Na Powitanie Becia Cz 3
- dorkow0
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Na Powitanie Becia Cz 3
Witaj Beatko... Nawał pracy na pewno masz, ale dasz radę, wierzę w Ciebie...
Mojej córce też tak mówię... Idzie nowym programem, jest w drugiej liceum i sama sobie pisze podział godzin... Ja nie ogarniam, ale ona daje radę... To jest wybór przedmiotów, niby jak oni chcą, a tak naprawdę, to po staremu... Tyle, że oni się więcej muszą organizować, znaczy uczniowie...
Buziaki...
Mojej córce też tak mówię... Idzie nowym programem, jest w drugiej liceum i sama sobie pisze podział godzin... Ja nie ogarniam, ale ona daje radę... To jest wybór przedmiotów, niby jak oni chcą, a tak naprawdę, to po staremu... Tyle, że oni się więcej muszą organizować, znaczy uczniowie...
Buziaki...
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Marysiu Masko masz racje tylko początek taki co roku
Anym Aniu rozrosła się ładnie od zeszłego roku..Jak już wpadnę w trans to spokojnie dam sobie radę.
Masz racje Dorotko .Dam rade tylko dwa pierwsze tygodnie zawsze nawał a potem jak już wszystko wiadomo jest ok
Anym Aniu rozrosła się ładnie od zeszłego roku..Jak już wpadnę w trans to spokojnie dam sobie radę.
Dorotko.dorkow0 pisze:Witaj Beatko... Nawał pracy na pewno masz, ale dasz radę, wierzę w Ciebie...
Buziaki...
Masz racje Dorotko .Dam rade tylko dwa pierwsze tygodnie zawsze nawał a potem jak już wszystko wiadomo jest ok
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jeszcze się nie dorobiłam hortensji bukietowej. Powoli dojrzewam, a Twoja pięknie wygląda!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- renzal
- Od: 13 maja 2011, o 12:33
Mnie też bardzo się podoba u Ciebie, ale sama jeszcze nie mam.
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Śliczna. Też nie mam i póki co w tym roku nie planuję.renzal pisze:Mnie też bardzo się podoba u Ciebie, ale sama jeszcze nie mam.
- juni
- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
becia123 pisze:Juni Beatko witaj .Pytasz ile takich rabatek mam w metrach nigdy nie liczyłam co roku jest więcej
Jedna to ta dwudziestometrowa
Druga pod jabłonią z szałwią derenia
mi,krzewuszkami tez taka będzie tylko inne szerokości
Trzecia i to ogródek ogrodzony z jednej strony domu gdzie piwonie,lilie tygrysie są podstawą ale dużo czyśćca wielkokwiatowego ,nachyłków ,hortensje pnące i bukietowe ,tawuły ,pysznogłówki,wraz z innymi kwiatami
Czwarta można ogródek z drugiej strony domu domu tu króluje wiciokrzew i floksy różne słonecznik szorstkolistny i kilka róż jeżówki ,zawilce są też hortensje i wiele innego kwiecia.
Piąta to skalniak i teren za skalniakiem gdzie głównie jednoroczne królują wraz z kolkwicjami dziurawcem aronią
Szóstą można policzyć wokół warzywnika teren obsadzony jest 50 sztukami dalii 60 cannami na przemian i niższymi cyniami,astrami szałwią .Warzywa przeplatane aksamitkami jako ochrona przed nicieniami.
Jest jeszcze forsycja obsadzona wilcem i ślimak ze ślazówki za nimi rząd kocimiętki ,która rośnie jak szalona i miał być płot z canny czerwonej ,malw i słoneczników by osłonić miejsce jak to w gospodarstwie nie zawsze urocze ale canny tu akurat słabo wzeszły . ile w całości nie mierzyłam .
Takie to moje wiejskie rabatki może kiedyś je pomierzę na pewno mam co robić po pracy i przy trójce maluszków.
są truskawki ,malinki , jabłka śliwki ,brzoskwinie jak to na wsi wszystkiego po trochu .Może kiedyś uda mi się to wszystko doprowadzić do porządku nadając jakiś krztałt i charakter
Jak to wszystko przeczytałam to normalnie zamarłam.
Nie zgadzam się tylko z ostatnim zdaniem, bo według mnie jesteś niedoścignionym wzorem dla wszystkich.
- becia123
Takasobie Milko hortensje mam jedną 5 lat trzy trzy lata a pozostałe zeszło i tegoroczne .Są piękne Choć nie wszystkie mi zakwitły w tym roku.
Renzal Reniu Aniu Wielkakulko hortensje warte są tego ,by je mieć .Pięknie kwitną w miarę szybko się rozrastają
-- 6 wrz 2013, o 20:41 --
Juni Beatko a skąd czasem mam wrażenie ,że nie ogarnę dzieci ,pracy i ogródka ale każdy tak miał w swoim czasie i nawet po trudniejszych chwilach przychodzą te radośniejsze dla ,których chęci więcej do wszystkiego Z radością wstaje się co dzień.
Renzal Reniu Aniu Wielkakulko hortensje warte są tego ,by je mieć .Pięknie kwitną w miarę szybko się rozrastają
-- 6 wrz 2013, o 20:41 --
Juni Beatko a skąd czasem mam wrażenie ,że nie ogarnę dzieci ,pracy i ogródka ale każdy tak miał w swoim czasie i nawet po trudniejszych chwilach przychodzą te radośniejsze dla ,których chęci więcej do wszystkiego Z radością wstaje się co dzień.
- becia123
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Beatko
ale ładny hibiskusek ch jak ja jelubię
ale ładny hibiskusek ch jak ja jelubię
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Beatko, ale śliczności pokazałaś dzwonek Octopus, nikandra, odętka variegata, trójsklepka, lespedeza.