Aniu!/ anabuko/ ![tuli ;:168](./images/smiles/hug.gif)
...dziękuję... hortensje mnie tez zachwycają też...i tak długo kwitną
![yes ;:108](./images/smiles/yes.gif)
Są urocze.
Tereniu! ![tuli ;:168](./images/smiles/hug.gif)
....oczywiście ...przyjęły się .
![super2 ;:215](./images/smiles/thumbup.gif)
Nie mogę zrobić na razie zdjęć ponieważ od wczorajszego popołudnia , z niewielkimi przerwami...pada deszcz.Przy tym jest niesamowity ziąb...ale jest nadzieja na polepszenie pogody...deszcz zastąpiła mżawka...a powoli wypogadza się, prognozy na popołudnie optymistyczne.
Ciekawa jestem , czy Twoje roślinki doświadczyły choc trochę podlewania z "góry"
...oooo...jest słoneczko
Marzenko!...oczywiście będę pamiętała...zbiorę...i dołaczę do jesiennej przesyłki
Eluniu!/ElleBelle/
...mamy takie same upodobania...też wolę cynie ...zwłaszcza te miniaturowe..poniewaz same wysiewają się, mocno rozkrzewiają się i praktycznie nie widać tych przekwitających.
Astry?...posiałam bo na opakowaniu były cudaśne...
![yes ;:108](./images/smiles/yes.gif)
w realu okazaly się jeszcze bardziej imponujące.Dla mnie te odmiany to była...nowość.
Pozdrawiam cieplusio!
Renatko!1962
Te najpiękniejsze dalie nabyłam wiosną u Grzegorza tu z forum...niektóre jeszcze są w pąkach....czekam z niecierpliwością na ich kwitnienie.
Wiem,że będę ...powiększała kolekcję...i to od niego....ma dorodne,zdrowe okazy.Gdy się rozrosną możemy się wymienić wiosną. Co Ty na to?
Milin ...zagościł u mnie przez plot od sąsiadki....kilkumetrowe pędy przedostały się do mnie.../ za jej zgodą
![;:306 ;:306](./images/smiles/2smiech.gif)
/. Mogę spróbować ukorzenić;:108
Ja mam chyba 3 letni...czerwony...przyjdzie mi jeszcze sporo czekać na kwitnienie, jeśli rzeczywiście kwitnie po 7 latach.
Pozdrawiam!
Jadziu!/ e-babcia/witaj
![serduszko ;:167](./images/smiles/heart.gif)
....cieszę się ,że dostarczyłam choć trochę miłych wrażeń
Krysiu!/ christikrysia/...
Zgadza się...zasychają niektóre...mam nadzieję ,ze spore opady deszczu , ozywią je/ na pewno nie te, które przyschnięte
![lezy-ze-smiechu :;230](./images/smiles/lezy-smiech.gif)
/
Pozdrawiam cieplutko, słonecznie!