz 2005, o 18:40
- Kontakt:
No to jeszcze jedna fota z serii moich łapek .
Ale...też po to , aby w pełnej krasie zaprezentować to co mierzę,z czego jestem dumna i przeżywam ;:95 upojne noce w ogrodzie podczas tego kilkugodzinnego kwitnienia.
Jest to jedno z kilku znanych nocnych kwiatów,do końca nie wiadomo czy z nazwą Królowa Nocy,czy Księżniczka-różnie na świecie jest zwana :P .
U nas też są dyskusje , nie całkiem zasadne moim zdaniem ,może kiedyś pokuszę się
o rozwinięcie tej treści.
Dla mnie jest Królową Nocy -piękne Epiphyllum oxypetalum
Kwiat jak żaden jest tak fotogeniczny,że ilość fotek jakie robiłam w sesjach
detronizuje moje zasoby ze storczyków.I czyż nie Królowa???
pozdrawiam Jovanka
Ale...też po to , aby w pełnej krasie zaprezentować to co mierzę,z czego jestem dumna i przeżywam ;:95 upojne noce w ogrodzie podczas tego kilkugodzinnego kwitnienia.
Jest to jedno z kilku znanych nocnych kwiatów,do końca nie wiadomo czy z nazwą Królowa Nocy,czy Księżniczka-różnie na świecie jest zwana :P .
U nas też są dyskusje , nie całkiem zasadne moim zdaniem ,może kiedyś pokuszę się
o rozwinięcie tej treści.
Dla mnie jest Królową Nocy -piękne Epiphyllum oxypetalum
Kwiat jak żaden jest tak fotogeniczny,że ilość fotek jakie robiłam w sesjach
detronizuje moje zasoby ze storczyków.I czyż nie Królowa???
pozdrawiam Jovanka
- pogotowie ogrodnicze
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 wrz 2005, o 18:40
- Kontakt: