Mój ogród - Zenobiusz
- gagawi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zenku - zrobiłam sobie dzisiaj z rana spacer po Twiom ogrodzie. Jet bardzo, ale to bardzo piękny. Rabaty skomponowane są z wielkim smakiem, podziwiam bogactwo form i kolorów . Zachwycił mnie perukowiec royal purple pięknie wyeksponowany na tle zieleni, również berberys aurea na tle ciemnej zieleni.
Działka sama jest też urokliwa - pod lasem i o pochyłym terenie
Jestem oczarowana
Działka sama jest też urokliwa - pod lasem i o pochyłym terenie
Jestem oczarowana
- markussch01
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- ZENOBIUSZ
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam wszystkich serdecznie i dziękuje za odwiedziny.
Grażynko spacer w naszym ogrodzie wymaga troszkę wysiłku.a to przez jego pochyłe położenie,ale ma to i swoje plusy.Perukowiec rośnie u nas od kilku lat ,kwitnie co roku lecz nie tworzy peruk i nie wiemy jaki popełniamy błąd.
Gigo rzeczywiście nie było Ciebie u nas od dłuższego czas, mamy nadzieje że teraz
będziesz naszym gościem częściej.
Mariolu iglaki to nasze hobby którymi obsadzmy nasz ogród od chwili założenia, rosną tu zarówno drzewa wysokie jak i miniatury.Natomiast azalie w tym roku zakwitły wyjątkowo obficie, gdyż wiosną zostały przesadzone w nowe miejsce specjalnie przygotowane dla nich.
Markusie rozwary wielkokwiatowe to wspaniałe kwiaty które kwitną przez dłuższy okres, i warte są polecenia.
Grażynko spacer w naszym ogrodzie wymaga troszkę wysiłku.a to przez jego pochyłe położenie,ale ma to i swoje plusy.Perukowiec rośnie u nas od kilku lat ,kwitnie co roku lecz nie tworzy peruk i nie wiemy jaki popełniamy błąd.
Gigo rzeczywiście nie było Ciebie u nas od dłuższego czas, mamy nadzieje że teraz
będziesz naszym gościem częściej.
Mariolu iglaki to nasze hobby którymi obsadzmy nasz ogród od chwili założenia, rosną tu zarówno drzewa wysokie jak i miniatury.Natomiast azalie w tym roku zakwitły wyjątkowo obficie, gdyż wiosną zostały przesadzone w nowe miejsce specjalnie przygotowane dla nich.
Markusie rozwary wielkokwiatowe to wspaniałe kwiaty które kwitną przez dłuższy okres, i warte są polecenia.
Pozdrawiam Zenek
-
- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zenku tak piękny ogród, że wszystkie motyle do Was przyleciały
na budlei która rośnie koło tarasu zawsze było tyle motyli, że na
głowie siadały a w tym roku nie widzę żadnego.
Pięknie kwitną Ci rozwary, ja też miałam w 3 kolorach, został mi tylko
biały, nie wiem co z pozostałymi się stało,
Pięknie kwitną Ci rozwary, ja też miałam w 3 kolorach, został mi tylko
biały, nie wiem co z pozostałymi się stało,