Actusowa kolekcja cz.IV
- Karnova
- 1000p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Actusowa kolekcja cz.IV
Kasiu jestem i ja w dalszym ciągu i podziwiać będę wciąż Twoją cudną kolekcję
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
- misiaczek437
- 200p
- Od: 30 mar 2012, o 18:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gratulacje 4 części
"Są dwie drogi, aby przeżyć życie. Jedna to żyć tak, jakby nic nie było cudem. Druga to żyć tak, jakby cudem było wszystko." A. Einstein
Pozdrowionka ;) // Mariola
Mój Wątek : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=54448" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrowionka ;) // Mariola
Mój Wątek : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=54448" onclick="window.open(this.href);return false;
- valdessa_kane
- 500p
- Od: 21 cze 2013, o 10:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak się ma Paphiopedilum Spicerianum? Nie odbiła się na pochewkach ta długa podróż?
Dziekuje wam kochane i kochani ,ze mnie nie opuszczacie
Valdesso,na Twoje pytanie o moje Paphio.Spicerianum odpowiem zdjeciem ,tak najprosciej.Jeszcze nic nie uschlo ,ale powiem szczerze ,ze mam obawy co do tego czy zakwitnie.Wyglada tak
A to moje Henryanum Juz niedlugo
A to moja "sabotkowa" taczka ,jeszcze wszystkie sabotki nie dotarly.
Piccolo Red zakwitl na nowym pedzie ,a stary wciaz przedluza.Kwitnie od stycznia ,nowy kwiatek intensywniej wybarwiony.
Ponownie zakwitla Princess Kaiulani ,mam nadzieje ,ze tym razem kwiatek nie opadnie po 3 dniach jak poprzednio(nadal nie znam przyczyny)
I mala zbioroweczka "niedobitkow" ,ktore jeszcze kwitna.Reszta w poczekalni
Valdesso,na Twoje pytanie o moje Paphio.Spicerianum odpowiem zdjeciem ,tak najprosciej.Jeszcze nic nie uschlo ,ale powiem szczerze ,ze mam obawy co do tego czy zakwitnie.Wyglada tak
A to moje Henryanum Juz niedlugo
A to moja "sabotkowa" taczka ,jeszcze wszystkie sabotki nie dotarly.
Piccolo Red zakwitl na nowym pedzie ,a stary wciaz przedluza.Kwitnie od stycznia ,nowy kwiatek intensywniej wybarwiony.
Ponownie zakwitla Princess Kaiulani ,mam nadzieje ,ze tym razem kwiatek nie opadnie po 3 dniach jak poprzednio(nadal nie znam przyczyny)
I mala zbioroweczka "niedobitkow" ,ktore jeszcze kwitna.Reszta w poczekalni
Tez o tym pomyslalam Pati ,ale ona jest bardziej intensywna kolorystycznie i o wiele ladniejsza jak dla mnie
- valdessa_kane
- 500p
- Od: 21 cze 2013, o 10:40
Nie mogę się doczekać Henryanum a za Spicerianum trzymam kciuki zwłaszcza, że zaczynam się rozmiłowywać w sabotkach. Szkoda, że są takie kosztowne i nie można ich sobie z marketu do domu nataskać jak falków ;P
- kamikami26
- 1000p
- Od: 14 maja 2013, o 11:32
Kasia znowu dałaś po oczach Kochana
Wszystki kwiatuchy takie zadbane i wypielęgnowane
Z wielką chęcią ogląda się Twoje storcze
Wszystki kwiatuchy takie zadbane i wypielęgnowane
Z wielką chęcią ogląda się Twoje storcze
- Alice 12
- 1000p
- Od: 7 lip 2013, o 19:44
Kasiu cudowne widoki Co masz na podkladkach???
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasiu, co za widoki!!! Gbybym miała taki storczykowy raj u siebie w domu, to chyba bym z niego nigdy nie wychodziła!! Piccolo Red , sabotki pięknie prezentują się tej taczce!! Nie wspomnę o tym pięknie zaaranżowanym oknie balkonowym Wstawiaj proszę jak najwięcej zdjęć, żebyśmy mogli podziwiać Twoje okazy
Pozdrawiam,
Marta
Marta
- Karnova
- 1000p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
Kasieńko piccolo i brawo bo długo kwitnie zapowiada się długodystansowiec
Princess piękność sama w sobie
Co do sabotków kiedyś sama miałam chrapkę na nie ale teraz wolę podziwiać je u innych
Princess piękność sama w sobie
Co do sabotków kiedyś sama miałam chrapkę na nie ale teraz wolę podziwiać je u innych
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
Kasiula ale piękne widoki u Ciebie, ile Ty już masz tych sabotków ja mam tylko dwa w tym jeden niedługo zakwitnie, oj zeszło mu trochę po ostatnim podziale ale chyba wyszedł na prostą skoro ma pączka. Piccolo też ładnie się prezentuje a co tam w jego tle wisi na podkładce?