U Państwa Hinzów w Rumi, fotorelacje i dyskusja
Re: U Państwa Hinzów w Rumi, fotorelacje i dyskusja
A powiedzcie mi jak z pakowaniem?? Warto zamawiać u nich jakieś delikatne sukulenty??
-
- 100p
- Od: 29 kwie 2013, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Rośliny są zawinięte w gazetę , mi rozpadła się tylko sedeveria.
Tomek
Dzięki za odpowiedź, czyli nie warto rozetek brać.
-
- 100p
- Od: 29 kwie 2013, o 15:06
Możesz się zapytać czy da radę spakować konkretne rośliny w jakieś np kartoniki.
Tomek
Az tak mi nie zależy. Kaktusy i haworthia zamówię u nich, a delikatne u sprawdzonego allegrowicza, który super pakuje.
- yaten
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 22 lut 2014, o 14:33
- Kontakt:
Ja byłam u Państwa Hinzów kilka lat temu i przywiozłam do domu cały karton roślin Wspaniali ludzie! Świętnie mi się z nimi rozmawiało, szczególnie z Panią Łucją. Wtedy pierwszy raz zobaczyłam Mammillaria luethyi, która stała się jedną z moich najulubieńszych roślin. Pan Andrzej miał tylko dwie. Mówił, że, w ramach zakładu, chciał komuś udowodnić, że ta roślina może rosnąć na własnym korzeniu. Widząc mój zachwyt tą rośliną...wyjął jedną z nich i dał mi w prezencie Cudowny facet!
Myślę, że w czerwcu-lipcu znów do nich pojadę
Aha, kilkakrotnie zamawiałam też z ich strony. Rośliny są dorodne i zdrowe, zapakowane w karton i owinięte pojedynczo gazetami, wysyłane bez doniczki i ziemi.
Myślę, że w czerwcu-lipcu znów do nich pojadę
Aha, kilkakrotnie zamawiałam też z ich strony. Rośliny są dorodne i zdrowe, zapakowane w karton i owinięte pojedynczo gazetami, wysyłane bez doniczki i ziemi.
Kaktusiarnia jest w likwidacji,co mnie smuci ogromnie
Pozdrawiam Marcin