Storczyki (phalaenopsis ) Mary
Re: Storczyki Mary
Ktos tutaj uzywal z powodzeniem ,wiec powinno byc ok.Biohumus ma Arletka(Arlet3) ;mozesz do niej pisac
Cudowności mym oczom się dziś ukazały
Jeden z 5 Falków odbija. Ukazał korzonka. Chyba
Wyglądał tak:
A teraz tak:
Jeden z 5 Falków odbija. Ukazał korzonka. Chyba
Wyglądał tak:
A teraz tak:
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tak, to na 100 % korzonek
No prosze ,jaki piekny widok prawda?
Pewnie, że piękny widok Strasznie się cieszę Zwłaszcza, że mam lewą rękę do storczyków
Oczom ukazał mi się kolejny korzonek u tego samego falka
Mam lekkie wrażenie, że stożek był uszkodzony i wegetował, teraz odbija- odrywając się tej dolnej części
Mam lekkie wrażenie, że stożek był uszkodzony i wegetował, teraz odbija- odrywając się tej dolnej części
O Wero,tez mam taki przypadek.Wyglada to ,jakby storczyk ze storczyka wyrastal.Identycznie.Niestety fotki nie umieszcze bo w pracy jestem
Pewnie, że tak
Byłam u siostry.... już myślę jak jej ukraść storczyka Biedny ma dwa listki... ledwo ledwo...
Byłam u siostry.... już myślę jak jej ukraść storczyka Biedny ma dwa listki... ledwo ledwo...
- Emila707
- 500p
- Od: 2 sie 2013, o 14:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jak to mówi przysłowie; "Apetyt rośnie w miarę jedzenia", a raczej "..w miarę kupowania".
Gratuluję Weroniko pierwszego korzonka.
Gratuluję Weroniko pierwszego korzonka.
"Rośliny to zdrowe uzależnienie, nie choroba.."
Pozdrawiam , Emila ?
Pozdrawiam , Emila ?
- Arkadius121
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Cię i ja
Zaimponowałaś mi sposobem przedstawiania swoich podopiecznych a zwłaszcza tych poszkodowanych,których poddajesz reanimacji.
Twoje zdjęcia makro-bardzo dobre technicznie pokazują poszczególne etapy ich "uzdrawiania",jak i momenty ich niedomagań
Pozdrówka.
Zaimponowałaś mi sposobem przedstawiania swoich podopiecznych a zwłaszcza tych poszkodowanych,których poddajesz reanimacji.
Twoje zdjęcia makro-bardzo dobre technicznie pokazują poszczególne etapy ich "uzdrawiania",jak i momenty ich niedomagań
Pozdrówka.
Re: Storczyki (phalaenopsis ) Mary - fotorelacja z reanimacji
Dostałam prezencik od przyjaciółek, które przyjechały na urlop do Polski
Dziękuję ślicznie, staram sie robić też i dla innych osób taki mały trip Co do zdjęć- zwykła cyfrówka... no taka trochę ulepszona Profesjonalny sprzęt fotograficzny mam, ale nie używam go do tego typu zdjęć.
Arkadius121 pisze:Witam Cię i ja
Pozdrówka.
Dziękuję ślicznie, staram sie robić też i dla innych osób taki mały trip Co do zdjęć- zwykła cyfrówka... no taka trochę ulepszona Profesjonalny sprzęt fotograficzny mam, ale nie używam go do tego typu zdjęć.
- Emila707
- 500p
- Od: 2 sie 2013, o 14:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Storczyki (phalaenopsis ) Mary - fotorelacja z reanimacji
I kolejny falek Idziesz jak burza dziewczyno, a ja użalam się czy sobie sprawić kolejnego do towarzystwa, czy może zaczekać na jakieś promocje?
Podoba mi się zestawienie ich barw:)))
Podoba mi się zestawienie ich barw:)))
"Rośliny to zdrowe uzależnienie, nie choroba.."
Pozdrawiam , Emila ?
Pozdrawiam , Emila ?