Actusowa kolekcja cz.IV
Re: Actusowa kolekcja cz.IV
Wspaniała wiadomość kochana Wielkie gratulacje Jaka to jest radość, gdy nasze nowości się ładnie zaaklimatyzują i nam zakwitają Cieszę się razem z Tobą i trzymam kciuki za dalszy rozwój kwiatuszka
Na prawdę super wieści Kasiula . Wygląda na to, że Twoja miłość do Sabotków jest odwzajemniona .
Koniecznie pokazuj na bieżąco jak mu idzie .
Koniecznie pokazuj na bieżąco jak mu idzie .
- Alice 12
- 1000p
- Od: 7 lip 2013, o 19:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu przejzalam twoje wczesniejsze watki, postanowilam moje phalaenopsisy botaniczne posadzic w podobnej mieszance jak twoja
Niestety nie mam seramisu do mieszanki, ale mam kore i spagnum, to mi musi wystaczyc
Mam nadzieje ze i w moich phalaenopsisach sprwdzi sie ta mieszanka tak wspaniale jak u ciebie
Niestety nie mam seramisu do mieszanki, ale mam kore i spagnum, to mi musi wystaczyc
Mam nadzieje ze i w moich phalaenopsisach sprwdzi sie ta mieszanka tak wspaniale jak u ciebie
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Madziunia dziekuje sloneczko ,moja radosc nie zna granic !!!!I nie moge sie doczekac kwiatkow
Andzia ,tak to byla milosc od pierwszego wejrzenia i na szczescie odwzajemniona
Alusia ,bardzo sie ciesze ,ze spodobala Ci sie moja mieszaneczka i zapewniam Cie ,ze nie bedziesz zawiedziona ,zreszta ogladajac Twoje cuda mysle ,ze moglabys je w betonie posadzic a i tak by Ci zakwitly
Andzia ,tak to byla milosc od pierwszego wejrzenia i na szczescie odwzajemniona
Alusia ,bardzo sie ciesze ,ze spodobala Ci sie moja mieszaneczka i zapewniam Cie ,ze nie bedziesz zawiedziona ,zreszta ogladajac Twoje cuda mysle ,ze moglabys je w betonie posadzic a i tak by Ci zakwitly
Witajcie kochani i dzis "historii sabotkowej "ciag dalszy
Moje ukochane Paphio.Henryanum juz niedlugo
Paphio.Spicerianum tak wyglada dzis
To moj nowy nabytek Paphio.Sukhakulii,marzylam o nim od dawna....
Ten co prawda jeszcze pewnie dlugo nie zakwitnie ,ale ma tak piekne liscie ,ze postanowailam i jego pokazac.
Paphio.Superbiens
A teraz z innej beczki
Moj tlusciutki pedzik na Rhy...
Nowe kwitnienie Guadelupe Pineda x Venosa
I moja kochana Bernice Maskin ,ktora wciaz kwitnie i nie zamierza przestac
Milego piatku i week endu
Moje ukochane Paphio.Henryanum juz niedlugo
Paphio.Spicerianum tak wyglada dzis
To moj nowy nabytek Paphio.Sukhakulii,marzylam o nim od dawna....
Ten co prawda jeszcze pewnie dlugo nie zakwitnie ,ale ma tak piekne liscie ,ze postanowailam i jego pokazac.
Paphio.Superbiens
A teraz z innej beczki
Moj tlusciutki pedzik na Rhy...
Nowe kwitnienie Guadelupe Pineda x Venosa
I moja kochana Bernice Maskin ,ktora wciaz kwitnie i nie zamierza przestac
Milego piatku i week endu
- marta325
- 1000p
- Od: 15 lip 2012, o 14:30
Wszystkie przecudne, ale Bernice boska
- kahim
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
Świetne te liście p. Superbiens
Kasiu, a jesteś w stanie ocenić kiedy się twoje papucie pootwierają?
Kasiu, a jesteś w stanie ocenić kiedy się twoje papucie pootwierają?
- Alice 12
- 1000p
- Od: 7 lip 2013, o 19:44
Kasiu kusisz tymi Sabotkami Paphio.Superbiens w nim to same liscie sa ozdoba
Pedzik na rhy... naprwde rosnie bardzo szybko Guadelupe Pineda x Venosa ubarwienie przypomina magicala, jest cudny
Ale najpiekniejsze i chyba sie zakochalam Bernice Maskin
Kasiu gratulacje, wszystko ci tak pieknie kwitnie
Pedzik na rhy... naprwde rosnie bardzo szybko Guadelupe Pineda x Venosa ubarwienie przypomina magicala, jest cudny
Ale najpiekniejsze i chyba sie zakochalam Bernice Maskin
Kasiu gratulacje, wszystko ci tak pieknie kwitnie
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
Sprzedam storczyki!
-
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu paphio. superbien ma śliczniutkie listki i jak dla mnie to nawet kwitnać nie musi.
Pęd na rhy. coraz większy i pewnie za jakies 3 tyg. będziesz się cieszyć kwiatkami
Pęd na rhy. coraz większy i pewnie za jakies 3 tyg. będziesz się cieszyć kwiatkami
Martus dziekuje kochana .Tak Bernice jest sliczna,tez sie w niej zakochalam jak zakwitla...no ,moze jeszcze wczesniej nawet
Kasiu-Kahim nie mam pojecia kiedy zakwitna ,dlatego będę wklejala fotki tak jak obiecalam.Henryanum pokazalo pochewke pod koniec lipca wiec troche czasu im to zabiera ,a poniewaz wpadlam na calego z sabotkami chyba nieglugo zaczne na nie phala wymieniac.Czekam na propozycje .
Alusia Ty tez Bernice pokochalas?Kupie Wam jak dorwe!Obiecuje A liscie Superbiens sa przepiekne i nawet jak nie zakwitnie to sie nie pogniewam
-- 6 wrz 2013, o 17:57 --
Kasienko ,nie moge sie juz doczekac Rhy.... a Superbiens ,coz chyba pisalysmy to samo w jednej chwili.I zapomnialam sie pochwalic ,ze moje Dendr.Phalaenopsis jagodowe ma pedzik!!!!!!!!!!!!!Ale maluski wiec fotki mi nie wyszly.
Kasiu-Kahim nie mam pojecia kiedy zakwitna ,dlatego będę wklejala fotki tak jak obiecalam.Henryanum pokazalo pochewke pod koniec lipca wiec troche czasu im to zabiera ,a poniewaz wpadlam na calego z sabotkami chyba nieglugo zaczne na nie phala wymieniac.Czekam na propozycje .
Alusia Ty tez Bernice pokochalas?Kupie Wam jak dorwe!Obiecuje A liscie Superbiens sa przepiekne i nawet jak nie zakwitnie to sie nie pogniewam
-- 6 wrz 2013, o 17:57 --
Kasienko ,nie moge sie juz doczekac Rhy.... a Superbiens ,coz chyba pisalysmy to samo w jednej chwili.I zapomnialam sie pochwalic ,ze moje Dendr.Phalaenopsis jagodowe ma pedzik!!!!!!!!!!!!!Ale maluski wiec fotki mi nie wyszly.
-
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu super ze dendrobium jagodowe Ci zakwitnie ja swoje odsprzedałam bo nie chciało kwitnać.
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Ale dałaś po oczach Już nie mogę doczekać się jak Ci zakwitną, a to już nie długo Podziel się jak opiekujesz się sabotkami.
Pozdrawiam - Justyna
- Dufin
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
Trzeba przyznać, że fajne te sabotki, takie pluszowe Każdy co prawda ma ciekawe listki, które same w sobie są ozdobą, ale u Paphio.Superbiens to coś niesamowitego! Pędzik na Twojej vandzi już taki duży! coś czuję, że jak Ci zakwitnie to całkiem przepadniesz żebyś jeszcze nie chciała sabotków na vandy pozamieniać Czy na Bernice Maskin przybyło Ci kwiatów, czy tylko mi sie zdaje? Prezentuje się prześlicznie